OК,сгрешила си като си "замаскирала" тези 3 бона с цел да внасиш осигуровките на всичките колеги
....НО,как можеш да се изкушаваш(се подразбира,че мн. се изкушаваш и си търсиш нещо като претекст по форума)да ги ползваш за още една процедура?....Боже Господи:(това за мен е все пак КРАЖБА,а с такива пари да осъществиш такава мечта като да създаваш дете, това е грях
....но нали има много екземпляри на този свят на които не им пука дали къщата им е строена с крадени пари?...всякакви ги има
Мисля да оставиш нешата така както са си в момента,демек остави ги там "замаскирани"и след като някой ден няма да работиш в тази фирма.Няма смисъл да рискуваш повече с счетоводни "маскировки".Ако все пак те хване шефа с "замаскираната" сума,предполагам,че така както ти хрумна да я "замаскираш" тъка ще ти хрумне и някоя достоверна лъжа...все пак този грях е по.малък
Каквото и да е твоят шеф като човек,не ти си тая която има право да го съди ,че не си харчи парите по твои начин:?...Всеки е свободен да си харчи парите както си иска
Теб като не те устройва или те ръчка това защо работиш за него?
Колкото и да са лоши шефовете(говоря са собствениците,а не някакви там служители с помпосни имена на директор или не знам какъв менеджер-такива няма
) все пак служителите не притежават същите качества,за да изкарват повече от една заплата,тъка ,че да хранят и другите
...на който не му се вярва нека сам да работи за себе си
Успех ти желая и дано си върнеш спокоитвието и няма да мислиш на подобни тъпи искушения!....все пак това са 3000лв,а не 3милиона EUR