0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Re: Време е за сбъднати желания ! ( 23.06 - 29.06 )
« Отговор #360 -: Юни 26, 2008, 19:48:51 pm »
А така! Купон ще въртите, а!? Браво! Аз съм за идеята, само не знам къде съм другата събота!
А сега да ви кажа за прегледа, ако някой го вълнува! Викс, от тебе очаквам допълнителни разяснения - ти май си най-прясна в ЦС. Тъй като фоликулчетата ми хич не са нараснали, доки отписа тоя месец. Каза да не се шашкам - било нормално. Сега в събота (тази, не следващата :lol:) ще ми правят ЦС. Даде ми рецепта да си купя контрастното вещество, някакъв вид антибиотик, аулини и спринцовка. Така че, в събота по никое време - в 9.00 ще съм окрачена и ще ми снимат тръбите. Моля ви,стискайте палци всичко да е наред и да са проходими, че вече ме гони яко шубето. След снимката следват хормонални изследвания и после ще стимулираме. Това е! Докладвах изчерпателно.

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
« Отговор #361 -: Юни 26, 2008, 19:49:24 pm »
А кга ще е срещата?
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #362 -: Юни 26, 2008, 19:53:07 pm »
Здравейтееееее. Май днес сте се забавлявали яко, пък и настроението доста ми харесва. Само така. Чак ми се дощя да видя и аз този инструктор.
 :balk_68: :balk_68: :balk_68:
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #363 -: Юни 26, 2008, 20:03:02 pm »
Соф,ще стискам палци да са проходими и дано не те боли.Аз на 02.07 съм на първичен преглед и сигурно на новия цикъл ще правя и аз.. За теб се надявам след ЦС веднага да забременееш,като МПИА. Чувала съм че ставало много по- лесно след като позачистят и поотпушат тук таме тръбичките..Дано Дано!
*
« Отговор #364 -: Юни 26, 2008, 20:21:12 pm »
Ама къде са всички ????!
*

jesari

• *
  • 15
  • ako jivota ti podnese limon napravi si limonada
« Отговор #365 -: Юни 26, 2008, 20:47:16 pm »
 :eat: beer::здравейте мили моми4ета....за 4 пат пиша този текст :x не знам защо не излиза :(...аз ве4е по4ивам с 4ашка бира :wink:  моето мъжо сащо замина и то но р.д.ми и на овуто :balk_145:ьпь ама нали тези :sperm2: :sperm2:уж живеели по далги4ко......емииииииииии...надиавам се :lol: :babyflips: :bighug: :bighug: 
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=jesara][/url]
*

jesari

• *
  • 15
« Отговор #366 -: Юни 26, 2008, 20:54:32 pm »
 :oops: :oops:извинявам се за грешките....на кирилица ми е :BangHead:
url=http://calendar.zachatie.org/work/OpenGraphicCycles?userLoginName=jesara][/url]
*
« Отговор #367 -: Юни 26, 2008, 20:54:51 pm »
jesari кога ти е овуто ?
*
« Отговор #368 -: Юни 26, 2008, 20:59:04 pm »
Здравейте момичета!
Аз се варнах от почивка! :D
И ето ме тук!
Нямам време да чета всичко, но...........
При мен - все още лелката я няма - трябваше да дойде на 17-18.06.........
Правих вече 2 теста - отрицателни!!! 8O
В понеделник ще ходя на лекар да ме видят!!!!!!!!!!
Мноооооооооогоооооо се надявам да съм от 1% от тестовете за берменност, които дават 99%!
Обичам Ви!
*

