Красииииииии,ти къде се беше изгубила???Липсвеше ми!!!!
Соф,тая манипулация се казваше нещо с Д..,ама не се сещам точното името и.Чела съм из форума,че е много добре да се направи и ако не се направи на някой момичета им пречи дори за инвитро.По-добре да я направиш и то колкото се може по -скоро.Смело напред ,атакувай проблемите и им покажи,че ти си по-силна от тях.И ги победи.
Пауърче,миличка,така съжалявам за тоя гаден резултат.Много ми е гадно.Но и в това има едно хубаво нещо-знаеш какъв е проблема и защо не става бебчето.Сега лапаро ли следва или не си мислила.И на теб като на Соф ще кажа ,че ТИ трябва да победиш проблема,а не той теб.
Момичета,затова сме се намерили ,за да се подкрепяме.Така както аз знам,че мога да разчитам на вашата подкрепа и съвети,така и вие безрезервно можете да разчитате на мен!!!!
Любеееееееееее,на 13ти (пада се неделя,нали?)съм дневна смяна.Ако минавате ще се видим,но сигурно ще е за мъничко,щото всяка неделя половин София минава през нашата бензиностанция и направо ни взимат тока от работа.Но поне ще се видим и ще се запознаем на живо!Айде вече чакам!!!
Мими,не се надъхвай много,миличка.Опитай се да не го мислиш,че после да не е гадно...Пък няма нищо по-хубаво от неочакваното щастие!!!!!С теб съм!!!
Момичета,искам да напиша на всяка по нещичко ,но сме толкова много ,че не мога.Но всички до една ви обичкам и си мисля за вас много често,да знаете.
Утре не съм на работа,така че през деня съм на линия.
Ооооооооооо,щях да забравя! :DУтре ми е телевизионната премиера!!!Ето дойде момента.Нали знаете от 18,30 по НОВА телевизия.И после ще коментираме!!!