0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 16.06 - 22.06 )
« Отговор #40 -: Юни 16, 2008, 13:31:27 pm »
Здравейте, милички!
Първо да ви честитя новата седмична темичка - Красико - дано си още по-на късмет, миличка!
Не сме се сещали ( или поне не скоро) бременелка ( и то прясна :D) да пуска темата - ей това ако не е добра поличба! :D
Много ми липсвате, милички, и ви благодаря, че се сещате за мен!
Аз какво да кажа - бивам, нещо напоследък много странно съм се успокоила......
Незнам, изведнъж ли стана това или какво...
Може би майка ми ми отвори очите след първите резултати в болницата и нулевия естрадиол и ниско лх...
Аз бях изпаднала в нервна криза и се побърках от рев, побърках и нея.
Скарахме се жестоко и като се чухме след два ни направо ми скъса сърцето- никога не съм я чувала да плаче така и да се притеснява..
Каза ми много вярни неща, че от цялото това напрежение, нерви и сълзи ще ме загуби, защото ще се разболея от някаква много лоша болест, пък и ще отблъсна милото и всички близки около мен...
Незнам, някакси ми се преобърна всичко и изведнъж погледнах на нещата от друг ъгъл- коренно различен...
Въпреки, че в крайна сметка резултатите не са ми много добре- притеснява ме тази поликистоза и не се знае каква овулация и дали ще имам, все пак не ми пука..
Вече е дошъл може би този преломен момент, който завладява всяка от нас, защото вече наистина ми дойде предостатъчно и няма вече акъде да се шашкам.....
В момента се радвам на това, че сме заедно и самички с милото ми момче, че се обичаме и правим истинска любов, от която дай Боже да се роди най-прекрасното създание, плод на точно тази любов!
Доки ме увери, че трябва да имам хубава овулация този месец и да работим, защото пак ми пусна естрадиола и вече от нула беше 144 :)
А лх от 2.35 беше 7 и нещо. :)
Само дето с тези фоликули едва ли ще стане, тестовете за ову и температурата още нищо не показват, но здраве да е!
Аз се харесвам такава, каквато съм в момента, от време на време се опитват да се проявяват моите истерии, но аз успявам да се държа и да поглеждам винаги по-спокойно на нещата.
Може би Бог ще ме хареса повече такава и тогава ще ме дари с моето чудо-тогава, когато съм най-спокойна и здрава, за да дам най-доброто на детенцето си още от първите дни на зачеване..
Незнам до колко ще се справя с това и колко месеци ще издържа, че като се знам каква съм шашка :oops:, но ще опитам, заради мен, заради любовта ни с мъжа ми, която можеше и да загубя с всичките тези нерви и заради всички вас!
Много, много ви обичкам, милички!
Стискам палци на всички очакващи и дано тези дни ме направите истински щастлива заради вашето и нашето щастие!
Прегръдки и целувки от мен!
:grouphug: :bighug: :grouphug:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #41 -: Юни 16, 2008, 13:45:30 pm »
Миличка  :youwoman: :youwoman: :youwoman: :blowingdust2: :jump12: много те прегръщам. И на нашата улица ще изгре слънчице.
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #42 -: Юни 16, 2008, 13:49:42 pm »
Мимче мила само така с нови сили, вяра и надежда нашата мечта ще се сбъдне. Вярвам че скоро всички ние ще кме много много щастливи и ти.  :bighug: :bighug: :bighug: Права е NOWILKA  ще има слънце и за нас и тогава ще греем по силно от него.

Адрияни честито ти трищастие, много се радвам за изпита, хайде сега и ти да направиш твоята сестричка леля, върни и го  :lol:, нали все пак ловуваме. Бъди много красива на сватбата и вярвай че ще стане.
NOWILKA стискай стискай, знаше защот те боли  :D, после ще е слака болката, много много се надявам да има ++++ резултат при теб, и вземи препишкай едно тестче. :lol:

*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
« Отговор #43 -: Юни 16, 2008, 13:50:08 pm »
Миличка  :youwoman: :youwoman: :youwoman: :blowingdust2: :jump12: много те прегръщам. И на нашата улица ще изгре слънчице.
:hug2: :balk_21: :hug2:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
« Отговор #44 -: Юни 16, 2008, 13:51:47 pm »
Мимче мила само така с нови сили, вяра и надежда нашата мечта ще се сбъдне. Вярвам че скоро всички ние ще кме много много щастливи и ти.  :bighug: :bighug: :bighug: Права е NOWILKA  ще има слънце и за нас и тогава ще греем по силно от него.

