0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Добро утро и от мен. Megiaries честито мила и леки  :cloud9: Всичко да е наред и да повлечеш рачета
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
Ей това е новина за събуждане... :) Megiaries Честито! Лека и спокойна бременност! Сега може да ни повлечеш крачета ,че и ние много зор даваме :)

Здравейте милички :) Поизтрезняхте ли вече?! Вчера доста алкохол се е излял тука :) Пожелавам ви един много хубав ден :)
*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #122 -: Май 13, 2008, 08:06:54 am »
Добро утро на всички!

Първо Честито, Меги, още веднъж, честитих ти вече няколко пъти, но искам още веднъж, знаеш, че съм много радостна от това и искам да донесеш късмет на всички нас останалите.

Хей, Дани ако знаеш как ми пасна на биричката тоз поздрав :lol: Ай наздраве

Софче, виждаш ли какво правиш :-)
Ааааааааааа, за бира щом е ....ето това http://www.vbox7.com/play:d4dbde02 много е якоооооооооооо :rockon:

Тъй тъй... след този поздрав хептен не мож ви откаже човек  :wink: айде, отивам да преименувам темата  :lol:

Ама ваша грижа да подсещате за заключ, така да знаете  :lol: :lol: :lol:

Рали, мерси още веднъж за разбирането  :D.
« Последна редакция: Май 13, 2008, 08:49:30 am от Meggy »

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !

добро утро, момичета!

Megiaries, честито!!! Лека бременност!
07.10.2009
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилата - 4
« Отговор #124 -: Май 13, 2008, 08:44:37 am »

megiaries , честито! Лека и безпроблемна и да се радвате на здраво и красиво бебче/бебчета на финала!

Лейди,бебчето е прекрасно! Да расте здравичко!

Между другото... имам си тук едни съмнения за три-четири персони тук, на които стискам палци от все сърце  :crossfingers:

...след този поздрав хептен не мож ви откаже човек  :wink: айде, отивам да преименувам темата  :lol:

Ама ваша грижа да подсещате за заключ, така да знаете  :lol: :lol: :lol:

Рали, благодаря! :youwoman:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
 megiaries  , честито и лека бременност !!!

Дано до края на седмицата темата се напълни с много + + + + + тестчета !!!

Лек и успешен ден на всички !
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
А ДОБРО УТРО!!!! И ХУБАВ ДЕН!!!!Megiaries - Честито! Живи и здрави, леки  :cloud9: и здраво бебче. Дано си ни на късмет и да низаразиш с този бременнен вирус :)
Лейди - бебчето е страхотно!!!! Супер, знаеш ли как се зарадвах като видях тази снимчица, някак си се почувствах и аз с 1 крачка по-близо до заветната цел :lol:

Светалчи, Мегги - това със сънуването ми е много познато. И аз съм чувала че да сънуваш че си бременна означава бреме, тежест, проблеми - но да не ви казвам аз колко често сънувам че съм... Според мен при нас е ясно защо се появява толкова често. Пък аз исках да ви питам ако знаете - преди няколко дни сънувах че на два последователни теста за бременност виждам 2 чертички - Някой има ли представа това какво означава?

Вилили - Успех, и ако кажеш кога ще се излъчва предаването - с радост ще те гледам и ще ти стискам палци :)
Любе, как е Бойко след операцията? Извинявам се ако се повтарям с някой или ако вече си писала, но не съм чела една цяла седмична тема... нямам възможност сега :)
Леле че стана дълъг тоя пост.
Хайде целувки на всички!!!!
*
Добро утро мацки! Страхотен ден щом започва с добри новини! На МЕГИ - честито мила , леки 9 месеца и да не забравиш да ни заплюеш!
Лейди много сладичък мъничък бебо!  :D
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !

Пък аз исках да ви питам ако знаете - преди няколко дни сънувах че на два последователни теста за бременност виждам 2 чертички - Някой има ли представа това какво означава?

ами дано да означава,че скоро ще видиш двете чертички :crossfingers:

а аз пък днес като съм засънувала,че си меря БТ и като изваждам термометъра веждам,че съм го счупила и живака изтекъл и мен много ме беше яд,че не разбрах колко е БТ  :jump12:
представяте ли си кви работи сънуваме вече,май почваме да се побъркваме  :balk_110: :balk_109:
07.10.2009
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Power - а дано да е така  :lol:
*
:lol: момичета тотално сме се побъркали! Дано скоро всички бидим мечтаните 2 чертички , че работата е........ :wink:
*
Megiaries - ЧЕСТИТО  :balk_5:! Пожелавам ти леки 9 месеца и здраво бебче на финала :bori_015: :bori_005:.

