Честита бременност на Мини! Безпроблемни девет месеца и пожелавам!
Пропуснала съм доста новини за почти седмица, откакто не съм влизала във форума въобще! Ще се постарая да намеря време да наваксам занапред. Вината обаче е на един гаден вирус, който се беше промъкнал в компютъра ми, като доста подкрепа и помощ срещна и от страна на скапания ми Windows! Справих се и с двамата, като преинсталирах платформата, както ме посъветва един майстор, като каза, че това трябва да се прави на година и половина поне веднъж. Мъжът ми няма време да се занимава и с моя лаптоп, който беше оставен изцяло на моите "грижи", които почти не го убиха от обгрижване, но овладяхме положението. Купих си най-после външен хард диск и работата се оправи, макар че бях откъсната почти седмица от домашния си любимец!
Цялата тази информация май не е за тази тема, но понеже нямам представа къде и е мястото, можете да я забравите съвсем спокойно.
На бебешкия фронт. Най-после се реших да купя някои неща за бебето. Всъщност, почти всичко купих и чак се плаша, като го пиша, но ще трябва да свикна с мисълта. Основно и почти всичко онлайн пазарувах и за два дена го стовариха пред вратата и следващите няколко дена ги разучавах нещата кое за какво служи. Нов свят с нови вещи, които ще трябва тепърва да опознавам. Останаха още някои неща, но за тях ще отида до някой и друг магазин. Иначе, пазарувах от този адрес:
http://www.mothercare.comРазгледах и българския сайт на Данет и направо се побърках от цените, които имат повечето неща там! Наистина ли и в магазините детските неща имат такива цени?! Ужасно високи са! Толкова засега.
Весел и слънчев уикенд на всички!