0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Дали съм бременна?
« Отговор #500 -: Август 16, 2009, 10:32:21 am »
Здравейте!Ние с мжа ми от скоро си бебеправим,а аз от 2 седмици усещам свиване долу в яичниците,боли ме кръста...Чудя се дали е станало чудото! :D
Меря си от 3 дни температурата!Ще изчакам още малко и ще си направя тест!
« Отговор #501 -: Август 17, 2009, 07:39:16 am »
Здравейте и от мен.
Я да ви попитам компетентните  :P какво мислите вие? На 13.08.2009 вечерта ми дойде. На 14.08.2009 следобяд имаше само зацапване- и така до 16.08.2009. Моят мензис е обилен и придружен с болки. Сега пак имах болки , но прекалено малко ми течеше, което леко ме озадачава. Това ми се случва за първи път. По принцип ми тече 3 дни обилно/ със съсиреци/, но сега едва 12 часа , а след това съвсем малко. Моята лекарка ме посъветва преди да отида при нея да си направя уринен тест за бременност. Според мен е безмислено, тъй като гърдите не ме болят, не са ми наедрели, т.е. нямам симптомите на бременност. Сигурно ще ми кажете, че при всеки е различно. Да , но поне наедряването на гърдите се наблюдава при всяка една бъдеща майка. Според вас да си правя ли първо тест? :oops:
« Отговор #502 -: Август 17, 2009, 10:08:27 am »
според мен нищо не ти пречи да го направиш. още повече, че лекарката ти те е посъветвала така. гърдите могат да ти наедреят и малко по-късно ;) стискам палци

« Отговор #503 -: Август 17, 2009, 12:28:16 pm »
До rusalkata82 -  Мен започнаха да ме болят гърдите на около 10тия от датата на цикъла ми. На самата дата прокървих много леко и след това имах няколко дена кафеникаво зацапване! Такаче направи си един един тест и ти желая резултата да е такъв какъвто ти искаш!

« Отговор #504 -: Август 17, 2009, 14:14:41 pm »
Здравейте :)) Аз преди две година направих спонтанен аборт. Имах си ПМС, много силни болки долу ниско и болки в кръста. Сега цикълът ми закъснява с близо 6-7 дни. Имам си пак ПМС и нищо повече. Правих си тест, за съжаление е отрицателен. Не знам, пак ли да пробвам с тест или да изчакам. Може и да ми дойде :(
« Отговор #505 -: Август 18, 2009, 17:51:40 pm »
Здравейте, момичета!От доста време пия противозачатъчни, т.к. имам ПКЯ и уголемен ляв яйчник. Миналият месец правих пауза и след това започнах нова опаковка. По средата на опаковката получих някакво много леко прокървяване, което досега за толкова време не ми се беше случвало никога. Беше придруженос обичайните за мен симптоми на ПМС, но отшумяха. Четох, че БТ би могла да бъде някакъв критерий за отчитане на ранна бременност и започнах да си я меря- от 5 дни насам ми е 37гр. Знам, че това би могло да се дължи и на отминала вече овулация, но при прием на противозачатъчни уж такава липсва. Вече ми отминаха всички ПМС симптоми, но вътешното ми убеждение не ми дава мира. Имала съм случаи да пропускам и по 2-3 хапчета (а сега нито едно) и никога не съм мислела, че е станало нещо. Правих си тест-излезе отрицателен, но беше страшно рано. Ходих на лекар, но единственото, което видя беше, че яйчниците ми са с нормална големина, а кистите са изчезнали. Знам, че е почти невъзможно, но много ми се иска да е станало. Другата седмица ще си направя нов тест, ако не ми е дошло, или дори кръвен, но дотогава незнам... Моля, ако някой има мнение по въпроса да пише, ще съм много благодарна  bighug
« Отговор #506 -: Август 21, 2009, 09:43:46 am »
Здравейте момичета :) Най-накрая и аз да се похваля с добри новини  :P Днес бях на докор и той потвърди бременност в края на 5та или началото на 6та г.с. Имаме си плодно сакче 5,7мм :) Но нещо малко ме притеснява  :( По принцип имам кафяво зацапване почти всеки ден, много е малко и  доктора каза че е нормално, но вчера изкървях повече от обикновено. На което той пак каза, че е нормално. Вие какво мислите, взех да откачам вече!

Tedi35 - защо не опиташ с кръвен тест? Той ще ти покаже със сигурност има или няма бременност!

rusalkata82 - Какво стана с теб? Напрви ли нов тест?

rtfrtf - Беше ли пак на лекар?

