Тини, честито и от мен още веднъж, този път официално.
Мели, благодаря ти много за инфото, защот бях започнала да се притеснявам, а и на всичкото отгоре така ме е страх от тази стимулация, че не знам. Аз по принцип не вземам лекарства, само нурофен и то от дъжд на вятър и приемането на всякакъв вид лекарства ме кара да се чувства не особено добре.
Меги, не се притеснявай. Толкова много жени го правят. И аз като теб се шашкам и в лекарския офис вече всички са ме научили и по гласа ме познават, защото за всяка дреболия им звъня да ги питам. В крайна сметка се престраших и направих първа вътрематочна инсеминация на 30ти Юни и днес са първи път видях
. Сега се притеснявам дали въобще ще се задължи, защото преди малко прокървих леко, а и последният път, който ги видях, се свърши много бързо
.Сега малко ме понаболяват яйчниците, но ми казаха, че било нормално, а от днес ме боли и корема ниско долу.. но и това било нормално. За кървенето не знаят още, защото тук е вечер и не съм се обаждала.
Аз също до преди няколко седмици бях като теб и сташно много се притеснявах от взимането на лекарства, обаче този път си наложих да стана послушна за няколко седмици и не съжалявам. Дори и да не продължи, знам че не е било напразно и видях, че няма нищо страшно.
Пожелавам ти успех и по-малко притеснения. Всичко ще е наред, ще видиш.
Прегръдки от мен