... Ще чакам да споделиш впечатления от доктор Персенска. Успех!
Веднага ще се включа,
sistur ! Благодаря за хубавите думи!
Не се съмнявам в д-р Персенска. Спрях се на нея все пак след щателно проучване тук във форума, личен опит и наблюдения на други места, това какво предлага клиниката, и други условия по моя случай... ох, че сериозно стана...(ама така е като не ме взеха на сериозно до сега!)
Дано само й допадна на докторката, защото според мен една част от успеха се дължи и на напасването между лекар и пациент, което си е двустранен процес.
А колкото до ...
..., ако имам въпроси ми обяснява (обаче аз като влезна в кабинета и си глътвам граматиката, но това си е мой проблем).
и аз съм така...толкова се шашардисвам, че губя ума и дума, а и нали съм си малко "бавен реотан" включвам с въпросите след 1 ден, докато малко асимилирам сложното инфо... Ето защо и много държа на професионализма и ангажираността на лекаря, не аз след като съм загряла след време да го побутвам "а това какво е? не трябва ли да се направи това и това?..." и пр.
Тъй, че те са екип и то според мен много добър.
Това в лекарската професия според мен е задължително! И това е едно от нещата, което ме привлече към клиниката... За съжаление в България на много места от няколко години работят занаятчийската... без връзка с колеги, с други свързани специалисти... и резултатите са налице... (тук нямам предвид клиниките и екипите по стерилитет, които според мен отговарят на съвременните изисквания за медицинско обслужване!!!Да не се обиди някой.)
Съжалявам, че успехът е продължил за кратко,
sistur! Пожелавам ти много скоро да се похвалиш твърдо!
Хайде, можем да се засечем след 2 месеца, ти вече с коремче, а аз за кандидат-коремче
Девойки,
сори за спама, ама имах нужда да си излея душата малко...