0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ++++++++++++++++++++++++++++
« Отговор #80 -: Май 20, 2008, 14:41:43 pm »
Vickson,Eveishan моля ви кажете ми до колко дена трябва да ми доиде след Дуфастона.
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #81 -: Май 20, 2008, 14:48:31 pm »
На мен ми от 3 до 4 дни след като го спра.
« Отговор #82 -: Май 20, 2008, 16:12:14 pm »
Добро утро мацки!
Прелитам от тук набързо да ви видя, че много работа имам и шефа не спира да ми поставя още и още задачки....  :x
Дано вие да сте добре, защото аз хич не съм, такива менструални болки като този път не съм имала от ученическите ми години... Не знам какво става с мен, но със сълзи на очи сутрин едвам едвам ставам от леглото и долазвам за да докопам болкоуспокояващите .... Направо не знам какво се случва с мен. Сутринта ходих при моята докторка, тя ме прегледа (днес ми е 3 ден от М), каза че още не са ми се изчистили яйчниците, и имам малки кисти по 1-2 см. Изписа ми противозачатъчни за 1 месец и при следващата М - каза пак да отида.  :?  Някой да е имал подобни случки?!?
Айде аз отивам да работя.... Гадост!
Мегги - мила в теб ми е надеждата този месец - я кажи какво става при теб? Много ти е хубава графиката  :crossfingers:
И на мен ми изписаха Регулон преди 4 години заради кисти...Понасяше ми удивително добре и кистите се махнаха след 2 месеца. На по-късен етап, но с по-малко ум сама си го предписах, но тогава започна един световъртеж...който ме принуди да отида все пак на лекар
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #83 -: Май 20, 2008, 16:36:51 pm »
Много работите момичета. :DМен пък таз жега ме умори и легнах да спя та току-що ставам.Обаче нещо ме свива корема,което май не е на добре 8O :roll:

« Отговор #84 -: Май 20, 2008, 16:51:44 pm »
Мики,до 3-4 дни след приема на Дуфастона трябва да дойде м,дано пък  не идва  :D
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #85 -: Май 20, 2008, 16:57:28 pm »
Vickson,Eveishan моля ви кажете ми до колко дена трябва да ми доиде след Дуфастона.
На мен първия път след дуфастона ми дойда на 4я ден
Втория път когато го пих, ми дойде 2 дни преди да го свърша
*
« Отговор #86 -: Май 20, 2008, 17:10:09 pm »
Хей, много работите,бе мацки.
Аз пък изгладих света. Имам още една риза и край, че ми писна. :lol:
« Отговор #87 -: Май 20, 2008, 17:10:58 pm »
Обожавам гладенето - стига не е толкова горещо..а иначе си права..време е да си тръгваме от работа:)
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #88 -: Май 20, 2008, 18:09:27 pm »
Ау,ми то много рехаво днеска!Що така? :?Няма с кой да си полафим!Жалко! :(
Айде някой нещо да се похвали,нещо да каже да пообсъдим по женски!
При мен няма нищо ново,иначе щях да дам тон за песен,ама пуста скука....
*
« Отговор #89 -: Май 20, 2008, 18:19:02 pm »
Здравейте :) Аз имам много за разказване днес! Бременната ми колежка от офиса излиза в отпуск,след това и болничен по майчинство..Аз изявих желание да започана нейната длъжност,но шефа ми каза ,че не иска пък моята да я дава на друг,защото няма доверие..Говорихме,говорихме и накрая решихме да остане по-важната част от работата ми на мен и на колежката да поема и ще вземем още един човек за другата част от работата,която вършех до сега..И сега ще делим още една заплата...Ще взимам повече парички... :) След това поговорихме че той не иска много много нея да я връща след майчинството и каза ,че иска да и намери друга длъжност,на която много да не се налага да разчита на нея...Аз го попитах аз ако забременея дали и с мен ще постъпи така и той каза ,че мен не ме слага в тази категория...И сега ми е много готино... :)Стана ми много по- леко...

