0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Време е за сбъднати желания! 2.VІ - 8. VІ.
« Отговор #340 -: Юни 07, 2008, 20:58:56 pm »
Любче & Бойко пожелавам ви най-красивото сватбено тържествао! Нека животът ви е изпълнен само с щастливи мигове! Обичайте се винаги и посрещнете заедно и 100-годишнината от началото на вашия семеен живот !
*
« Отговор #341 -: Юни 07, 2008, 21:00:57 pm »
Вили аватара с м-р Бийн е страхотен!  :balk_47:
*
« Отговор #342 -: Юни 07, 2008, 21:14:55 pm »
Виксънче и аз те мернах-какво става с теб?
Момичета опитва се да ме наляга няква гадна депресия,но гледам да не й се давам :)Сега ви казвам лека нощ че ми е скапано,а го няма и милото да си го изкарам на него :D

« Отговор #343 -: Юни 07, 2008, 21:27:05 pm »
Здравейте,мили момичета!!!
Всички вие улисани в пожеланията към Любето сте забравили да пишете какво става с вас!
Ето при мен например -нищо ново и нищо интересно!Много работа,малко ядове и много усмивки!!!И така! :D
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #344 -: Юни 07, 2008, 21:58:01 pm »
ЗДРАВЕЙТЕ МИЛИ МОИ ПРИЯТЕЛКИ!!!!
УЖАСНО МНОГО МИ ЛИПСВАХТЕ - ДА ЗНАЕТЕ!
Любче и Бойко - предполагам че вече сте официално семейство  :lol: Бъдете живи и здрави, много щастливи заедно, обичайте се винаги се подкрепяйте във всичко. Дъждовното време днес - дано да е знак за това че от тук нататък във вашия живот всичко ще върви като по вода!

Боже, тия емоции дето те ще ги изживият днес - са ми чужди, а май няма и да ми се случи - зада ги разбера.... кратко лирическо отклонение...

Симонка - тук съм душа, но близо 2 часа четох това което съм изпуснала за последните 5 дни :) Ремонта е в разгара си, направо щях да полудея вчера като се прибрах и като видях каква пещера е у нас...... мани мани, мъж ми, баща ми и бащата на Росен - цяла седмица са се вихрили тук..... като чели бомба е паднала. Днес цял ден се опитвам да си сложа къщата в ред... но не ми се получава много.. то и кво да ми се получи като в понеделник идва майстор да слага гипсокартон... абе въобще-изобщо у нас е весело!  :wink: Ти как си? Някакви  симптоми???? До 12 направо ще откачим докато дочакаме твоя тест :lol:

Парси, миличка тук съм, благодаря ви че сте се сетили за мен докато ме нямаше.
На новите - добре дошли, дано да е за кратко :)
Мегги - сълнце, много се радвам че всичко е минало добре, и сега много ще се моля за теб, нали знаеш че много си ми на душа ти!!!!  :bighug:
Лейди - привет, отдавна не ни беше навестявала!  :) Няма ли да ни качиш някоя снимчица на бебо в албумчето - може да ни донесе късмет
Кайли, за теб ще тръпна цяла нощ в очакване!!! Утре сутрин да докладвайш!!!  :wink:
Биби съжалявам миличка, но не се ядосвай - скоро ще дойде и нашия ред. Нали знаеш Господ забавя, но не забравя :)
Мимиииииииии - ти пак си се вкарала в някакъв филм сама. Абе слънце не си поставяй сама диагнози, щом доктора е казал така значи е така, на човека това му е работата - нали самата ти каза за твоята приятелка минала по същия път! Гушкам те сулно и искам да си спокойна, стреса се отразява много зле на всички видове хормони!
Оххх, пак ще изпусна някого, ама много сме вече, почнах да забравям... Не ми се сърдете, обичам ви всичките като родни сестри  :lol:

Аз бях командировка в Гърция, в Атина, на едно морско изложение - беше много хубаво и полезно за мен, изживях много неща, за съжаление обаче нямах никакво време да разгледам Атина, за това си казах, че това ще е повода да отида пак там!  :lol: Снимки ще кача тия дни, те са съвсем малко и да снимам нямах време  :lol: ужас!
« Отговор #345 -: Юни 07, 2008, 22:11:06 pm »
Виксънче,здравей,мила!!!!!!Много липсваше на цялата банда,да знаеш!!!!!Радвам се че си тук,защото ми е много трудно почти сама да разсейвам групата!!!Напоследък повечето момичета са някак не отчаяни ,но не така ентусиазирани и настроението е малко подтиснато,което ме натъжава понякога!
В тази връзка - МОМИЧЕТА,НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙТЕ!!!!!!!!НЕ ОСТАВЯЙТЕ НАДЕЖДАТА В ГАРДЕРОБА ПРИ ЗИМНИТЕ ДРЕХИ!!!!!!!!!
УСМИХВАЙТЕ СЕ И ВЯРВАЙТЕ!!!!!!!!!!!1
ВЯРВАЙТЕ И СЕ УСМИХВАЙТЕ!!!!!!!!!!!!!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #346 -: Юни 07, 2008, 22:15:03 pm »
Вилили - благодаря ти мила и ти ми липсваше и всички останали!!!!

