Здравейте, мацки. Резултат от ЦС в сряда ще има. Оказа се, че след конизацията ми преди две години, маточната ми шийка е доста поокарстрена и доки не можа да приклещи канала. Операцията е била напълно излишна, ама тогава кой да ти мисли.В сряда ще се извърши същата манипулация, само дето този път ще ме приклещи с още един инструмент, каквото и да означава това. От цялата работа боли само това приклещване, доста е гадничко, признавам, но болката се забравя до 10 мин. От цитонамазката ми резултата също не е кой знае колко добър. След лечение на гъби, сега имам някаква инфекция и съм ІІ към ІІІ група, а последно бях І. Започнахме локално лечение и на това. Всеки ден ще съм в кабинета да ме маже с някакъв препарат, а през устата приемам още два вида хапчета, и едни други, които се пият първия ден на лечението и последния по едно - противогъбични. Утре като межат мен, милото и той ще идва. На него му иска урина, сперма и ще му взима натривка от оная работа, защото тази инфекция ми е евентуално от него, понеже не е лекуван на времето. Говореше ми за някакви микроорганизми или нещо подобно, които умирали в кислородна среда и за това не можели да се хванат със спермограма, а трябва натривка.