0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Време е за сбъднати желания!( 09.06-15.06 )
« Отговор #40 -: Юни 09, 2008, 14:07:50 pm »
стискаме палци

аз да ви се похваля
имам една колежка, която след 2 години опити сега е бременна с близнаци и днес дойде на работа. Та като и казах, че и ние работим за бебе и тя ме понапю  :wink:
в някаква невероятна еуфория сме с бъдещия татко

*
« Отговор #41 -: Юни 09, 2008, 14:23:13 pm »
Хайде, Кали,  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #42 -: Юни 09, 2008, 14:23:59 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=26834.0
Ели , ето една такава тема за позите.Поразгледай
*
« Отговор #43 -: Юни 09, 2008, 14:24:55 pm »
Хайде Кали, стискаме палцииииииии
*
« Отговор #44 -: Юни 09, 2008, 14:27:02 pm »
Момичета  :bfn: е  :balk_145:
Как е възможно това  :? закъснява ми цяла седмица за първи път в живота ми. Шуъра показа много бледа линия, на следващият ден правих Престо - нищо сега пак, незнам вече какво да си мисля  :?
*
« Отговор #45 -: Юни 09, 2008, 14:30:05 pm »
Съжалявам, мила, но спокойно, нали все още няма цикъл. Има още надежда. Пробвай сутрин, когато би трябвало да е по-точен теста.

*
« Отговор #46 -: Юни 09, 2008, 14:31:32 pm »
Просто незнам вече  :balk_145:
« Отговор #47 -: Юни 09, 2008, 14:31:54 pm »
Кайли...я, горе главата..и си изчакай резултата от кръвния тест!!!..Поздрави на Бибица, ВиЛили, ВеТи и всички други...при мен лелята връхлетя със страшна сила..все едно се беше наговорила с дъждовния порой гадината...ама сега й махам за сбогом и се залавям здраво за кексенето....целувам ви
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #48 -: Юни 09, 2008, 14:34:51 pm »
Еххх, Кайли, не се ядосвай, може всичко да е, тези тестове не винаги отчитат, нали знаеш, ти щом си пуснала кръвен, той ще покаже точно :) Не се шашкай, и не си прави сама филми. Вярвай в успеха, за да те споходи  :lol:

Мегги, мила, благодаря ти - добре съм, бачкам яко и тук и вкъщи, с тоя ремонт, направо не знам... още сме в началото, а нещата много се объркаха... ама кво да ви занимавам. Утре ще изпия последното противозачатъчно, после ще чакам да ми дойде... и милото правихме некви опити тоя месец, ама въобще не допускам нещо да е станало. То по нормалния път не стана... та сега като ги пия тия, съвсем не ми се вярва. Дано да са се махнали кистите... и после продължаваме с опитите... май за инсе ще се готвим скоро, стига другото да е добре де. Е, това е около мен  :wink:
*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
« Отговор #49 -: Юни 09, 2008, 14:36:10 pm »
Краси, ЧЕСТИТО, миличка! Ти си била заначи скритата лимонка! Олееее! Ако знаеш колко се радвам за теб! Пожелавам ти леки девет месеца, изпълнени с моного любови  усмивки! Наплювай ни!
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 14:39:04 pm от sof »

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #50 -: Юни 09, 2008, 14:37:54 pm »
кайли, :crossfingers: кръвния да покаже ++++++++
07.10.2009
*
« Отговор #51 -: Юни 09, 2008, 14:41:18 pm »
Мегги, мила, благодаря ти - добре съм, бачкам яко и тук и вкъщи, с тоя ремонт, направо не знам... още сме в началото, а нещата много се объркаха... ама кво да ви занимавам. Утре ще изпия последното противозачатъчно, после ще чакам да ми дойде... и милото правихме некви опити тоя месец, ама въобще не допускам нещо да е станало. То по нормалния път не стана... та сега като ги пия тия, съвсем не ми се вярва. Дано да са се махнали кистите... и после продължаваме с опитите... май за инсе ще се готвим скоро, стига другото да е добре де. Е, това е около мен  :wink:[/color]

Може пък точно след като направите ремонта бебо ще стане, дори и с инсе, няма значение как, важен е крайния резултат :-). Дано всичко да е наред този месец и другия тогава да ни се похвалиш  :lol:

*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #52 -: Юни 09, 2008, 14:43:14 pm »
Кайли и аз като power   :crossfingers: ++++++++++++++++ за кръвният, без нерви и сълзи  :bighug:
adriyana хайде годи гадината, то и аз вече ще я гоня, ама си седи по 7 дена, то ще почакам още някои друг ден и после само +++++++
 :bighug: на всички много ви обчам.

*
« Отговор #53 -: Юни 09, 2008, 14:48:30 pm »
Кайли, мила :bighug: :bighug: :bighug:
« Отговор #54 -: Юни 09, 2008, 15:10:06 pm »
Абе,Кайли,сутрин ще го правиш тоя тест!!!!!!!!Сега е почти нормално да не покаже нищо,ма..а му! :(
Адрианче,Биби!!!шъ ловуваме още в края на тая седмица,на пук на всичко,аз много вярвам в приятните изненади,които ни е подготвила съдбата!
« Отговор #55 -: Юни 09, 2008, 15:16:07 pm »
Ще ловуваме, разбира се..ако зависи от мен, няма и един пропуск да има..Как ви се отразява това време... на мен конкретно ми влияе зле - мързелът не ме пуска изобщо и си мечтая да се излежавам вкъщи...или на плажа в Гърция..а работа..като за понеделник..ужас
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
*
« Отговор #56 -: Юни 09, 2008, 15:23:45 pm »
ВиЛиЛи ще пробрам пак утре сутринта  :oops:
« Отговор #57 -: Юни 09, 2008, 15:33:41 pm »
Кайли,не че нещо ,ама много ми се иска да видиш 2 ярки чертички,защото нали знаеш,че ние чаакаме с теб!А ти не попълваш ли овулационния календар?
Краси!Гледах ти графиката и пишеш,че са те стимулирали.Явно аз нещо не съм в час,но правихте ли инсе или само стимулация?Пък и не си си писала сърчицата,а ги криеш,та ние само да гадаем! :D
Лауер,то не ти остава много чакане на теб,но с удоволствие ще го споделим.
Тука сме си семейство и както се казва- И в радост и в нещастие,и в здраве и в болест! :D :D
Любе,страхотна си на сватбата мила!!!!!!!!Всичко е страхотно!!!!
Мими,какво става при теб?Сигурно си в болницата,но надявам се да си добре и най-вече да си в добро настроение!
« Последна редакция: Юни 09, 2008, 15:35:27 pm от ВиЛиЛи »
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
« Отговор #58 -: Юни 09, 2008, 15:46:03 pm »
Момичета здравейте и от мен. Някой дали ще може да ме сложи в графата ловуващи. Мисля, че овулацията ми ще бъде около 14.06. Честито на Краси за чудесната новина и дано повлече крак на всички останали момичета в темата.
*
« Отговор #59 -: Юни 09, 2008, 15:46:43 pm »
Не попълвам  :oops:
Ох толкова зле се чуствам в момента просто съм неадекватна изобщо. Седя на работа и се чудя какво да направя  :balk_145: Дори и да отида на лекар нищо няма да се види  :?