0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #380 -: Май 25, 2008, 10:40:18 am »
 Момичета , мисля , че в списъка има някаква грешка! Например Парси е и в Очакващи , и във видели  положителен резултат! Поправете ме , ако греша! :oops:
*
« Отговор #381 -: Май 25, 2008, 12:18:42 pm »
Добър ден момичета ( а за поспаланите като мен добро утро!) ПОжелавам ви слънчев ден и днес ще ви следя от време на време!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
« Отговор #382 -: Май 25, 2008, 12:35:13 pm »
Здравейте, мили момичета!!!

Както може би сте забелязали моя милост се изгуби през последните 10-на дни.
Преместихме се при майка ми, и се наложи да се прави "ремонтче".Сваляне на тапети вече сме специалисти  :lol:
Голям купон, една седмица майсторите не можеха да се освободят, потърсихме други, но всеки те "отсвирва", така да се каже.
Брееей, всички са ужасно заети.Направо ужас.Все пак накрая дойдоха и за ден и половина шпакловаха стаичката, ама си оставиха ръцете мнооого ясно и отчетливо, ама при това натоварено ежедневие, направо не ни се разправяше с  простотии и рекламации.Накрая ги домързя да измажат, айде пак проблем, пак търсене на друг майстор и пак ударихме на камък.
Накрая се метнах на колата и право в "Мосю Бриколаж".Латекс бял, цветен, мечета, телескопична дръжка, решетка за оттичане, та на ако платя на бояджия вече.Аз искам да си платя, много заети били.
Вчера от четири следобед  почнахме и ударихме 2 ръце на тавана и една на стените.Сега ще направим засечка и втора ръка на стените.
Дано скоро да мога да се включа, че предстои поставяне на подова замска(от мъжа ми) и паркет, магазина предлага монтаж(слава богу, че немам нервим ние да се дупим).Пък и нали спестих от бояджия  :lol:.

ПП. Така с ремонтни несгоди по-лесно преживях факта, че не бебеправим, заради лечение.
Иначе попрочетох това-онова и ми се разбърка цялата информация.
Разбрах, че има нови бременелки.Честито момичета, лека бременност.
Видях и някои отрицателни резултати, нов месец нов късмет.
Прегръщам ви и ви целувам. До скоро. :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #383 -: Май 25, 2008, 12:55:28 pm »
Пожелавам на всички слънчев и усмихнат неделен ден! Птичките и пчеличките вече започнаха да се стараят, защо и ние да не вземем пример от тях! Хайде този край на седмицата да сложи край на тъжното настроение от миналите дни и да се заредим с мнооого положителни емоции за едно ново начало, ако и това да е за сега само началото на следващата седмица!

ПП: Очаквам поне няколко +++ резултата следващата седмица! :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
« Отговор #384 -: Май 25, 2008, 12:55:58 pm »

