начи , преди 5 години бях оперирана и ми отстраниха един яйчник и една тръба. След което пробите за бебе закъсняха, поради лични обстоятелства. Започнах да пробвам преди 2 години и като се надявах всеки месец да видя две чертички, но уви не. След консултация с дузина доктори трябваше да си направя цветна снимка за проходимост на тръбата която ми е останала. Това беше жестока болка, защото беше без упойка, но издържах все пак. От снимката на ренгена се видя че тръбата е сраснала и няма никаква надежда за нормално забременяване! Шансът ми беше ин-витро. Ходих в София в клиниката на Щерев, но сумата ми се стори много висока, и реших да проверя за Пловдив, разпитах познати и ми препоръчаха д-р Топалова от АГ Селена, консултирах се с нея и след около месец реших че ще пробвам. И така започна всичко! Направиха ми изследвания и започнахме инжекцийте десет поредни дни сутрин и вечер, образуваха се 5 фоликулчета. На 22.04.08г. в Селена ги извадиха и от тях 3 бяха годни за оплождане! На 26.04.08г(Великден) беше трансферът ми, при него вкараха 2, и се започна великото чакане и лежане
, в първият месец бяха се захванали и двечките, виждаха се едни малки точици, но във вторият едната точица беше изчезнала и имаше само едно, сега в момента съм в 13 седмица и моята сладка точица вече си има ръчички и краченца и е много ама много сладко, като го гледам на ехографа! Това е моята история, не правя реклама на болницата, но да ви кажа това са хората на които съм много благодарна!