0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Кой е правил ин витро в Плевен?
« Отговор #40 -: Август 09, 2008, 10:23:04 am »
Ей , на това му викам успеваемост! И ние ще сме в Плевен.

Вие не сте ли започнали вече? ... Чакам да чуя още добри думи и новини от Плевен  :)
[/quote] Не сме започнали още.
« Отговор #41 -: Август 09, 2008, 10:26:20 am »
Жалко! И ние! Аз вече откачам от чакане! Но това е една друга безкрайно изтъркана тема!  :(
« Отговор #42 -: Август 09, 2008, 11:25:12 am »
Lady Vi , за кога сте определили началото на процедурата?
« Отговор #43 -: Август 10, 2008, 09:09:38 am »
През юни отложихме. Сега ще ходим тоя месец пак в Плевен и ще видим кво ще стане!
« Отговор #44 -: Август 13, 2008, 14:31:55 pm »
Здравейте,искам да споделя с вас че след 10г.стерилитет съм бременна благодарение на д-р Емин .Сега съм в 8г.с. и това ми беше първо инвитро.Нямам думи с които да благодаря на д-р Емин и на целия екип от клиниката в Плевен.
« Отговор #45 -: Август 13, 2008, 18:26:59 pm »
Много се радвам, Светле! Това е много добра новина и за мен!  :) Разкажи, моля те, за процедурата! Съвсем скоро си я минала и още всичко ти е прясно!
« Отговор #46 -: Август 13, 2008, 19:02:40 pm »
Многоооо се радвам за теб искрено ти желая лека и щастлива бременност успех мила :bighug:
« Отговор #47 -: Август 13, 2008, 20:18:05 pm »
здравей Светле ,аз също се радвам за тебе пожелавам ти лека бременост.Аз  също  пасещавам клиниката в Плевен само че д-р Бързашки .Нещата при мен  се очертават за ин-витро  след 8 гд ходене из кабинети те .Мила ако искаш пиши как мина процедурата всичко колко ти излезе и колко време чака да те включат в праграмата.Много-много успех и дано и в нашите домове изгре е слънце.
« Отговор #48 -: Август 14, 2008, 08:51:04 am »
Здравейте,благодаря за хубавите пожелания,да ви се връща.Започнах да ходя при д-р Емин февруари ,започнахме със изследвания.Предписами да пия регулон 2 месеца и каза ,че ще започнем инвитро април.Но се появи проблем с щитовидната жлеза и отложихме още 2м. докато се излекувам,но продължих с регулон.Началото на юни започнах да си бия декапептил за блокиране на хипофизата.След 10 дни започнах да си бия пурегон 150ед.сутрин и 150 ед.вечер,декапептила продължих до края на стимулацията,която продължи 11 дни.На пункцията ми изкараха 12 яйцеклетки,от тях 6 оцеляха.На 4 ден след пункцията ми върнаха 4,а двата ембриона енбриоложката каза,че ще ги наблюдава още няколко дни и ако стават ще ги замрази.На 07.07 ми беше трансфера който мина перфектно и на другия ден се прибрахме с мъжа ми в Добрич.Цялата процедура ми излезе 6300лв.За лекарства 4000,а за инвитро 2300.Желая на всички успех,не се двоумете в Плевен са най-добрите.От моята група мисля че почти всички са бременни а бяхме 20 жени.Ако имате други въпроси ще ви отговоря с удоволствие.
*
« Отговор #49 -: Август 14, 2008, 08:56:04 am »
Честито, Светле, лека бременност ти желая и се радвам, че си намерила твоя лекар след толкова години борба.

А това е и голям стимул за нас, които също ще правим инвитро в Плевен. И аз се глася за наесен, но да видим какво ще стане.

« Отговор #50 -: Август 14, 2008, 09:07:11 am »
Благодаря,аз лично никога не съм вярвала ,че ще стане някога след толкова години ходене по мъките.Пожелавам ти и при теб да стане от първия път. Успех
« Отговор #51 -: Август 14, 2008, 09:08:20 am »
Светле, а колко време стоя в Плевен за цялата процедура? През колко време бяха прегледите?
*
« Отговор #52 -: Август 14, 2008, 09:16:59 am »
Благодаря,аз лично никога не съм вярвала ,че ще стане някога след толкова години ходене по мъките.Пожелавам ти и при теб да стане от първия път. Успех

Много благодаря :-).

И аз се присъединявам към въпроса на Лейди, макар че доколкото разбрах 10-12 дни някъде. Ако греша, поправи ме.

« Отговор #53 -: Август 14, 2008, 09:19:00 am »
На5 ден след започване на пурегона бях на преглед,а после през ден.Общо 12 дни бяхме в Плевен
« Отговор #54 -: Август 14, 2008, 09:22:14 am »
Знам, че д-р Емин е в отпуск от 18.08.08г. Някой знае ли докога?
*
« Отговор #55 -: Август 14, 2008, 09:32:39 am »
Знам, че д-р Емин е в отпуск от 18.08.08г. Някой знае ли докога?

До 1 септември е в отпуск.

« Отговор #56 -: Август 14, 2008, 09:32:48 am »
На мен ми каза 2 седмици ще е в отпуск
« Отговор #57 -: Август 14, 2008, 10:00:43 am »
Много благодаря за инфото!  :D
« Отговор #58 -: Август 14, 2008, 10:19:34 am »
Здравейте,благодаря за хубавите пожелания,да ви се връща.Започнах да ходя при д-р Емин февруари ,започнахме със изследвания.Предписами да пия регулон 2 месеца и каза ,че ще започнем инвитро април.Но се появи проблем с щитовидната жлеза и отложихме още 2м. докато се излекувам,но продължих с регулон.Началото на юни започнах да си бия декапептил за блокиране на хипофизата.След 10 дни започнах да си бия пурегон 150ед.сутрин и 150 ед.вечер,декапептила продължих до края на стимулацията,която продължи 11 дни.На пункцията ми изкараха 12 яйцеклетки,от тях 6 оцеляха.На 4 ден след пункцията ми върнаха 4,а двата ембриона енбриоложката каза,че ще ги наблюдава още няколко дни и ако стават ще ги замрази.На 07.07 ми беше трансфера който мина перфектно и на другия ден се прибрахме с мъжа ми в Добрич.Цялата процедура ми излезе 6300лв.За лекарства 4000,а за инвитро 2300.Желая на всички успех,не се двоумете в Плевен са най-добрите.От моята група мисля че почти всички са бременни а бяхме 20 жени.Ако имате други въпроси ще ви отговоря с удоволствие.
[/qu

Светле,имам едно малко въпросче:
От кой ден на цикъла,започна декапептила и това къс или дълъг протокол се води?
Защото сега пия регулона.
И този декапептил сама ли си го слага?И там ли трябва да сум през цялото време?
Извинявай за многото въпроси:)
Ще съм ти благодарна, ако имаш време да отговориш:)
« Отговор #59 -: Август 14, 2008, 10:33:39 am »
Здравей,с удоволствие ще отговоря на всичките въпроси,защото аз като започвах никой не беше писал нищо и е много гадно.Започнах декапептила ,когато ми остана 1 хапче регулон от опаковката значи на 20 ден .Сама си биех инжекциите не са болезнени не се притеснявай.Отидох на 5 ден след започване на стимулацията и после стояхме там докрая,защото прегледите са през ден.Аз бях по  дълъг протокол.