Siska_rs , не съм разбрала , че и ти си видяла + резултат! Честито, мила!
Не не съм мила!Само си мечтая!Явно съм се унесла в мечтите и не съм се изразила правилно!Аз сега ловувам :wink: А относно списъка с виделите резултата аз само си помечтах за всички нас да има такъв списък!
« Последна редакция: Май 25, 2008, 12:58:06 pm от siska_rs »
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #385 -: Май 25, 2008, 13:00:28 pm »
Привет и от мен!Аз днес нечакам гости!Единственото,което чакам с нетърпение е  :bfp:
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #386 -: Май 25, 2008, 13:57:09 pm »
Привет и от мен!Аз днес нечакам гости!Единственото,което чакам с нетърпение е  :bfp:
:bighug: :bighug: :bighug:
 :goodluck: :crossfingers: :goodluck:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #387 -: Май 25, 2008, 14:20:21 pm »
Миличкиииии :balk_145:
Кога ще се свършат моите мъки и сълзи....
нали ви разказвах, че от вчера имаме водопроводчици и се радвам, че нещата най-сетне започнаха...
Е да, ама не.
По едно време вчера свекъра взеха да копаят към тях и да им слагат тръбите и на тях.
Аз се ядосах и викам на Наско защо прамвят и тяхното - ние нали бързаме,пък и ние ще плащаме все пак..
Той вика, че това задължително трябвало да се направи, че да се свърже с нашето..
Е, добре- щом трябва - снощи си говориха и свекъра, и брат му, че те не бързат, че ще говорят с момчета когато свърши с нас да прави и тяхното...
И уж така - а днес свекъра и брат му разкопаха целия двор - на Наско не помогнаха , а направиха окопи в целия двор.
И аз пак се карам на Наско защо почват - че така сега майсторите ще се прехвърлят да им слагат тръбите, че не може така да стои двора.
Той ми вика, че да не се плаша - те ще правят тяхното когато свършат с нашето.
Колко ми е наивен...
И познайте сега - майсторите зарязаха нашето и тръгнаха да правят инсталацията на свекъра, и банята, и всочко, а нашето да стои...... :x :x :x
Ох, имам чувството, че ни прави напущк този човек - направо малко ми иде да го намразя...
Как може да е такъв егоист, че нали ние бързаме да завършим нашето, че да се отделим, защо така ни прави сега... :balk_145: :balk_145: :balk_145:
Толкова съм тъжна, милички, и толкова сама и ядосана и отчаяна и незнам вече какво...
Тези хора са толкова нахални и несъобразителни.....
Извинявайте, че ви се наплаках така, но наистина имам нужда от приятелско рамо, че скоро ще експлоадирам....
Благодаря, че ме изслушахте!
Прегръщам ви и ви желая хубав ден!

*
« Отговор #388 -: Май 25, 2008, 16:00:10 pm »
Ох Мимче незнам какво да ти кажа мила-и твойта не е лесна.Само не се предавай на отрицателните емоций,за да не рухнеш съвсем.Повтаряй си колкото и да е трудно да не се впечетляваш много,че само си тровиш нервите-а то от стреса нали знаеш че влияе и на опитите за бебче. :bighug: :bighug: :bighug:

*
« Отговор #389 -: Май 25, 2008, 16:01:21 pm »
:youwoman: :bfp1: :crossfingers:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #390 -: Май 25, 2008, 16:12:32 pm »
Миме, пак успяха да те ядосат твойте хора... кви хора са тия не знам, явно нямат грам свян и неудобство. Ама пък и ти що не ги поставиш където им е мястото????? Яне им се ядосвай, вземи излез някъде в този хубав следобед, разходи се, пий кафенце с някоя дружка, отвлечи си малко мислите от тия проблеми.
Прегръщам те силно и се надявам да не се ядосваш повече!!!!  :)
*
« Отговор #391 -: Май 25, 2008, 16:19:59 pm »
Ехоооо,аз съм вече тук,но пък вас ви няма.Момичета защо гърдите не ме болят???Винаги са ме болели след минаването на ову-то? :balk_80:
Гърдите стават чувствителни и започват да болят, когато след ову се повишат нивата на прогестерона. Мен редовно ме боляха преди време, но това спря  преди ,около 2-3 години. Сигурно вече имам по - ниски нива на прогестерон.
 Siska_rs , не съм разбрала , че и ти си видяла + резултат! Честито, мила!
Ясно,значи всеки месец тези въпросни нива може да са различни така ли?А това от какво се получава и влияе ли върху опитите за бебче?Много ми станаха въпросите :oops:

*

naskomimi

• 1024
« Отговор #392 -: Май 25, 2008, 17:26:37 pm »
Благодаря ви за кой ли път за покрепата, милички!
Аз съм малко по-добре - ядосах се, плаках, плаках, докато милото не поговори  баща си( за пръв път да го видя ядосан на баща си) и всички се юрнаха да правят нашата инсталация.
Аз на свой ред от яд и мъка и незнам какво изпих една бира и се напих :D :oops:, то аз съм 150 см и 40 кг и колко ми трябва :D
Взех си душ - о, чудо :) и сега мисля да му легна напук на всичката работа.
Малко под пияно настроение ви пиша, извинявайте, ама май трябва по.често да си пийвам :D
Че ми става много леко и милото много го обичам така :D
Още веднъж ви благодаря, милички!
Прегръщам ви силно!
Стискайте палци скоро да направят банята и да се махаме, че вече ще лудна с тези тъпи хора ...
Обичам ви и ви прегръщам силно!
Целувки! :balk_21:

