0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: РОЗОВО ТЕЧЕНИЕ - 6 г.с.
« Отговор #100 -: Август 25, 2008, 19:57:56 pm »
Браво, Даниски!!! В коя седмица си че ти казват пола. Успех занапред, стискам палци. Ние сме още във фаза бебеправене. Миналия месец ми закъсня 3 дена и таман се засилих да си правя тест и то взе че ми дойде. Моят син е на 7 и все ме пита кога ще си има бебе, ама язък.
*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #101 -: Август 26, 2008, 00:31:57 am »
ами аз съм в 21 сега,научих пола миналия петък.И снимки ми дадоха-много ясни,всичко му се вижда!беше много палав през цялото време,не спря да се върти и рита и да пречи на докторката да го преглежда. :D
има много сладък профил,с вирнато чипо носленце.
а резултатите всъщност ще разбера на 04.09.2008.тогава ше видя гинеколога си.
« Отговор #102 -: Август 26, 2008, 10:11:38 am »
daniski  Да ти е честито :D Лека бременност. :D
*

daniski

• 550
« Отговор #103 -: Септември 05, 2008, 01:17:19 am »
Н-да,всичко си ни е наред!Днес видех докито.
бомба сме си-само да минава времето по-бързо! :D
*
« Отговор #104 -: Септември 05, 2008, 17:19:01 pm »
Браво, daniski , браво! Все така да се хвалиш!
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

daniski

• 550
« Отговор #105 -: Септември 06, 2008, 21:00:12 pm »
Благодаря за поздравите,да ни се случва на всички!
*

kmi777

« Отговор #106 -: Септември 09, 2008, 19:55:54 pm »
днес ми установиха бременност в 6г.с.след тежка двустранна ендометриоза.Всичко беше много хубаво до преди малко,когато открих леко кафеникаво зацапване.Веднага звъннах на лекарката,която ми каза да си лежа и и да си изпия дуфастона.Знам,че е рано за прогнози,но ми се искаше да споделя с някой,който ще ме разбере.Иска ми се също да ми кажете,че всичко ще е наред с моята първа бременност :(
« Отговор #107 -: Септември 09, 2008, 22:51:11 pm »
Миличка не се притеснявай може и да е нищо. При мен беше  кървене 3 седмици и после още 4 пъти прокървявах. Сега съм в 15г.с. Аз утрогестана го слагах вагинално и всичко отшумя. Има много жени при които се случва. Гинеколога ти трябва да те наблудава.  Желая ти много късмет.Също така кафеникавото течение може да е от прегледа и това е съвсем нормално.
« Последна редакция: Септември 09, 2008, 22:53:05 pm от asturiana »
*

daniski

• 550
« Отговор #108 -: Септември 10, 2008, 04:39:38 am »
поздравления за бременността!!!
и на мен ми се случи така,а и на мноооого други момичета!идва и си спира от самосебе си!аз дори и лекарства нямах и пак си спря!
« Отговор #109 -: Септември 10, 2008, 16:22:31 pm »
Здравейте!Аз съм нова тук.И много притеснена.Преди 2 дена си правих тест за бременност-положителен.Вчера ходих на лекар и ми казаха,че още нищо не се вижда,понеже нямало нищо слязло в матката и да отида другата седмица.И сега се притеснявам дали не е извънматочна.Много ме е страх от това.:(((Днес имам някакви болки нуско долу в ляво...И не знам какво да мисля.Инъче последния ми цикъл беше на 09.07, но той моя е нередовен, така че не е много от значения.По вероятно е да съм забременяла около 20 август.За колко време оплодената яйцеклетка слиза в матката?
Моля нека някой да ме успокои поне малко!
*

kmi777

« Отговор #110 -: Септември 11, 2008, 10:34:45 am »
момичета,много ви благодаря за подкрепата.И аз си мислих(надявах се),че може зацапването да е от прегледа.Вчера имах съвсем леко бледо розово.Сега си лежа вкъщи и си пия лекарствата до вторник,когато съм на преглед.Дано всички имаме късмет :)
*

daniski

• 550
« Отговор #111 -: Септември 24, 2008, 17:46:19 pm »
Здравейте!Аз съм нова тук.И много притеснена.Преди 2 дена си правих тест за бременност-положителен.Вчера ходих на лекар и ми казаха,че още нищо не се вижда,понеже нямало нищо слязло в матката и да отида другата седмица.И сега се притеснявам дали не е извънматочна.Много ме е страх от това.:(((Днес имам някакви болки нуско долу в ляво...И не знам какво да мисля.Инъче последния ми цикъл беше на 09.07, но той моя е нередовен, така че не е много от значения.По вероятно е да съм забременяла около 20 август.За колко време оплодената яйцеклетка слиза в матката?
Моля нека някой да ме успокои поне малко!
ами за 1 месец все нещо трябва да се види в матката?! 8O
отдавна не си писала -какво стана?
*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #112 -: Септември 24, 2008, 23:26:17 pm »
момичета,включвам се и тук.преди седмица получих обилно кръвотечение и влязох по спешност в болницата.системи,инжекции и така нататък...остана ми леко кафеникаво течение и то предимно сутрин.попитах лекаря си от къде е и той ми каза че е стара кръв,останала от кръвотечението.плодът е добре за сега...не смея да се надявам много.чакам с нетърпение следващия преглед.пия дуфастон ...до вчера на 6 часа,от днес на 8 часа.след 10 дни ми е прегледа...стискам палци на всички .
*
« Отговор #113 -: Септември 25, 2008, 15:52:09 pm »
момичета,включвам се и тук.преди седмица получих обилно кръвотечение и влязох по спешност в болницата.системи,инжекции и така нататък...остана ми леко кафеникаво течение и то предимно сутрин.попитах лекаря си от къде е и той ми каза че е стара кръв,останала от кръвотечението.плодът е добре за сега...не смея да се надявам много.чакам с нетърпение следващия преглед.пия дуфастон ...до вчера на 6 часа,от днес на 8 часа.след 10 дни ми е прегледа...стискам палци на всички .

Стискам палци  :crossfingers: всичко при теб да е наред и да гукаш след 8 месеца здраво бебче! Горе главата овладяли сте положението! И се пази.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #114 -: Септември 26, 2008, 09:46:07 am »
много благодаря мила....и аз така правя,спрях да работя и предимно почивка.дано всико мине добре.
*

daniski

• 550
« Отговор #115 -: Септември 26, 2008, 20:24:14 pm »
приятни :cloud9:!
 :crossfingers: за  :babbycarrage:!
*

Stela74

• **
  • 139
« Отговор #116 -: Септември 27, 2008, 11:26:47 am »
благодаря ви момичета...на всички стискам палци.. :crossfingers:дано всички ,които сме стигнали до тук да успеем,а на всички останали успех за 2 чертички.
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #117 -: Октомври 12, 2008, 10:41:10 am »
Момичета и аз от 2 дни имам леко зацапване не е нормално знам утре сам на лекар но споделете ако някои е имал в 13гс много леко само при барсанено,но си е за притеснение но преди 2 дни бях при Д-р Даскалов и всичко беше ок,от какво може да е благодаря ви предварително
« Отговор #118 -: Октомври 12, 2008, 21:30:25 pm »
Ами от прегледа. При мен потичаше обилно кръв след 36 часа след преглед и нищо лошо не се случи не се притеснявай. Вцичко ще е наред.
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #119 -: Октомври 13, 2008, 14:35:44 pm »
asturiana благодаря ти днес бях на лекар и за дега всичко е нормалнодай боже и за напред да е така