0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #180 -: Юни 05, 2008, 16:44:49 pm »
Да 2-3 дена не са кой знае какво.
Надявай се мила и ние цяла вечер ще се надяваме с теб, да те пропусне лелката.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
« Отговор #181 -: Юни 05, 2008, 18:17:07 pm »
Кайли,аз мисля че 2 дни СИ Е ЗАКЪСНЕНИЕ,но ако ти е точен цикъла!Няма значение 30 или 25 дни е.Ако всеки месец си идва през едно и също време,значи ти е точен и трябва да търсиш причина.
 :DИ най-добре я потърси утре сутрин с теста!!!!! :D
Симони,много се надявам за теб,мила,ама мисля,че е излишно да ти казвам,че трябва да изчакаш поне 2 дни закъснение.Иначе няма смисъл!То ти си го знаеш тва,ама аз да ти кажа,та да го прачетеш и да си намериш причина за търпение!
МЕГИ,утре съм цял ден с теб!!!!!!!Дано!!!!!!!!!!!Сега е момента!!!!!!
Бибица,егати късмета?!!Утре непременно нов да направиш!!! :wink:И вместо да няма нито една черта,две да видиш ти пожелавам и да ти се подкосят краката от шастие!!!
Мими,ти сега си в ВМИ,но да знаеш,че си мисля за теб!Де да можеше и мен да ме приемат там,та да ми направят всички изследвание наведнъж и безплатно!Малко  ти завиждам да знаеш!
Любе,ти ква я свърши днес?Взе ли роклята!Вече трябва да сте почти готови със всичко?Разказвай!

Момичета,хайде разказвайте как ви мина деня!
Аз днес бях в Пловдив,постригах се и си излекувах скофтеното настроение заради лелката с едни нови сандалки.Не че много помогна,но поне се разсеях.И така.А вие?
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
« Отговор #182 -: Юни 05, 2008, 19:15:43 pm »
Sof ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от мен!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Желая ти здраве и надежда!Другото ще дойде само при теб!Щастливи мигове и приятни изживявания!!!!!!
И съвсем скоро да гушнеш своето

*
« Отговор #183 -: Юни 05, 2008, 20:13:38 pm »
Вили незнам дали си ми прочела поста по-назад,но и аз така си пооправих скапаното настроение-като си купих панталон и 2 потничета :D :D :D

« Отговор #184 -: Юни 05, 2008, 20:20:13 pm »
Нещо съм го пропуснала,Парси.Но се чудя как щяхме да живеем ние жените без шопингтерапията!?? :DЕй,тва си е едно от най-великите открития на 20и век! :D
*
« Отговор #185 -: Юни 05, 2008, 20:25:18 pm »
Нещо съм го пропуснала,Парси.Но се чудя как щяхме да живеем ние жените без шопингтерапията!?? :DЕй,тва си е едно от най-великите открития на 20и век! :D
:good_post: :wink:

« Отговор #186 -: Юни 05, 2008, 20:29:04 pm »
http://www.vbox7.com/play:bd60102c

Специален поздрав от мен за ВАС момичета!
С пожелание за един перфектен ден,а ако случайно не е бил такъв,то поне се постарайте за вечерта! :D
*
« Отговор #187 -: Юни 05, 2008, 20:48:50 pm »
Вили страхотна песничка,но мен няма да ме огрее за вечерта,щото сме на въздържание :DВие действайте и за мен :D

« Отговор #188 -: Юни 05, 2008, 21:05:55 pm »
 :D И мен няма да  ме огрее :DЗащото милото е на работа и защото лелката е у нас! :?
« Отговор #189 -: Юни 05, 2008, 21:19:39 pm »
             Соф,честит рожден ден миличка!
        Бъди жива и здрава, защото
        здравето е залог за радост,
        радостта е път към щастието,
        а щастието е това което ти
        желая от сърце!И много скоро  :bfp:

Меги,утре съм мисленно с теб ,ще стискам много силно палци.
Симонка,утре може да направиш тестчето,ако си нетърпелива.И дано ни зарадваш  :bighug:
Биби,Кайли :crossfingers:
Вили,нов месец-нов късмет :hug2:
*
« Отговор #190 -: Юни 05, 2008, 22:57:36 pm »
Здравейте мацки.
Ние с мъжо бяхме на гости досега.А сега си лягам, че пих една две коли и така ми се набълбука шкембето, че не ме кефи хич...Хайде до утрее.Бибица, егати късмета дето го имаш.Хайде за сметка на безчертиет днес утре да са две черти.
Любче, верно бе с твоята рокля какво стана в крайна сметка.
Вили, много жалк че тази нахалница пак се е появила неканена.... :(
« Отговор #191 -: Юни 05, 2008, 23:14:53 pm »
Момичета,аз ще отивам да спинкам,че лелята нещо ме умори :D,ама утре съм на линия.

И чакам МНОГО добри новини!
*
« Отговор #192 -: Юни 05, 2008, 23:22:20 pm »
Хайде и от мен лека нщ мили момичета, че аз и без лелка нещо съм каталясала.Спокойна нощ и прекрасно утро на всички.
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #193 -: Юни 06, 2008, 06:45:52 am »
добро утро, поспаланке у дома цари вече живот, ема щрака с боси крачета  и раздава правосъдие на баща си :lol:Утре сме на празник в зоологическата градина и тя ме пита кога ще се ходи днес ли?

Благодаря за отговорите мацки, както винаги сте страхотни, бързи и адекватни....Наистина знам ги отговорите, но наистина е друго да го прочетеш и да видиш че е така както си го мислиш. Почва да ме хваща лекото шубе, дали ще е мои този месец. Всяка сутрин се събуждам с тази мисъл, хващам си шкембето и тихо си се моля на умммм, през деня когато мога да се усамотя за момент, пак изказвам тихичка молитва.... :wink: :Pдано да съм чута!Лек и приятен ден, да се усмихваме на дразнителите си, а на приятелите да ги обичаме... 8)
*
« Отговор #194 -: Юни 06, 2008, 07:51:58 am »
Добро утро!Стига спали ами ставайте да работите :D,че ни трябват парички.По този повод вчера се бях замислила за скапаната ни държава,която с нищо или минимално облекчава двойките с репродуктивни проблеми.Но както и да е...ПРИЯТЕН ДЕН НА ВСИЧКИ! :)

*
« Отговор #195 -: Юни 06, 2008, 08:19:58 am »
Добро утро! Моята рокля е при мен и леко смачкана..Ще и я гладя.. :( Затова нищо не ви писах..Малко ме боли едната сливица и гърба.. Днес ще ми е много напрегнато и май няма да мога да ви пиша милички..Ще ми липсвате.. Обичам ви!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #196 -: Юни 06, 2008, 08:52:36 am »
Добро утро, сладурки! Въпреки мрачното време навън, искам да пожелая на всички много слънчево настроение и повече усмивки! Нещо тази седмица много се излагате и все още не съм видяла ни един "+" резултат! Биби, ти днес направи ли тестче? Хайде, изненадай ни приятно! Любе, пий един фервекс, помоли Бойко да ти направи един масаж и всечко ще се нареди! Ще бъдеш пракрасна булка! Симони, престраши ли се да препишкаш тестче? Хайде, нека предчувствието на Ема се окаже истина и това да е твоето сбъднато желание!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*
« Отговор #197 -: Юни 06, 2008, 09:37:05 am »
Добро утро момичета  :bighug:
Обещах да доложа - от теста тази сутрин имам белда втора черта. Теста е Шуърчек. Малко се притеснявам, защото този месец овулацията ми беше от страната на операцията от апандисит и много се страхувам от извънматочна  :oops: Кога според вас да повторя теста ?
Хубав и усмихнат ден от мен  :blowingdust:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #198 -: Юни 06, 2008, 09:41:20 am »
ей биби какво стана нали щеше да препишкваш тест, айде нали стискаме палци, пощади ни палците...знаеш ли колко трудно се пише докато си стискаш палците, бре мацка!!! :D :wink:
« Отговор #199 -: Юни 06, 2008, 09:42:56 am »
Ако искаш изчакай още 1-2 дена и повтори теста. Дано всичко да е наред. Успех!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!