Вили,аз след три седмици се женя -на 07.06,а програмата е следната..На 23.05 заминаваме на сватба в Италия.Ще се върнем на 28.05 .След това на 31.05 съм на друга сватба в Монтана и на следващата събота е моята...След това отиваме на Албена на меден месец..Добрата новина е че там ще ми се падне овуто... :)Единственото ,което ме притеснява е че ще сме на ол инклузив и ще се пръсна от ядене сигурно..Много трудно се владея ,когато има вкусотийки около мен...
Това е от мен..А тези дни трябва да правим медицински за нашата сватба и така ме е яд ,че ще се мотаем из болниците...
« Отговор #90 -: Май 20, 2008, 19:17:33 pm »
Любе,значи грешката не е в мен.Просто и да исках тази ти сватбена програма не бих могла да я запомня. :DЕгати и сватбите,егати и чудото!А това за медения месец и овуто,и да бяхте го искали,нямаше така точно да го изчислите. :DНяма случайни неща,нали знаеш!
Мога да ти пожелая приятно прекарване в Италия,като за начало!Пък за другото има още доста време!И мисли му след твоята сватба да не сложиш снимки в албумчето.Още от сега ми е любопитно!
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #91 -: Май 20, 2008, 19:34:36 pm »
Любенцеееее, нали знаеш каква слабост си ми...графикът ти е страхотен. Радваме най-вече това, че покрай тия всички събития бая бягане ще бъде, а и все интересни и възбуждащи романтика, а и овуто щом се пада в подходящо време....ехеееееееее, че и знаеш ли да ти кажа на ушенце....който замествал бременната си колежка....прихващал моментално. Радвам се за теб миличка. Радваме това,че звучиш добре... дори и да не си, важното е че се опитваш. Ти си силен човек, а войните се печелят от силните....и умните.
Очаквам сватбата ти с нетърпение....сигурно ще бъдеш прекрасна булка.А за папкането не мисли, дори си вземай от всичко. Ей така, преди години една приятелка се сгоди точно на благовещение. Понеже три години опитите им за бебе бяха без резултат, баба й и казала на годежа да си хапва от всичко и естествено да си свършат задълженията де ....и точно на тоя ден забременя....да не ти казвам, че роди прекрасна кукличка Василена....на 25 декември- сиреч Коледа. То малко като приказка звучи, но кво да се прави....истина е.
Не казвам,че с ядене се забременява, просто си отпусни душичката на медения месец и тва е....Ние ще чакаме резултата. :balk_21: Аааааааааа, не забравяйте и пикантната част на месечинката.  :wink:

п.п. Май са поулях, ама....дълга историята...
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #92 -: Май 20, 2008, 19:40:35 pm »
Даниии,дано те чуе Господ и за колежката и за папкането...Вярно е че и на медения месец ще се гледат мачовете от европейското ,ма все си мисля че мога да бъда по-интересна от мачовете поне 5/6 дена.. :)Много те обичам Дани!
 Ще направя един албум от всички сватби и ще ви го пусна..Само да сме живи и здрави до тогава :) Аз искам ,когато се прибера да видя много положителни тестове от вас..
*

everything_possible

• 957
  • Всичко е възможно, ако го пожелаеш истински.
« Отговор #93 -: Май 20, 2008, 19:47:18 pm »
Даниии,дано те чуе Господ

Чува той, не се съмнявай! А албумът ще го чакам с нетърпение, иииииииииииииииииии ....ти знаеш кое, нали?

