0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ООООООООООО,Вили, честита годишнина, рожбе!Много да се обичате и много да се слушкате и  да си направите най--хубавия подарък много скоро.Ша ти простим за днес- идете и купонясвайте здраво.
Любче, теб не те ли виждам днес или съм забравила вече какво съм чела
STL дано видиш утре двете чертички.
Миме, все пак щом сяташ че си била права, няма защо да се чувстваш гузна.Напред!
Новилка, ти да не заспа?
Благодаря ви от сърце за подкрепата ,момичета .
Честно да си призная страх ме е да направя тест, но ако утре сутрин положението не се е променило ще направя тестче.

Гушкам ви силно
Стискам ти палци да видиш двете чертички на теста. И утре сутринта на отчет да кажеш какъв  е резултата. Успех!!!

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

naskomimi

• 1024
  • "Това, което Бог е събрал, човек да не раздели!"
Миме, все пак щом сяташ че си била права, няма защо да се чувстваш гузна.Напред!
Толкова сте ми милички! :bighug:
Благодаря ви от сърце за подкрепата! :grouphug:
Светачи!
:hug2: :balk_21:

"Най-мощната сила на света - вярата" Майка Тереза
*

Vickson

• 1201
  • "Е, нема начин да нема начин!"
Малеее, аз едвам се удържам да не заспя на бюрото... какво ми става и аз не знам... всеки момент ще ми падне главата... ужас...
Вилили, - честит ви празник и скоро да видите двете чертички мила, много щастие ви желая и да празнувате златна сватба  :lol:
*
Вики, пий кафе или кола-или и двете.И на мен днес много ми се спи.Нещо мчного се мръщи времето във Варна и много ме унася ама...имам работа още.
Да ви се похваля, занесох си компчето на майстор и довечера ще е готов.Така че ще имам интернетска независимост отново...  :lol:
Ох, айде наглеждам ви.Я да видя има ли усмихнати или напротив :lol:
*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
Вилили, честит празник и от мен :P. Пожелавам Ви много дълъг и много щастлив семеен живот и две-три бебчета, които да ви радват.  :blowingdust:
*

bibica

• 532
  • член на групата "3 от 6"
Вили, честита годишнина, много да се веселите и най-мечтаният подарък да дойде много скоро, а след това още много такива подаръчета  :lol:

*
Re: Лятно слънце ни огрява с много ++++++++++ ни дарява (
« Отговор #147 -: Юли 01, 2008, 15:55:36 pm »
здравейте и от мен за днес.

Миме, душа как изкарахте вчера рождения ден, нищо не казваш!? [color]
Миличка, ами изкарахме добре - само с къщните ( е, не вече нашите къщни :D) - брат му, етървата и свекъра и свекървата.
Спокойно.
Само дето малко ми стана сега кофти, че милото няма да ходи в тази прословута Гърция и така ще се отказва от ансамбъла. Че сега като не иде няма да го викнат за септември на репетиции и му беше малко тъжно.
И на мен ми стана такова тъжно и сега се чувствам малко гузна. :(
Но какво да се прави - той въпросът беше принципен - не само заради 100-те лв., но пък и не бива да искат от тях като се има впредвид, че си "пълнят гушите" от концертите в чужбина, а на тях нищо не дават. Аз затова се подразник и му се развиках така, ама ако не бях направила така той сигурно щеше да ги даде и да иде, ама сега...
Ама нищо де - то аз съм си такава жаловита.
Цункам те и те прегръщам!
:balk_21: :bighug:

миме подкрепям те напълно. ние с моя мъж от известно време игнорираме всякъкви подобни неща, влючително и за храната която копуваме. Незнам за вас но ние открихме, че киселото мляко вобще не е мляко, а само куб химикали във вода. Така не сме купували кисело мляко от години, може да ви прозвочи странно но ние си квасим(с домашно млако)и става трахотно  :lol: :lol: :lol:

Благодаря ви от сърце за подкрепата ,момичета .
Честно да си призная страх ме е да направя тест, но ако утре сутрин положението не се е променило ще направя тестче.

Гушкам ви силно

Стискам ти палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug: :bighug: :bighug:

*
Вили честит празник и от мен много любов, разбирателство и деца да има във вашия дом  :party:

*

Sof

• 1084
  • Непоправим ОПТИМИСТ!
Вили, муцка, и аз искам да ти честитя празника! Продължавайте да се обичате все така, но запазете от любовта си и за поколенията, които ще създадете!

Когато животът ти поднесе лимони, поръчай си текила и сол и ми се обади!
*

mishan

• 269
  • Който умее да чака е истински щастлив
Здравейте, момичета.
Вили, честита годишнина. Много да се обичате, да ви е забавно заедно и съвсем скоро да гушнете така мечтаната рожбичка.
STL многооооооооо  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
Соф, дано нещата се оправят по-бързо.
Усмихвайте се и съдбата ще ви се усмихне
Вили, честита годишнина и най-скоро време едно малко човеченче, което да осмисли живота ви и да го направи по-весел. Приятно изкарване на празника и да празнувате още много годишнини, ама вече трима.

Beware those who know the price of everything and the value of nothing!
*

Vickson

• 1201
Вики, пий кафе или кола-или и двете.И на мен днес много ми се спи.Нещо мчного се мръщи времето във Варна и много ме унася ама...имам работа още.
Да ви се похваля, занесох си компчето на майстор и довечера ще е готов.Така че ще имам интернетска независимост отново...  :lol:
Мила, кафе не пия попринцип, а кола изпих една - ама само ми се доспа още повече   :? едвам се удържам да не клюмна както си седя на бюрото... днес работа за 5 стотинки не съм свършила...
*

bibica

• 532
Мила, кафе не пия попринцип, а кола изпих една - ама само ми се доспа още повече   :? едвам се удържам да не клюмна както си седя на бюрото... днес работа за 5 стотинки не съм свършила...

Ако можеш излез и се разходи, аз също запсивах, но ходих до аптеката точно в този момент заваля и сега съм добре, е малко мокра но пък свежа  :lol: :P

*

bobi 2

• 384
  • "член на групата 3 от 6" хихи
[Мила, кафе не пия попринцип, а кола изпих една - ама само ми се доспа още повече   :? едвам се удържам да не клюмна както си седя на бюрото... днес работа за 5 стотинки не съм свършила...
[/quote]

Днес имам чувството, че всички сме така. Сутринта като слизах от автобуса едва не се пребих - нещо ми причерня и просто не усетих какво стана, като че ли ми се подвиха краката. Добре, че паднах на меко - пред мен имаше едно момче, какво ли си е помислило :oops: Не ми се смейте, де. Хора, как издържате да не ги правите тези тестове? Аз около 11-12 ден вече няколко съм направила, не че има резултат де :lol:
« Последна редакция: Юли 01, 2008, 16:28:56 pm от qwertyasd »
*
Виленце,честита годишнина кака,желая ти дълъг,щастлив изпълнен с много деца,любов и разбирателство семеен живот!

*

Vickson

• 1201
Излизах до магазина, купих си сладолед, изядох го пак ми се доспа, после си мих лицето със студена вода и това не помогна, т.е. помогна но много за кратко, щом седна на бюрото си - и вече ми се доспива яко. Аз предполагам че на мен ми е така от едно лекарство което пих за алергия... те нали са такива отпускащи ... направо ми се размекна мозъка.... Мисля да си ходя след малко, мацки приятна вечер от мен, дано утре да имаме мноооооооого  :bfp: Целувки от мен
*

bibica

• 532
Излизах до магазина, купих си сладолед, изядох го пак ми се доспа, после си мих лицето със студена вода и това не помогна, т.е. помогна но много за кратко, щом седна на бюрото си - и вече ми се доспива яко. Аз предполагам че на мен ми е така от едно лекарство което пих за алергия... те нали са такива отпускащи ... направо ми се размекна мозъка.... Мисля да си ходя след малко, мацки приятна вечер от мен, дано утре да имаме мноооооооого  :bfp: Целувки от мен

Целувки и на теб от нас и си почини добре.

Вили,честита годишнина.Желая ви семейно щастие и много скоро един малък палавник.

Оооооо, Вили Честита и от мен годишнина. Пожелавам ти от цялото си сърце догодина да празнуваш в родилното :D и да раждаш. Целувам те.
Мен ме фана бъзето за утре. Много съм проста. Как може да ме е страх от нещо, дето ще ми ......влиза... :oops: :oops: :oops: :oops: Мисля да ходя във Вита. Дали там могат да ми направят фоликуметрия? 8O