*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #393 -: Май 25, 2008, 18:06:09 pm »
Миме, и аз като теб имам проблеми с подялбата на имоти,къщи и други!Но майната им на всички!Като се ядосвам си правя беля на мен на никой друг!Остави се на течението и каквото дойде!Не се ядосвай,ще си довлечеш главоболие само!
*

siska_rs

• 153
« Отговор #394 -: Май 25, 2008, 18:33:37 pm »
Миме и аз те разбирам! И тези тук ме ядосват-свекъра,де!Със свекито се разбираме,но.........той е....как да ви обесня аз съм на 24 ,а той премина 60-те ....от различни светове сме.......Ама още сме при тях и търпя....чакаме си апартамента-ново строителство...уж щеше да е готов март , вече сме май и се надяваме да стане за юни.....и докато го нагласим.........Моля се да имаме сили да се нанесем наесен......Надявам се тогава да е друго....Като сме отделно.....Ама иначе мъжа ми не му мълчи въобще....Ми млади сме....По друг начин искаме да си живеем живота!
*

siska_rs

• 153
« Отговор #395 -: Май 25, 2008, 19:02:40 pm »
 Миналото лято се изнесе девера ми,сега се гласим и ние!И се е захванал да прави едни ремонти на къщата,сякаш като стане по-хубава ще вземем да останем!Той не разбира ли ,че не е заради къщата,че просто искаме да сме сами? Имам чувството ,че 90% от караниците с мъжа ми са били заради баща му!Като сме си двамата така добре си се разбираме,а като сме при техните той играе ролята на буфер и.........си го отнася заради другите!
Но все пак се старая да не се ядосвам много,това няма да се отрази добре на бебеправенето!А ако пък сме успели моите нерви биха навредили на бебчо и се опитвам да съм непукист!Само търся за какво да се усмихна и....бързо ми минава поне!
« Последна редакция: Май 25, 2008, 19:06:35 pm от siska_rs »
« Отговор #396 -: Май 25, 2008, 21:27:29 pm »
Охоооооооооо 4 часа вече никой не е наминавал от тука!А!!!Къде сте бе момичета????
На мен днеска на тая бензиностанция(новата работа),ми спряха тока от всякъде!!!Те такова чудо не съм виждала!Имам чувството,че половин България мина днес,за да зареди,да пие кафе и да плюска!!!!!!!Егати чудото!!!Неам думи!!!!!По едно време вече имах нужда от направо!!!!!
Искам вече да забременявам и да излизам в майчинство!То тва направо не е живот!!!Утрепия!!!
Ама като се прибрах и ми мина натупорченото настроение!И се надявах тука с вас да си побъбря,а то кво-няма кйорав човек!
« Отговор #397 -: Май 25, 2008, 21:52:41 pm »
   Вили, аз съм тук, замалко, изпусни парата и разкажи. То ще ти олекне, така е на нова работа, в началото е скофтено докато свикнеш.
То май тамън ще вземеш да свикваш и ще те изненада някое бебе, ...  :lol:

Аз официално моля да ме включите към списъчето с очакващите  :bfp: и :bori_007: :bori_004: :bori_005: - дата 09.06.2008. Бях в процедура, сега съм в къщи и си лежа повечко, но ви наглеждам. 
  Време е за нови  :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: :bfp: - нова седмица - нови късметчета!!!
*
« Отговор #398 -: Май 25, 2008, 22:03:31 pm »
Здравейте и от мен.
Аз бях на село, занимавахме се с много неща.Правихме беседка в двора.Изморих се.
Първи братовчед на Явор днес обяви, че ще става татко.ДА са живи и здарви и дано успеем с милото да направим другарче на детенцето им.
Бисерче, стискам палци.
Вили, не се претоварвай.
*

naskomimi

• 1024
« Отговор #399 -: Май 25, 2008, 22:04:04 pm »

ОЧАКВАЩИ      :bfp:   и  :bori_007: :bori_005: :D

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                   25.05
  anjela80                   28-29.05