Отивам да се поизлегна малко, че май се поуморих. Айде банда, приятна вечер!  И не спете, ами работете  :wink: :lol:
ВЯРВАЙ! Мечтите се сбъдват!
*
« Отговор #94 -: Май 20, 2008, 19:48:13 pm »
Леле Любе направо ти завиждам,но благородно за това пътешествие.Аз пък както се очертава ще бачкам цяло лято :?,но вие пък почивайте и за мен.Да си дойдеш с  :bfp: резултат. :D

*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #95 -: Май 20, 2008, 19:50:13 pm »
Аз се изморих и изтощих ужасно!  Момичета! С вас съм през цялото време и ви целувам и ви мисля... Просто ... някак си... Искам утре сутрин като влезна тук и да ви видя всичките ЩАСТЛИВИ!!! О ГОСПОДИ!!! КАКВА Е ТАЗИ БОЛКА И КОМУ Е НУЖНА!!! ТЕРМОМЕТРИ, ЛЕКАРСТВА, ТЕСТОВЕ, СЪЛЗИ... ОБИЧАМ ВИ ! И ВИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ МИГ НАЙ-СКОРО! :bighug:
*

eveishan

• 373
  • Напред и нагоре!
« Отговор #96 -: Май 20, 2008, 20:03:33 pm »
При мен идва от 3 до 7 ден!Но мисля,че това е нормално!Не би трябвало да идва по-късно!По-рано знам,че може като че ли,но за по-късно от 7 ден!Не мога да кажа!
« Отговор #97 -: Май 20, 2008, 20:09:13 pm »
Аз се изморих и изтощих ужасно!  Момичета! С вас съм през цялото време и ви целувам и ви мисля... Просто ... някак си... Искам утре сутрин като влезна тук и да ви видя всичките ЩАСТЛИВИ!!! О ГОСПОДИ!!! КАКВА Е ТАЗИ БОЛКА И КОМУ Е НУЖНА!!! ТЕРМОМЕТРИ, ЛЕКАРСТВА, ТЕСТОВЕ, СЪЛЗИ... ОБИЧАМ ВИ ! И ВИ ЖЕЛАЯ НАЙ-ЩАСТЛИВИЯ МИГ НАЙ-СКОРО! :bighug:
Ифи,благодаря ти за пожеланията!Но защо такова отчаяние,от твоя страна!Не се натъжавай и не се отчайвай така!Колкото ти се надяваш и молиш за нас,толкова и ние се молим за теб!Кажи си какво ти тежи и да ти олекне!Споделената болка е половин болка!За това са приятелите,нали знаеш!
*

Iffi.13

• 641
  • НАПРЕД И НАГОРЕ !!!
« Отговор #98 -: Май 20, 2008, 20:21:41 pm »
Ифи,благодаря ти за пожеланията!Но защо такова отчаяние,от твоя страна!Не се натъжавай и не се отчайвай така!Колкото ти се надяваш и молиш за нас,толкова и ние се молим за теб!Кажи си какво ти тежи и да ти олекне!Споделената болка е половин болка!За това са приятелите,нали знаеш!
Просто се надявам на следващият ПРЕГЛЕД всичко да е ок! Да няма киста да има бебе.... МЕЧТИ!!!!
« Отговор #99 -: Май 20, 2008, 20:30:00 pm »
Ифи,знаеш,че всяка от нас се надява на това.И на мен повече от всичко ми се иска просто този месец да се е получило,даже все се надявам на цветна бременност,но.....Всеки месец си мисля,че повече не мога да издържам,че това е предела на силите ми,че Господ ще разбере,че не мога повече и най-сетне ще сложи край на тази постоянна агония.Но месец след месец,виж колко време вече мина.
Но въпреки всичко,надеждата ми е все още до мен!Стоим си рамо до рамо и се преборваме с всеки следващ ден.Така ми се иска вече да се свърши,но......
Исках просто да знаеш,че с всички ни е така,като при теб.На приливи и отливи.На надежда и отчаяние.Но отчаянието и лошото настроение не могат да помогнат,могат само да ти навредят на хормоните.
Затова-усмихни се и посрещни утрешния ден с нова надежда,защото утре ще си с един ден по-близо до деня,когато ще гушнеш своето бебче! :)