0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Оххххх,как ви завиждам че се излежавате в легълцата. :P А аз вече работя на пълна пара.
До сега си мислих и реших, че този месец лелището няма да ми идва- ще направя всичко по силите си за да успея. Пожелавам на никоя от нас този месец лелището да не идва. :P :P Цункам ви.
Новилче какви хубави мисли ти се въртят в главицата  :jump12: :bighug: :bighug:

*
Новилка, а дано. Златна ти уста. Пък и ние се стараем...
Абе,Ифи къде драсна и тя-никаква я няма.
*

bibica

• 532
Re: Майско слънчице ни озарява и с много +++++ то ще
« Отговор #22 -: Май 26, 2008, 12:07:50 pm »
Май всички са се отдали на живот и работа, а дано живота да е  :bed: че скоро всички да се похвалим с две тлъсти :bfp:
А на мен хич не ми се работи - много ми се мързелува  :balk_114: :balk_115: :balk_177:
svetal4y малко ти завиждам, поспинкай и заради нас работните  :bighug:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Оххххх,как ви завиждам че се излежавате в легълцата. :P А аз вече работя на пълна пара.
До сега си мислих и реших, че този месец лелището няма да ми идва- ще направя всичко по силите си за да успея. Пожелавам на никоя от нас този месец лелището да не идва. :P :P Цункам ви.
Новилче какви хубави мисли ти се въртят в главицата  :jump12: :bighug: :bighug:
:crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
 :bighug: :hug2: :bighug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

bibica

• 532

*

naskomimi

• 1024
Очакващи   :bfp: :bfp: :bfp:
 :grouphug: :grouphug: :grouphug:

hrisig
vladyhka
Nataly*
vmj_83
mimcheto_85
Simoni
du6ka
roksi77
svetal4y
Osianа
Meggy
rossy *
любопитка
krasiko
Мимка
Deskata0177
dianka
nomine
Clevergirl_75
biserche
Pipi_M
prettily
Sof
radost_I
Luba_boiko
Galichka
Rouzi-Anna
tani77
lqlyo
ivaqna
dgina
aksinia
silvi4ka
mikivl
saraapl
nerony
_Elfita_
Pepka
ne6i
eli_v
mama*07
ocean
minesota
eveishan
Iffi.13
schneki1
deskata i vankata
tani77
anjela80
NOWILKA
Kylie
Jael
malkoto_dqvolche
yumi
Vickson
tancheto
Lisko
bebebe
ВеТи
eganeva
rally_pat
ania
bibica
tanj74
petq74
kapka_lubov
Жекова
shu6enceto
viva1
biberonka
siska_rs
parsi
ВиЛиЛи
naskomimi
power
mishan

Нашите мили бъдещи майчици
preggo preggo preggo
!

beni79
veni_I_koci
bebence
5ja
dianka
Andreaivano
Mary
Saule_Nova
˙·٠٠·˙Poli˙·٠٠·˙
ladybebi
sisilia
summersun
DivaRoza
adi
happymery
mpia
pukanka
Григчо
stellla
sesano
anika 85
[/quote]

Малки поправки - Бени, извинявай, миличка, че те нямаше в списъчето :oops:
 :bighug: :bighug: :bighug:
[/i]

*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
ОЧАКВАЩИ          :bori_011: :bori_005: :bori_007:

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                   25.05
  anjela80                   28-29.05
  Pipi_M                      30.05
  parsi                       1.06
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                    05-06.06     
  Biserche                  09.06

ЛОВУВАЩИ         :bed: :cuddle: :bed:   

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   power
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto

Хайде на лоооов!!!

Здравейте момичета. Надявам се да ме приемете в редиците си. На 30 год.съм, с момиченце на 10 години и с почти едногодишни неуспешни опити за второ дете. Цикълът ми идва в рамките на 50-60 дни, такъв е бил винаги. Просто кандидат-таткото е друг. Планирали сме посещение при Александров, за когато успеем да се вредим за час.
 Усмихната седмица желая на всички ви.
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Katalina,
Дано скоро опитите ви да се увенчаят с успех и да видиш така желаните две чертички!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
 :welcome_1: Каталина и дано не се задържаш тук!
Аз съм на 28 и с 8 месечни опити, засега неуспешни !
Тук ще намериш много отговори и добри приятели!