jesari

• *
  • 15
« Отговор #369 -: Юни 26, 2008, 21:02:33 pm »
на 24.06...25.06..а  :eggsperm: беше на 23. :? :wink:06
« Отговор #370 -: Юни 26, 2008, 21:11:25 pm »
Здрасти бандааааааааааааааааааа!
Аз съм самичка, щото мойто мъж е в командировка до неделя и на път за вкъщи си взех бирка и чипс и сега с удоволствие си чета и си пийвам и така.
И така,имам да казвам ,че ако има среща не е честно щото аз като не съм от софия и кво-няма да мога да дойда и мноооооооооооого ще ме е яд и ще ви завиждам.Обаче,веднага го измислих-аз някъде края на август ще съм в София,щото тогава пак ще снимаме Сделката и ще можем да се видим със столичанките.Кво ще кажете,а?МНого ще е яко наистина,пък някой ако иска можем и в Пловдив да си чукнем една срещичка! :wink:Помислете и по двете предложения!
Ся сигурно Новилчето се е хванала за палците и инструктура е зад нея,просто си го представям. :lol:
Момичета,днес имам голям повод за радост,защото моят мъж започна нова работа и то за достатъчно парички,така че следващите месеци ще мога спокойно да си направя всичките изследвания на куп и там каквото е нужно.
Абе,Любе,сега се сетих да те разпитам,я кажи какви интересни подаръци получихте за сватбата.Аз на нашата например много се кефих,защото всичките бяха различни,а не както се случвя в повечето случаи по 2 ютии,3 тостера  :lol:и т.н.
Светулчице ,кво стаа с теб?
Миме, и ся кво,до кога си на тая работа?
Момичета,аре мобилизирайте се и почвайте с ++++,щото тая седмица сме направо за мъмрене!
« Последна редакция: Юни 26, 2008, 21:13:05 pm от ВиЛиЛи »
« Отговор #371 -: Юни 26, 2008, 21:17:38 pm »
Здрасти бандааааааааааааааааааа!
Аз съм самичка, щото мойто мъж е в командировка до неделя и на път за вкъщи си взех бирка и чипс и сега с удоволствие си чета и си пийвам и така.
И така,имам да казвам ,че ако има среща не е честно щото аз като не съм от софия и кво-няма да мога да дойда и мноооооооооооого ще ме е яд и ще ви завиждам.Обаче,веднага го измислих-аз някъде края на август ще съм в София,щото тогава пак ще снимаме Сделката и ще можем да се видим със столичанките.Кво ще кажете,а?МНого ще е яко наистина,пък някой ако иска можем и в Пловдив да си чукнем една срещичка! :wink:Помислете и по двете предложения!
Ся сигурно Новилчето се е хванала за палците и инструктура е зад нея,просто си го представям. :lol:
Момичета,днес имам голям повод за радост,защото моят мъж започна нова работа и то за достатъчно парички,така че следващите месеци ще мога спокойно да си направя всичките изследвания на куп и там каквото е нужно.
Абе,Любе,сега се сетих да те разпитам,я кажи какви интересни подаръци получихте за сватбата.Аз на нашата например много се кефих,защото всичките бяха различни,а не както се случвя в повечето случаи по 2 ютии,3 тостера  :lol:и т.н.
Светулчице ,кво стаа с теб?
Миме, и ся кво,до кога си на тая работа?
Момичета,аре мобилизирайте се и почвайте с ++++,щото тая седмица сме направо за мъмрене!
аз съм за среща в пловдив
« Отговор #372 -: Юни 26, 2008, 21:19:48 pm »
Ми така де ,ако столичанки ще си чукат срещата можем и ние майничките да ударим една,само хубаво и по-отдалече трябва да я уточним и измислим,че аз съм с едни ш..и смени....не е работа и трябва непременно да съм там,иначе няма да си го простя!!!!
*

jesari

• *
  • 15
« Отговор #373 -: Юни 26, 2008, 21:21:34 pm »
viki_vat ...имам една приятелка която никакъв тест не я хвана а си беше хубаво бремена..така 4е успех... :babyflips: :bfp:
*
« Отговор #374 -: Юни 26, 2008, 21:21:49 pm »
Вили,така се радвам че си в добро настроение :) Ние не искахме подаръци защото живеем в гарсониера и всичко си имаме..Ако бяха давали ,нямаше къде да слагам всички неща.. Понеже ни беше малка сватбата бяхме предупредили всички ,че предпочитаме пари и така стана .Подаръци има само една икона,една сребърна картина ръчна,един тиган с лъжица и микровълнова печка самсунг от кумувете. Държахме на парите ,защото смятахме че ще ни трябват за инвитро,за сега се отказахме и ги използвахме за ремонт на банята :)
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
« Отговор #375 -: Юни 26, 2008, 21:22:27 pm »
За пловдивчанките съм "за". Ама за София - хич не обичам да ходя там.
Вики, многооо стискам палци.
Соф, хайде след снимката и да идва вече бебенце. Както и за Любекс.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
*
« Отговор #376 -: Юни 26, 2008, 21:24:45 pm »
А за срещата съм съгласна и за пловдивската.Аз толкова обичам да пътувам ,че бих отишла на всякъде.Вили ,когато дойдеш в София непременно ми се обади,искам да се видим на живо.. Мислели ли сте по въпроса ,че като се видим можем да се спечем и да не си кажем нищо особено ?!
« Отговор #377 -: Юни 26, 2008, 21:26:35 pm »
А за срещата съм съгласна и за пловдивската.Аз толкова обичам да пътувам ,че бих отишла на всякъде.Вили ,когато дойдеш в София непременно ми се обади,искам да се видим на живо.. Мислели ли сте по въпроса ,че като се видим можем да се спечем и да не си кажем нищо особено ?!
аз се съмнявам
като чета какви ги говорите няма да остане тишина
*
« Отговор #378 -: Юни 26, 2008, 21:27:01 pm »
Мишанче и аз я мразя София,ма като няма работа в провинцията какво да правя.Две къщи имам там ,а до скоро плащах квартири и то мизерни.. Сега пък се омъжих тук и край..Но един ден,когато стана богата и много известна :)ще си купя вила на плажа на морето и всяка събота и неделя ще си ходя..
« Отговор #379 -: Юни 26, 2008, 21:28:35 pm »
МИ направо решаваме ,че ще го направим.Аз утре ще си видя графика и вечерта ще ви пиша,кои са ми свободните дати ,пък после заедно ще го измислим.Става ли така?
Със сигурност,Любе,ще има спичане първия половин час,щото ще е много странно и ще се чудим какво точно да си кажем,обаче съм 100% сигурна,че точно като стане време да си ходим и ще е голяма какафония и кудкудякане.Просто съм убедена.А за идването ми в София,ОК ще се видим със сигурност!!!!!!!!
И ти верно ли ще дойдеш до Пловдив????