0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Защо трябва да чакаме ...
« Отговор #20 -: Май 30, 2008, 14:50:19 pm »
Нещо от друга тема е дошло тук!!! Съжалявам!!!
И мен ме е яд на тия дето правят деца, ей така!!!Дори не ги искат - понякога!!!А ние даваме мило и драго само да видим двете черти!!!
Пожелавам успех на всички!!!
« Отговор #21 -: Май 30, 2008, 21:37:06 pm »
само не губи надежда!Не се отчаиваи.
« Отговор #22 -: Май 30, 2008, 23:27:50 pm »
Така е момичета не трябва да губим надежда!
Въпреки че и при мен от 5-6 месеца не става и това е  :( И понякога толкова ми е тъжно и сякаш започвам да губя надежда -но все пак си казвам и при мен някой ден ще стане-просто трябва да вярваме и да очакваме това толкова голямо щастие....
И този месец 10 дена закъснение/не ми е за първи път но.../На петия ден от закъснението си правих тест -отрицателен :( Но все още нищо -според вас възможно ли е да не е показал правилно или да е било твърде рано за тест...
Все пак винаги има надежда нали.
Благодаря ви че ви има :balk_81 -рядко имам възможност да пиша но почти постоянно ви чета и адски много се радвам когато видя положителни тестчета -дано скоро всички се присъединим към тях :grouphug:

*
« Отговор #23 -: Май 31, 2008, 09:22:17 am »
Момичета никакво отчайване! така ние  е писано - да почакаме (кой повече , кой по-малко) БОжа работа! мислете позитивно и вярвайте че един ден и нашият ред ще дойде да станем мами!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #24 -: Май 31, 2008, 16:15:38 pm »
Момичета никакво отчайване! така ние  е писано - да почакаме (кой повече , кой по-малко) БОжа работа! мислете позитивно и вярвайте че един ден и нашият ред ще дойде да станем мами!
Присъединявам се към Роси.На всички ни е трудно да чакаме,но е много важно точно сега да сме спокойни и позитивни :wink: