Да кажа и аз тази седмица едно ДОБРО УТРО,а?! Любекс, изчетох за твоите преживявания в страната на страстите... Въпреки всичко, изглеждаш страхотно на сватбата, видели сте страхотни неща, така че си заслужава да помниш екскурзията само с хубаво! Сега с нетърпение ще чакаме снимки от сватбата! То не остана - другата седмица беше, нали, или аз бъркам нещо... Както и да е. Сега се изпъчи (ти поне като те гледам имаш цици да пъчиш, не като мен - само подплънки на предна линия), вдигни гордо главата, защото ще се омъжваш и това ще е най-прекрасния ти ден! Меггс, в мислите си ще бъда с теб във вторник и сряда! Подкрепям те! Хайде да го пребориш най-накрая този ембрион и да си го пазиш цели девет месеца!Парси, съжалявам за ... ти си знаеш. Вече доста овехтя фразата "Дригия месец ще е наш", но въпреки всичко, докато има месеци, все ще се надяваме, а не напразно е казано, че Надеждата умира последна...Иска ми се на всяка да кажа по нещо, но просто ще ви прегърна всички и да знаете - аз ви чета, но време за писане почти нямам. Имам кофти седмица - хипер натоварена и това, че сега съм сама и си пия все още кафето, и имам възможност да ви напиша нещо, наистина ще направи деня ми малко по-ведър!