0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
здравейте ,мацки! Искам и аз да ви пожелая хубав и усмихнат ден!

аз да ви се оплача,че днес лелката ме навести и отпадам този месец.Абе от този дуфастон все по-рано и по-рано взе да ми идва- днес ми е 25 ден  8O
07.10.2009
*
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
ОЧАКВАЩИ                 

hrisibg                     22-24.05
  eveishan                 25.05
  anjela80                 28-29.05
  Pipi_M                     30.05
  krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06     
  Biserche                  09.06
  lawyer                    10.06   

ЛОВУВАЩИ                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   tani77
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
  siska_rs

махнах се от очакващи
07.10.2009
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
  Момичета, аз днес ходих на черква и запалих една голяма свещ за всички нас в зачатие - помолих се да получим БЛАГА ВЕСТ /тези които още не сме/,а за нашите бременелки - да износят живи и здрави дечица - АМИН!
  Дано Бог изпълни молбата ми, която не е много скромна, но е от сърце. Аз вярвам, че това ще стане и молбата ми е чута, моля ви вярвайте и вие заедно с мен  :balk_22:

Сега се връщам назад да чета, дано има някой  :bfp:

и аз днес запалих свещ и се помолих  много  искрено за всчики момичета чакащи и надяващи се  :balk_87:

*
Благодаря ти nimika  :bighug:
Никога не е късно да откриеш себе си!!!

И точно когато мислиш да се предадеш..., спомни си за причината, заради която издържа на всичкото това...
*

siska_rs

• 153
  • Обичайте и бъдете обичани!
ОЧАКВАЩИ                 

Ей ами с вас четирите какво става? Очакваме добри новини :wink:
Аз още няколко дни ще ловувам и се прехвърлям в очакващите!
*

siska_rs

• 153
 :( Ей ама тук наистина е много пусто!Айде няма да ви закачам сигурно сте се отдали на кексене или разходка?
Аз съм тук Сиска, сутринта наистина бях на разходка и на кафе с приятелка, пролетта е в "пълната си сила", невероятно е наистина.
Любе, много си готина на снимките и все пак си струва да се види всичко това, въпреки  :lol: глада.
  Стягай сега вашата сватба, че то не остана време, искам само едно да знаеш от мен - изпитала съм го: на сватба все нещо се обърква и не е по план, но ти си булката на твоето тържество, всички в теб ще гледат и /каквото и да стане/ ти трябва да оставиш всички грижи на другите и трябва много, много да се усмихваш и да мислиш само за забавлението
  Светалче, приятно  :balk_175: и да похапнете рибка после!!! Обичам морето, когато е бурно, невероятен релакс, само да го гледам, и да скачам на вълните, когато няма хора по плажовете  :lol: Еееех, Варна, морето, сините вълни .... :lol:
  Софи, и ти се готви за БЛАГАТА ВЕСТ :lol:, сигурна съм, че всеки ще мине по този път ... :lol:
  power:cuddle:
  два- пет дена потърпи,
  лелището изгони,
  доброто настроение върни
  и с нови сили пак на лов тръгни!!!
  Нимика, благодаря, че си с мен в молитвите!!! Вярвам, че Бог ни е чул, но продължавам да се моля всеки ден!
  Днес е неделя, а още няма ни едно ++ за седмицата, продължавам да се моля, нищо, че молбата ми е нескромна и включва всички ни  :lol:
*

siska_rs

• 153
 :oops: Аз така и не разбрах за кои снимки на Любето говорите?

Любе, много си готина на снимките и все пак си струва да се види всичко това, въпреки  :lol: глада.
  Стягай сега вашата сватба, че то не остана време, искам само едно да знаеш от мен - изпитала съм го: на сватба все нещо се обърква и не е по план, но ти си булката на твоето тържество, всички в теб ще гледат и /каквото и да стане/ ти трябва да оставиш всички грижи на другите и трябва много, много да се усмихваш и да мислиш само за забавлението

Напълно съм съгласна !Остави грижите на всички останали!Това е твоя ден наслаждавай му се!
*
:oops: Аз така и не разбрах за кои снимки на Любето говорите?

Напълно съм съгласна !Остави грижите на всички останали!Това е твоя ден наслаждавай му се!
От сватбата в Италия в албумчета са :)

« Последна редакция: Май 31, 2008, 18:22:28 pm от mpia »
*

siska_rs

• 153
Благодаря!Снимките наистина са много хубави!ще взема да сложа и своя снимка в албума....Всички сте много хубави....А Любето е сладурана,която наистина мисля,че ще е страхотна булка! :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!