*

naskomimi

• 1024
Здравейте момичета. Надявам се да ме приемете в редиците си. На 30 год.съм, с момиченце на 10 години и с почти едногодишни неуспешни опити за второ дете. Цикълът ми идва в рамките на 50-60 дни, такъв е бил винаги. Просто кандидат-таткото е друг. Планирали сме посещение при Александров, за когато успеем да се вредим за час.
 Усмихната седмица желая на всички ви.
:welcome_1:  :welcome: :balk_5:
Добре дошла, Каталина!
И да не се задържаш дълго време при нас, а право в темичката на бременилките :D :crossfingers:
И все пак се успокой - имаш вече дъщеричка, бъди  сигурна, че ще бъдеш майчица още веднъж и ще направиш щастлив мъжа до себе си. :wink:
Прегръдки и бъди сигурна, че тук ще намериш истински приятели, които ще те приемат много топло и ще те подкрепят!
Хубав ден от мен!  :swing:
:

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
 :welcome3: Каталина - дано не си задълго сред нас :)
Тук си попаднала на точното място: и разбиране, и подкрепа, и съчувствие, и опит, и надежда и всичко от което имаш нужда ще намериш сред нас.  :D
 Много мило посрещане, благодаря от сърце.Странна порода сме жените с подобни проблеми ако не друго то поне форумските ми пътешествия ми го доказват. Няма място, където да съм се чувствала по-разбирана и по-успокоявана от форуми където се споделят за съжаление точно репродоктивни проблеми.
 Благодаря на всички ви, дайте ми малко време да позапомня никовете че да се не срамя  :oops:
 Планирахте ли вече лятната отпуска , момичета?
« Последна редакция: Май 26, 2008, 15:00:01 pm от Katalina »
*

naskomimi

• 1024
Много мило посрещане, благодаря от сърце.Странна порода сме жените с подобни проблеми ако не друго то поне форумските ми пътешествия ми го доказват. Няма място, където да съм се чувствала по-разбирана и по-успокоявана от форуми където се споделят за съжаление точно репродоктивни проблеми.
 Благодаря на всички ви, дайте ми малко време да позапомня никовете че да се не срамя  :oops:
:grouphug: :bighug: :grouphug:

Момичета, за ову календара да попитам нещо  :oops: Тестовете не ми вършат работа-или не отчитат нищо или просто аз не различавам кога едната черта е по-наситена. Та мисълта ми е ако меря БТ и нанасям стойностите, може ли само по това и по графиката която се получи да се определи кога е ову-то :oops:
  И един смотан Лактофем ми се налага да прилагам цял месец. На всеки трети ден по една капсула та се чудя дали оказва влияние на средата или просто плувците нямат шанс...Не за друго ами поне да не храня надежди за този конкретен месец :?
« Последна редакция: Май 26, 2008, 15:19:59 pm от Katalina »
*

bibica

• 532
Привет Каталина, бързичко да се преместиш в другата течимка! Добре дошла сред нас, ние сме страшна банда.  :bighug:

*
 :welcome_1:Каталина и честита ни темичка,с която всички желая да напуснем проблемното забременяване и да се преместим при бременелките. :D Иначе навън е мор и аз току-що влизайки се лепнах първо за компа :D.Исках пак да питам щото въпроса ми остана в миналата темичка относно нивата на прогестерона както ми бяхте писали като се менят/това не го знаех/оказват ли влияние на бебеправенето? 8O

Здравей,Каталина!!!!!!!!!
Наистина ние тук много се радваме на всички новодошли,но повярвай ми още повече се радваме,когато те ни напускат и се местят в темите на бременните,което ти пожелавам от все сърце!!!!!

Момичета,аз днес си взех генетичните изслледвания от Медикус Алфа и работата май не е на добре :(.Има там няква си хромозома дето не е както трябва,мамка и!Записах си и час за четвъртък за д-р Даскалов да каже какво означава това нещо и какво лечение ще предпише,за да се игнорира проблема.Генетичката само каза,че най-вероятно ще се наложи да се увеличи приема на Фолиевата и ако каже доктора ще пия Аспирин.Но да не гадае той щял да прецени!!!!Попитах я дали е възможно това да е проблема за незабременяването и тя каза че не е изключено това да пречи на оплодената яйцеклетка да се импплантира!Но тъй като не им звучеше много убедително и някак сякаш не знаеше,аз първо ще се поровя из форума да видя какво пишат момичетата по темата и най-вече ще изчакам мнението на доктора!!!А и каза,че не е толкова страшно защото е само 1 хромозома,по често срещания и по-лошия вариант е когато са нарушени 2 и си взаимодействат и пречат.
Обаче най-чудното в тая история е,че аз много не се ушашавих,да не кажа хич!В смисъл,притесних си се ,ама и сякаш някакси ми олекна.Като че ли като има открит някакъв проблем и сега знам,че има нещо с което ще се борим.И то не е непоправимо!!!!!А и аз мразя да се боря като Дон Кихот с Вятърни мелници!Винаги съм знаела,че като се намери проблем той просто ще се отстрани.Въпроса беше да се открие!!!Това за коеото се моля е да няма и друго,защото има още много изследвания ,които трябва да си направя!
Та това от мен,а то не е никак малко!Сега отивам да направя едно фрикасе и да замеся една каймица за едни кюфтенца и после се връщам при вас!!!! :)
Вили,важното е че е открит един от проблемите .А сега с подходяща терапия всичко ще е наред ,дай Боже.При коя генетичка прави изследванията ,че и на мен ми предстоят?
*
здравейте момичета! честита нова тема , дано мими има многооо лека ръка и тук да се препълни от +++++++++!
Каталина добре дошла в отбора! дано да е за кратко ! пожелавам ти скоро да видиш 2-те чертички!