Хубав ден от мен изпълнен с още +++++++  :bighug:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
я вижте как щъркелите носят бебетата
http://www.vbox7.com/play:5a790071  :balk_87:
07.10.2009
Добро утро на всички! :D :D :D
Дано да съм повлякла крак и да съм ви на късмет!!!
 :goodluck: :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успешна седмица на всички!
*
Хахахха,аз също ,точно преди да се събудя за меренето,сънувах ,че Бт ми беше 37.10,ма съня ми не се сбъдна...Аз по- висока от 36.8 не мога да вдигна сутрин май...

Лейди ,много ти е големшко бебчето.Да ти е живо и здраво и много да те радва след това :)
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Добро утро, слънчица мои! :sunshine: :sunshine: :sunshine:
Много ви обичкам, нали си знаете!
Първо, честито на Меги, да си живичка и здравичка, най-спокойните и здравички девет месеца и на финала най-сладкото, мъничко бебченце! Плюй, ама яката - ние даже няма да се бършем, белким ни заразиш :lol: :D :lol: Пък и ти желая сега като се отпушиш :wink: да ги заредиш поне още двечки :lol:
Гушкам те и да бъдеш много спокойна, за да е най-здравичко и щастливичко твоето мъниче!
Лейди - много ти е хубавко мъничето - направо ме просълзи и аз като Вики си представих как ще си гледкам моята снимчица и ще му се радвам! Благодаря ти за споделянето на твоята снимчица и твоето щастие и затова, че ни направи щастливи!
Тази темичка наистина започва добре - като гледам и ще завърши, че няколко момиченца кокиченца наистина ми дават много надежди :wink:
Любе, мила, на мен ми харесва много графиката ти, пък и все пак си с по-ниска температура и за теб тази 36.8 да е добра :crossfingers:
Много ви гушкам всички!
Целувки и хубав и усмихнат слънчев ден от мен!

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
Добро утро и от мен!
Честито megiaries !Всичко да бъде наред и на финала едно здраво бебче!
Меги хайде сега и ти да се похвалиш скоро,че дано адашката ти е на късмет, а и с тази твоя графика дето ни е за пример  :wink:
Аз да дам бърз отчет днес при мен БТ падна рязко  :( и си чакам тъпото лелище да ме навести.Пък другия цикъл ще пробвам по системата на Меги  :lol:
*
АМи добро утро и от мен...
ЧЕСТИТО МЕГИАРИЕС, да сте живи и здрави и много спокойни с бебчо деветте месеца.И най-щастливи след това.
Абе , Любче, ти като не вдигаш повече от 36,4 в първа фаза как искаш 37 във втора бре? Тя май си е баш добре 36,8
Виж , аз съм със 36,7 в първа фаза.И 36,8 във втора определен не ме оправя. Но аз всеки месец си я дигам.И после си я свалям.Както и днес.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
megiaries, ЧЕСТИТО и от мен!
Пожелавам ти да караш много спокойна бременност и да се радваш на прекрасно бебче! Да кажа и аз като останалите момичета - не забравяй да ни заплюеш, че вече много чакаме и ние!
Мацки, пък на мен компа в офиса нещо ми се скапа и отиде на ремонт... ама обещаха до 13.30 да ми го върнат! Сега съм настанена на шефа на лаптопа ... само дано не ме усети, че съсредоточено чета форума, а не се трудя над превода!  :lol:
Пожелавам на всички весел ден!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Re: Щъркел чука на вратата, носи бебе на крилаm
« Отговор #139 -: Май 13, 2008, 10:52:23 am »

ОЧАКВАЩИ  :bfp: :bfp: :bfp:  и  stork-boy stork-girl       

Olimpia             9-10.05
  veni_I_koci         11-12.05
  Sof                 13-14.05
  nomine              15.05
  NOWILKA             16.05
  Dgina               17-18.05
  Meggy               18-19.05.
  Vickson             20.05.
  beni79              20.05.
  malkoto_dqvolche    21-22.05
  luba_boiko          21-22.05
  hrisibg             22-24.05
  eveishan            25.05
  tancheto            25.05

ЛОВУВАЩИ     

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   clevergirl
   parsi
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
saraapl

Изтрих се от очакващи....Днес пущината ме връхлетя с пълна сила и с 6 дни закъснение...остави ме да помечтая...
Хайде като си тръгне се захващам с нови силички...
Успех на всички в ловуването и...Като си гледам графиката май ще ловувам към 1 юни :ballons: и...дано си имаме подарък точно...на деня на детето....
Лека нощ от мен засега!
Изтрих се и аз.Днес сутринта още бърза , сън не спала лелката да цъфне. И седнах на компа с доста овесен нос, да ви уведомя.Ама кат мидях на Дани цветето дет са прави на Майкъл Джаксън и играе лунната пходка и си умрях от смях.Аз щот съм много фен на Майкъл.