Мацки, къде стеееее?! Ние се прибрахме от мохабеда! Хапнахме, пийнахме, потърках много бременния корем на една дружка, погукахме си с бебе Алекс и сега ще си отдаваме на почивка пред ТВ и РС. Имам задача да намеря къде да почиваме това лято... май пак ще е Гърция, ама искаме в супер активния сезон и като гледам може и да нямаме късмет с намирането на хотел за 10 човека... Уффф, айде, аз отивам да си сипя една бира и пак ще намина!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
Здравейте момичета.Днес не съм се включвала защото бях на бач :( и е сега сколасах.Иначе да ви се похваля за моя цикъл никога не е бил по-откачен.Кара ми точно 24 часа и то не беше както обикновено ами само някакво кафеникаво течение там. 8O В Понеделник съм при доки да видим тая работа.Айде лека нощ че утре пак съм на бач.

Момичета здравейте!!!Позволих си да каче снимка на моите 5 теста за О до днес включително!Надявам се не се сърдите и ако желаете ги изтрийте,но първо да попитам нещо!Моля ви кажете си мнението за това кога според вас е положителен резултата и дали е имало въобще положителен резултат?Аз смятам,че вчера теста е отчел положително,но ще се радвам да чуя и вашето мнение,че нищо чудно да си внушавам.За първи пат правя такива тестове и затова съм толкова притеснена.Извинявайте още веднъж ако е прекалено нахално от моя страна,но се надявам да ме разберете колко е важно за мен!!! :youwoman:
*
ОЧАКВАЩИ                 

krasiko                    06.06
  ВиЛиЛи                   05-06.06
  tani77                   05-06.06    
  Biserche                  09.06
  lawyer                    10.06   

ЛОВУВАЩИ                 

ivaqna
   nezisgbg
   Simoni   
   tina_72
   lqlyo
   aleks
   rossy*
   Dragica
   saraapl
   bibica
   svetal4y
   Raliuna
   sof
   tancheto
   nimika
   shu6enceto
   malkoto_dqvolche
   Nowilka
   meminger1
   Meggy
  siska_rs
Момичета слагам се към очакващи пък да видим  :)

ДОБЪР ВЕЧЕР,ДАМИ!!!!!!!!!!!!

Тани77,ние с теб заедно НЯМА да чакаме на 5-6!!!! :DДано и да не до чаккаме!!!
Светулче,ми кво да става с мен,нищо интересно.Работя от 8 до 8 и после като се прибера и съм гроги!А и свекито е болна,та и трябва да готвя за всички и ми идва на нагорнище малко!Но здраве да е !
Нимика,БЛАГОДАРЯ ТИ ,за молитвите!!!!!!!!!!!!!
Парси,като говориш с док ,пиши защото за всяко нещо трябва да се търси причина!
Мен ме е яд,че сега нямам възможност да отида при доктора,за да ми каже какво ще правим с резултатите от генетичните,пък и най-вероятно ще иска и р-тите от другите изследвания,а аз не съм ги направила още :(.Ама какво да се прави,не мога всичко на един път,трябва и да живеем между докторите и изследванията! :(
Ама иначе,поне успявам да си опазя настроението и надеждата!!!!!!!
*

_Elfita_

• 673
  • Няма невъзможни неща!
Момичета здравейте!!!Позволих си да каче снимка на моите 5 теста за О до днес включително!Надявам се не се сърдите и ако желаете ги изтрийте,но първо да попитам нещо!Моля ви кажете си мнението за това кога според вас е положителен резултата и дали е имало въобще положителен резултат?Аз смятам,че вчера теста е отчел положително,но ще се радвам да чуя и вашето мнение,че нищо чудно да си внушавам.За първи пат правя такива тестове и затова съм толкова притеснена.Извинявайте още веднъж ако е прекалено нахално от моя страна,но се надявам да ме разберете колко е важно за мен!!! :youwoman:

Малко късно отговарям, според мен последните два теста имаха втора четичка, не съм много сигурна кой е +, може би теста на 4 ден.
Добро утро!Аз си пийвам кафенцето и отивам на работа ще ви нагледам чак довечера по някое време.Усмихнат и приятен ден ви пожелавам и май е време някой да се похвали с  :bfp:
Елфитаблагодаря ти за отговора!И аз месля,че теста от 4-ти ден е положителен ама не съм сигурна.Момичета погледнете, моля, и вие и си кажете мнението!!! :balk_160:
*
Добър ден мили дами!
Аз посвърших това онова и сега отиваме пак на пикник.На всички желая усмихнат ден!