Кайли,аз мисля че 2 дни СИ Е ЗАКЪСНЕНИЕ,но ако ти е точен цикъла!Няма значение 30 или 25 дни е.Ако всеки месец си идва през едно и също време,значи ти е точен и трябва да търсиш причина.
:DИ най-добре я потърси утре сутрин с теста!!!!!
Симони,много се надявам за теб,мила,ама мисля,че е излишно да ти казвам,че трябва да изчакаш поне 2 дни закъснение.Иначе няма смисъл!То ти си го знаеш тва,ама аз да ти кажа,та да го прачетеш и да си намериш причина за търпение!
МЕГИ,утре съм цял ден с теб!!!!!!!Дано!!!!!!!!!!!Сега е момента!!!!!!
Бибица,егати късмета?!!Утре непременно нов да направиш!!! :wink:И вместо да няма нито една черта,две да видиш ти пожелавам и да ти се подкосят краката от шастие!!!
Мими,ти сега си в ВМИ,но да знаеш,че си мисля за теб!Де да можеше и мен да ме приемат там,та да ми направят всички изследвание наведнъж и безплатно!Малко ти завиждам да знаеш!
Любе,ти ква я свърши днес?Взе ли роклята!Вече трябва да сте почти готови със всичко?Разказвай!
Момичета,хайде разказвайте как ви мина деня!
Аз днес бях в Пловдив,постригах се и си излекувах скофтеното настроение заради лелката с едни нови сандалки.Не че много помогна,но поне се разсеях.И така.А вие?