Здрасти бандааааааааааааааааааа!
Аз съм самичка, щото мойто мъж е в командировка до неделя и на път за вкъщи си взех бирка и чипс и сега с удоволствие си чета и си пийвам и така.
И така,имам да казвам ,че ако има среща не е честно щото аз като не съм от софия и кво-няма да мога да дойда и мноооооооооооого ще ме е яд и ще ви завиждам.Обаче,веднага го измислих-аз някъде края на август ще съм в София,щото тогава пак ще снимаме Сделката и ще можем да се видим със столичанките.Кво ще кажете,а?МНого ще е яко наистина,пък някой ако иска можем и в Пловдив да си чукнем една срещичка! :wink:Помислете и по двете предложения!
Ся сигурно Новилчето се е хванала за палците и инструктура е зад нея,просто си го представям.
Момичета,днес имам голям повод за радост,защото моят мъж започна нова работа и то за достатъчно парички,така че следващите месеци ще мога спокойно да си направя всичките изследвания на куп и там каквото е нужно.
Абе,Любе,сега се сетих да те разпитам,я кажи какви интересни подаръци получихте за сватбата.Аз на нашата например много се кефих,защото всичките бяха различни,а не както се случвя в повечето случаи по 2 ютии,3 тостера :lol:и т.н.
Светулчице ,кво стаа с теб?
Миме, и ся кво,до кога си на тая работа?
Момичета,аре мобилизирайте се и почвайте с ++++,щото тая седмица сме направо за мъмрене!