*
« Отговор #507 -: Август 21, 2009, 10:18:57 am »
Честито, linapoli,
Леки и приятни 9 месеца ти желая..  :) Ех,че хубаво. Искам и аз.  :(
*
« Отговор #508 -: Август 21, 2009, 12:14:19 pm »
Linapoli, Честито! Да сте живи и здрави с мъжлето, а и леки оставащи месеци. :D
Еххххх , и аз искааааам! :?
« Отговор #509 -: Август 24, 2009, 17:13:14 pm »
Аз отново пристигам при вас.Случи се нещо странно.Не можах да отида на кръвен тест преди почивката.На почивката единия ден сутринта сутринта ми дойде но след 30 минути ми спря и после нищо.Следващите няколко дена ми цапаше само и после на третия ден пак малко ама съвсем малко колкото да ми зацапа ми вървя и после пак нищо.Като ви говоря за малко само колкото да ми нацапа бельото.Чудя се какво да правя и дали да ходя сега на кръвен тест.Аз вчера чак се прибрах във Варна и сега съм в чуденка.Дали е възможно въпреки това да съм бременна.Напоследък почна да ми се вие свят като се изправя или стана от леглото.Иначе гаденето намаля остана само понякога вечер да ми става изведнъж лошо и след това да преминава.Посъветвайте ме какво да правя.Благодаря ви.Във вас намирам такава подкрепа макар и да не пиша редовно чета.
Вярвам в чудесата!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #510 -: Август 24, 2009, 17:40:20 pm »
Аз пък се питам,какво се чудиш  8O:D Ако имаш съмнение,че си бременна и ако кървиш,не на кръвен,а на доктор трябвада идеш!Има бременности с кървене в началото и се случва често,но това не е нормално и трябва да се действа бързо!Ако уринарния ти тест е положителен,то незбавно се обърни към специялист!
Успех :wink:
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #511 -: Август 24, 2009, 23:00:14 pm »
Уринарния ми тест отреди 10 дена е отрицателен.в сряда имам запазен час за гинеколог.Да видим какво се случва.Благодаря все пак за мнението и се надявам да не съм досадила с притесненията си ня някой.Просто исках да споделя.
Вярвам в чудесата!
*

fibo

• 2168
  • Благодаря,че ни запази Дядо Боже!
« Отговор #512 -: Август 24, 2009, 23:12:53 pm »
Мила,не си досадила на никой :) Просто никой тук  не може да ти отговори на въпроса,а къвенето при бременност е опасно!Щом си на доктор в сряда,няма смисъл от кръвен,според мен.Там ще се разбере...ти защо не си повторила уринарния?Дори сега да го направиш ако си бременна,ще покаже...да разбирам че си със 10д закъснение....
Борко Бърборко
Желанието да имаш дете,е изборът сръцето ти да тупти извън тялото!
« Отговор #513 -: Август 25, 2009, 09:49:32 am »
Момичета,на мен ми закъснява 2 ден,имам бодежи долу в стомаха и други очудващи състояния!
Искам да ви попитам дали може някои да погледне графиката ми,защото имам чувството че си стои на едни и същи градуси!Аз не съм я почнала 1 ден от цикъла ми,ама не ми се чакаше!
« Отговор #514 -: Август 25, 2009, 12:05:02 pm »
здравейте на вси4ки при мен се появяват от 1 месец вси4ки тези симптоми 2 седмици ми варвя едно като розово и много ме боли гърба все о6те несам правила тест но много се самнявам 4е сам
« Отговор #515 -: Август 25, 2009, 12:49:42 pm »
Не се чуди, а си направи тест, ако е  :bfp: :bfp1:, иди и на преглед, тези неща не са за подценяване! Не се знае какво е развитието и какво трябва да се предприеме. Понякога от силното желание да забременеем, организъма ни симулира фалшиви симптоми. На твое място не бих се чудила, веднага бих проверила. Успех!

*
« Отговор #516 -: Август 25, 2009, 14:42:16 pm »
Linapoli, честито!  :D
Уви, при мен всичко приключи в сряда през нощта със спешна коремна операция, оказа се извънматочна бременност. От днес съм си в къщи. Ще преглеждам темата за психологическа помощ.
"Една малка крачка за човека - един голям скок за човечеството..."
Нийл Армстронг
*
« Отговор #517 -: Август 25, 2009, 14:46:49 pm »
rtfrtf, Съжалявам, мила :(
Дано от сега нататък да ти върви като по вода!
И не се отчайвай, всички ние все някога ще си гушнем бебченцата :D
« Отговор #518 -: Август 25, 2009, 16:19:27 pm »
Linapoli, честито!  :D
Уви, при мен всичко приключи в сряда през нощта със спешна коремна операция, оказа се извънматочна бременност. От днес съм си в къщи. Ще преглеждам темата за психологическа помощ.

не се отчайвай, мила. съжалявам за това, което ти се е случило. знам какво е, защото наскоро го преживях. въпреки това, успях да забременея отново и слава богу този път бебчето е в матката. надявам се всичко да е наред и да родя здраво бебе на термин. пожелавам ти го и на теб. вярвам, че ще е така.
а какво казаха лекарите след операцията? запазиха ли ти тръбата и видяха ли състоянието на другата? ако искаш пиши на лична, за да не спамим темата

*
« Отговор #519 -: Август 25, 2009, 18:54:06 pm »
При евентуална бременност ли се покачваше БТ?