А Отчайване се позволава - ама само за кратко и то само на тези които са видяли лелята непосредствено преди това!!!  :lol: Всички останали трябва да са весели и свежи - бебетата не обичат начумерени или кисели или негативни  мами!!!
*

Vickson

• 1201
« Отговор #347 -: Юни 07, 2008, 22:29:24 pm »
От мен Лека Нощ, за някои "първа брачна" за някои ловна хихихи  :lol:
моя мъж е на тийм-билдинг и аз ще си лягам, защото съм адски уморена :)
« Отговор #348 -: Юни 08, 2008, 00:37:41 am »
            Честит рожден ден Любче!
      Желая ти много късмет и много скоро трети член на семейството!

« Отговор #349 -: Юни 08, 2008, 07:12:23 am »
Добро утро,поспаланки!! :D
Днес ви пожелавам да си починете
и да се отдадете на любов и приятни занимания!

« Отговор #350 -: Юни 08, 2008, 07:16:39 am »
Любе,честит рожден ден!
Пожелавам ти новото начало в живота ти
да ти донесе само прекрасни събития и
много,много радост и щастие!!!!!

*
« Отговор #351 -: Юни 08, 2008, 08:24:10 am »
  Честит рожден ден и от мен мило Любенце!Нека всяко твое желание бъде мое пожелание!

« Последна редакция: Юни 08, 2008, 08:33:23 am от parsi »

« Отговор #352 -: Юни 08, 2008, 08:40:28 am »
 :happy_birthday_1: Любе и честито семейно начало!!!Пожелавам ти дълги години семейно щастие и поне две сладки дечица да ви радват през щастливия ви семеен живот!
Забрових да кажа на всички останали : ДОБРО УТРО,МИЛИЧКИ!Усмихнат и спокоен ден! :balk_21:
Момичета може ли да ме сложите към очакващи,че днес ми последен ден от дуфастона,пък да видим с любимия какви сме ги сътворили този месец, че доста се постарахме  :oops:
*
« Отговор #353 -: Юни 08, 2008, 08:56:51 am »
ДОБРО УТРО НА ВСИЧКИ!
Любе,Честит рожден ден,миличка! :balk_20:

Нека изворът на щастието
ръси с кристалните си води
пътя на твоите мечти.
Живей, протестирай в обятията
на младостта и нека всяка твоя мисъл
бъде сбъдната мечта!!!

Силно те прегръщам и ти желая само красиви мигове!Наздраве! :kaos7:
*

simoni

• 352
  • искам още едно детенце!
« Отговор #354 -: Юни 08, 2008, 09:18:42 am »
добро да е утрото за всички ни! На Любето честит рожден ден... :drunk: :happy_birthday_1: :ballons: :bighug: :crossfingers: :babyflips:това последното е пожелания за нейния подарък, които Бойко трябва да сдела за нея! :bed: :cul2: :cul2: :cul2:повече движения и ще си стане... :lol: :wink:на пък на лошото време, ние отиваме към зоологическата градина 8)дано не се приберем на шушулки и така 8O 8O 8Oлек ден на всички!
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #355 -: Юни 08, 2008, 10:21:00 am »
Добро утро, лейдита! Аз днес ще чистя! За това сега наминавам да ва заредя с малко позитивно настроение, което днес имам в изобилие!
Любе, честит рожден ден, миличка! Продължавай да бъдеш себе си, да разпръскваш добро настроение и да зареждаш хората около теб само с положителни емоции! Пожелава ти най-съкровената ви мечта да изплаче след 9 месеца!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #356 -: Юни 08, 2008, 10:40:28 am »
Честит рожден ден и от мен Любчее;-)))Пак последна разбирам;-) Всичко най-най розово,здраве най-вече,много много любов  :happy_birthday_1:
*

krasiko

• 412
  • Щастлива мама на двама
« Отговор #357 -: Юни 08, 2008, 11:13:46 am »
Любче  :flower:
« Отговор #358 -: Юни 08, 2008, 12:00:25 pm »
 ЧРД , Любе ! Пожелавам ти да имаш щастието всяка една твоя мечта да се превърне в реалност!  :blowingdust:
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #359 -: Юни 08, 2008, 12:09:27 pm »
и

честит празник,Любе!пожелавам ви всичкото щастие на света, незабравими семейни мигове, безкрайна и всеотдайна любов!
07.10.2009