Здравейте момичета и от мен.Доста време не бях влизала във форума, но то е защото правих инвитро именно в КИРМ-Плевен при д-р Емин и по логични причини само това ме вълнуваше в тези 2 месеца.Това ми е първия опит след почти 7-годишно лутане къде ли не, при кой ли не, за голяма моя радост първия ми опит завърши с положителен резултат.Чувството е прекрасно. Но за жалост на 28 ден внезапно прокървих и загубих бебето. Въпреки всичко съм безкрайно благодарна на д-р Емин, на целия екип от ембриолози, акушерки, анастезиолози и сестри.За мен доц. Конова, която е управителя е сформирала страхотен екип от професионалисти и хора преди всичко.Сега съм подала документи за втори опит във Фонда и очаквам с нетърпение обаждането им.И отново ще разчитам на помощта на клиниката в Плевен. А на момичетата, които им предстои инвитро ще кажа, че всичките инжекции, изследвания, пункцията и трансфера минават като на сън.Най-тежки са двете седмици след трансфера до деня на теста за бременност.Всичко, което трябва да преживеем, за да стигнем до своето бебе си заслужава. Късмет, много вяра и само положителни мисли пожелавам на всички, на които предсто инвитро процедура.... И дай боже всекиму да се сдобие със своя рожба.Трудно се става майка,но ще станем.Трябва да вярваме и да не се предаваме дори след неуспешния опит.Не случайно фонда отпуска средства за 3 опита именно защото е трудно да стане от първия път.