Здравей,Каталина!!!!!!!!!Наистина ние тук много се радваме на всички новодошли,но повярвай ми още повече се радваме,когато те ни напускат и се местят в темите на бременните,което ти пожелавам от все сърце!!!!!
Момичета,аз днес си взех генетичните изслледвания от Медикус Алфа и работата май не е на добре
.Има там няква си хромозома дето не е както трябва,мамка и!Записах си и час за четвъртък за д-р Даскалов да каже какво означава това нещо и какво лечение ще предпише,за да се игнорира проблема.Генетичката само каза,че най-вероятно ще се наложи да се увеличи приема на Фолиевата и ако каже доктора ще пия Аспирин.Но да не гадае той щял да прецени!!!!Попитах я дали е възможно това да е проблема за незабременяването и тя каза че не е изключено това да пречи на оплодената яйцеклетка да се импплантира!Но тъй като не им звучеше много убедително и някак сякаш не знаеше,аз първо ще се поровя из форума да видя какво пишат момичетата по темата и най-вече ще изчакам мнението на доктора!!!А и каза,че не е толкова страшно защото е само 1 хромозома,по често срещания и по-лошия вариант е когато са нарушени 2 и си взаимодействат и пречат.
Обаче най-чудното в тая история е,че аз много не се ушашавих,да не кажа хич!В смисъл,притесних си се ,ама и сякаш някакси ми олекна.Като че ли като има открит някакъв проблем и сега знам,че има нещо с което ще се борим.И то не е непоправимо!!!!!А и аз мразя да се боря като Дон Кихот с Вятърни мелници!Винаги съм знаела,че като се намери проблем той просто ще се отстрани.Въпроса беше да се открие!!!Това за коеото се моля е да няма и друго,защото има още много изследвания ,които трябва да си направя!
Та това от мен,а то не е никак малко!Сега отивам да направя едно фрикасе и да замеся една каймица за едни кюфтенца и после се връщам при вас!!!!