Здравейте!Аз също съм учителка от 7 години.Обичам си професията и се чувствам на място в училище.И двете ми извънматочни бременности бяха през август,та не ми се е налагало да отсъствам през учебно време.По време на първото ин витро бях болнични близо месец.Да ви кажа честно,то по-добре да си бях на работа-всеки ден ми звъняха за нещо.Родителите и те се разпискаха,че децата губят,а материалът е матуритарен(но проблемът беше в ръководството,затова че не назначи заместник).След 3-4 месеца отново отсъствах след трансфер на замразени ембриони-пак същото.Сега през ноември ми предстои лапароскопия и после,надявам се,ипроцедура.Дълго мислих как да постъпя-да напусна ли работа или не.Говорих с шефката,тя ми каза никъде да не ходя да си взимам болнични и да си стоя.Да,ама не!Мислих,мислих и го измислих.Излизам неплатен отпуск за 1 година.Прецених,че това е най-рационалното решение.Говорих с зам.-диекторката-пуска ме,но трябва да се видя и с шефката,но нея в момента я няма.Това,което не ми е ясно,е кога да я пусна тая молба за неплатения.А ако директорката не ми разреши,мога ли по време на отпуск да си пусна предизвестието?