Адрияни честито ти трищастие, много се радвам за изпита, хайде сега и ти да направиш твоята сестричка леля, върни и го  :lol:, нали все пак ловуваме. Бъди много красива на сватбата и вярвай че ще стане.
NOWILKA стискай стискай, знаше защот те боли  :D, после ще е слака болката, много много се надявам да има ++++ резултат при теб, и вземи препишкай едно тестче. :lol:

Не един, нали си имам цели 5 теста.!!!!! :lol: :lol: Всичките ще ги упикам довечера. :P
« Отговор #45 -: Юни 16, 2008, 13:54:44 pm »
Вярвам, че тази седмица темата ще се напълни с положителни тестове...
bibica - ние с теб ще се отчетем в другата, нали..сега трябва много усърдно да ловуваме:)
На леля съкровището - 3 години и 8 месеца
« Отговор #46 -: Юни 16, 2008, 13:56:30 pm »
аз да питам нещо
гледам ви графиките, ама пиете ли си Ф.К

*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
« Отговор #47 -: Юни 16, 2008, 13:58:11 pm »
Ариана - Честито ти и за трите повода :) Сега е твой ред  :lol:
Миме - много се радвам че си сред нас отново и тона ти сега звучи много по-добре, макар че като чели от време на време се прокрадва "старата" Мими, обаче ние тук искаме да виждаме само новото Миме - спокойно, усмихнато, весело и щастливо :)
*
« Отговор #48 -: Юни 16, 2008, 13:59:22 pm »
Здравейте и честита нова темичка  :)!
Дано тази седмица е изпълнена с ++++++ резултатчета.
На ловуващите успех, а на очакващите късмет .

Готин ден от мен  :balk_103: :balk_102:
« Отговор #49 -: Юни 16, 2008, 14:12:44 pm »
Време е да ви се похваля...имам цели 3 добри новини и не ме свърта на едно място...
1. Взех си последния изпит и вече официално завърших
2. На 16.08 милото ми сестриче ще се омъжва
3. Пак това мило сестриче..ще ме направи ЛЕЛЯ...
След последната новина вече пощурях.....

Другия месец и ти да се похвалиш миличка. :P :P :P :P :P :P :P :P :P
« Отговор #50 -: Юни 16, 2008, 14:18:16 pm »
така бях при доки прегледа ме каза че имам пиздуто влагалище смя се за моите 4теста различни марки но неможа да види нищо каза че е рано минали са 4 дни от закъснението и каза да отида в сряда за да е сигурен къкво вижда дано види нещо все пак а аз пак съм си в неведение за жалост
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
« Отговор #51 -: Юни 16, 2008, 14:21:37 pm »
така бях при доки прегледа ме каза че имам пиздуто влагалище смя се за моите 4теста различни марки но неможа да види нищо каза че е рано минали са 4 дни от закъснението и каза да отида в сряда за да е сигурен къкво вижда дано види нещо все пак а аз пак съм си в неведение за жалост

Не си в невидение. Сети се за 4-те тестчета и ще разбереш истината. БРЕМЕННА СИ. Я започвай да ни люеш ама якоооооооооооооооооо. :P :P :P :P :P
*
« Отговор #52 -: Юни 16, 2008, 14:26:07 pm »
С какъв ехограф те гледаха?
Ако не е бил вагинален е рано да се види!
« Отговор #53 -: Юни 16, 2008, 14:32:17 pm »
добре да ви заплюя да съм ви на късмет пу пу много
[calendar=http://calendar.rodim.ru/weeks/1/13052008/im.html]http://calendar.rodim.ru/clndr/c4/1/dw13052008/3.gif[/calendar]
*

power

• *
  • 1116
  • трябва да сме силни !
« Отговор #54 -: Юни 16, 2008, 14:35:31 pm »
аз да питам нещо
гледам ви графиките, ама пиете ли си Ф.К

аз всики ден си я пия,ама не я отбелязвам в календара,щото то се знае....(или поне аз си го знам  :wink: )
07.10.2009
« Отговор #55 -: Юни 16, 2008, 14:38:15 pm »
може и повечето момичета да са така
аз питах, че нещо се притесних, нали си трябва пък малко виждам че отбелязват
Хайде нареждам се на колонката за заплюване и се надявам скоро да ви се похваля
Успех на всички

« Отговор #56 -: Юни 16, 2008, 15:18:34 pm »
обикновен  за вагинален ми предложи но да ида в софия но аз мисля че не е толкова спешно мога да почакам 2 дни
« Отговор #57 -: Юни 16, 2008, 16:16:11 pm »
Писна ми и сега бях на нашата гинеколожка. Ужас. При нея няма да стъпя повече. :x Тая ме разчекна в буквалния смисъл,а аз ходих при нея да ми даде нещо обезболяващо. А тя:" О,трябва да те прегледам да не си бременна и тогава ще ти дам лекарство". Луда жена. Матката ми била прекалено удебелена и до утре щял да ми дойде мензиса според нейните думи. Е как така се преценява?! 8O
« Отговор #58 -: Юни 16, 2008, 16:17:58 pm »
А аз отидох,защото чувствам някакво разтягане между яйчниците, и ми е страшно лошо-повръща ми се. А имам толкова голям онапрежение ниско долу,че няма съмнение че лелището ще ме навести с пълна парааааааааааа. :x
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
« Отговор #59 -: Юни 16, 2008, 16:33:40 pm »
А аз отидох,защото чувствам някакво разтягане между яйчниците, и ми е страшно лошо-повръща ми се. А имам толкова голям онапрежение ниско долу,че няма съмнение че лелището ще ме навести с пълна парааааааааааа. :x

:bighug: :bighug:
Тези лекари, само разочарование от тях, мила не се ядосвай, смени я, зом е такава зла. :bighug:
а пък нищо не се знае, лелко още няма така че - имай вярата и да неидва  :crossfingers: