Сега, като чета заглавието на темата, си давам сметка, че много контрастира на действителността в момента в София.
Момичета, съчувствам ви. Дръжте се!
За жегите
Тук жегите са адски. Мишата не търпи да е завита с каквото и да било. Ако я завия с пелена, тя започва да рита бясно, докато изрита пелената. Счетох, че е безсмислено да я завивам постоянно. Просто на детето си му е топло и иска да е отвито. Че то си е логично. Че и ние спим отвити без чаршаф, без нищо. За облеклото - спи по боди с късо ръкавче и чорапчета, които често сама си ги събува чрез ритане. Освен това спим на отворен прозорец. През деня, по някой път я събличам само по Памперс или пък е по рокличка с презрамки, или тъничко боди. В хола пускам климатика, докато Миша е в спалнята, а ако ще я вземам при мен, спирам климатика.
За комарите
Нямаме комарник и уж не виждам комари в къщи, обаче мен ме беше нахапало нещо, и бях с едни страшни блънди, явно съм алергична. Добре, че Миша не я е нахапала тая гадна твар.
Я, кажете, защо се твърди, че Райд-а в контакта е вреден за бебета.
За сутиените
така и не съм си купила специален за кърмачки, ама като ви чета, май ще го направя.