Здравейте, момичета!От доста време пия противозачатъчни, т.к. имам ПКЯ и уголемен ляв яйчник. Миналият месец правих пауза и след това започнах нова опаковка. По средата на опаковката получих някакво много леко прокървяване, което досега за толкова време не ми се беше случвало никога. Беше придруженос обичайните за мен симптоми на ПМС, но отшумяха. Четох, че БТ би могла да бъде някакъв критерий за отчитане на ранна бременност и започнах да си я меря- от 5 дни насам ми е 37гр. Знам, че това би могло да се дължи и на отминала вече овулация, но при прием на противозачатъчни уж такава липсва. Вече ми отминаха всички ПМС симптоми, но вътешното ми убеждение не ми дава мира. Имала съм случаи да пропускам и по 2-3 хапчета (а сега нито едно) и никога не съм мислела, че е станало нещо. Правих си тест-излезе отрицателен, но беше страшно рано. Ходих на лекар, но единственото, което видя беше, че яйчниците ми са с нормална големина, а кистите са изчезнали. Знам, че е почти невъзможно, но много ми се иска да е станало. Другата седмица ще си направя нов тест, ако не ми е дошло, или дори кръвен, но дотогава незнам... Моля, ако някой има мнение по въпроса да пише, ще съм много благодарна bighug