Хубава седмица и от нас.
Ние най-накрая открихме плажния сезон, вече трети ден ходим на плаж, отиваме там в 8:30 и седим към час, в 10ч вече е много горещо. Като гледам колко мънички деца тогава тепърва ги влачат към плажа да стоят по жегите
Днес отидохме със съседското детенце, набор на симона, голяма забава падна, само дето симона не спря да си хапва пясък или да ближе от ръцете си морска вода
сега съм в очакване на някой стомашен проблем...
Във Варна все повече ми харесва, май ще почна да обмислям вариант за окончателно преместване
Боровинчо, от къде мога да научавам програмата за онази естрада в морската градина - колкото пъти отидем, все някой свири, много е приятно да седнеш и послушаш на прохлада на спокойствие редом с пенсионерите
Хайде да те водя
Фреши, те Пег Перего май доста си подновиха асортимента и много хубави и функционални модели вече не се предлагат. Имаше си модели с обръщаша се дръжка с двойни предни и задни колелета и без разлика кое кога е предница на количката.
Тези новите не ги знам. Имаш време, проучи ги, тук има и тема само за колички, много изписано за всички колички има и в бг мама, само дето количеството изписано е огромно, а с много малък процент съществена информация и трябва да се заредиш с време и търпение докато изчетеш
Зори, аз определено бих помислила за варианта с разпродажбите - повечето бебешки неща трудно се износват за времето си на използване и спокойно могат да "отгледат" още едно бебе. Ако притесненията ти са, че семейството може да не е с хигиенни навици на живот, то ще си личи и по предлаганата стока и просто няма да я купиш. Повечето неща на симона са втора, а някои даже и трета ръка, защото са ни от двамата й братовчеди - в перфектно състояние ги получихме и не виждам проблем да ги ползваме. В това число столче за хранене, за кола, ванички, дрешки и т.н. Самата аз съм дала много от нещата, които вече ни излязоха от употреба на момичета от форума, както и аз съм ползвала някои техни. Само за столът за кола съм чела по книжките, че не е добре да е втора ръка, но то е не е от хигиенни съображения, а от такива за сигурност. Но въпреки това реших, че ще ползвам кошницата на племенниците ни.
А, да - наскоро четох, че и чужди обувчици не било добре, примерно от по-голямото братче, тъй като всяка нова обувчица се приспособявала по крачето, което я носи и заема някаква съответстваща на него форма.