0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Боби радвам се за теб! Дано всичко бъде наред до края! :crossfingers: :crossfingers:
Ох момичета, чакането е убийствено. Трябва да ми дойде утре, но ще се пръсна от напрежение. Имам си болки в яйчниците като преди цикъл, някакво главоболие също ме тормози от няколко дни, дали от притеснение, не знам. От утрогестана възможно ли е да ми закъснее цикъла? Слагам го вагинално по 3 пъти на ден.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Ох момичета, чакането е убийствено. Трябва да ми дойде утре, но ще се пръсна от напрежение. Имам си болки в яйчниците като преди цикъл, някакво главоболие също ме тормози от няколко дни, дали от притеснение, не знам. От утрогестана възможно ли е да ми закъснее цикъла? Слагам го вагинално по 3 пъти на ден.
Болки в яйцниците и аз още имам понякога още от стимулацията, така че това не го брой. Защо просто не направиш един уринен тест, за да не се тормозиш?

Боб

Рано е за уринен, а и не искам да правя при положение че още не е дошла дори датата за цикъла. Яйчниците ме болят вече 3-4 дни. Все си мисля, че ще текне всеки момент.

krassita признаците за бременност са същите, прочети по форумите.може да пуснеш кръвен тест. успех!
*
Боби,много се радвам че при тебе новините са добри.Полежавай повече и много се пази.
Краситка рано е за тест.При мен показа на 3 ден от закъснението.Ще стискам палци след няколко дена да ни зарадваш с добри новини.Време е вече тази темичка да се напълни с положителни резултати.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Красита,дано да не ти дойде!От утрогестана е възможно да ти закъснее,но не го спирай без да се чуеш с доки.Стискам палци!
*
Bobbie - хубави новини - сега си почивай момиче и дано всичко е наред, късметче :)

Гершуин - хайде този път да има хубав резултат - успешна процедура :)

Красита - имай още търпение до теста - стискам палци да е положителен :)

Аз започнах стимулацията с Мерионал 75IU - на прегледа имах 4 фоликулченца  :lol: Ще видим какво ще стане  :))
Успех момичета и не губете надежда :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
Не издържах тази сутрин и направих тест - естествено отрицателен, и то много убедително. Затова реших да спра утрогестана, поне да ми идва вече. На мен обикновено почва да ми зацапва 1-2 дни преди цикъл (12-13 ден след овулация), а днес вече е 15-ти ден след инсеминацията. Явно от хормоните може да ми закъснее, а и ако имаше нещо, поне някаква бледа черта щеше да се покаже.

*
Красита защо си спираш лекарствата? Колко момичета тук казват докато не минат кръвните тестове да не се спират лекарствата  :balk_77: Попитай док и дано теста да е грешен!
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Красита,не спирай утрогестана без консултация с доки.Ако ще ти идва ще ти дойде и с лекарствата.Обади му се,преди да предприемаш каквото и да е.
Ами аз все пак пия и дуфастон, него не съм го спряла  :(  Пия си го три пъти на ден, просто спрях да слагам вагинално утрогестана. Мисля си, че няма проблем така. Нали и двете са прогестерон.

*

eloiz

• 167
  • Чакам те бебчо...
Да,и двете са прогестеронови препарати.И все пак мисля че трябва да се обадиш и да питаш и за утрогестана.Ох,как ми се иска да се похвалиш след няколко дни.
не спирай лекарствата направи си кръвен тест той е най сигурен, при мен уринарния отчете отрицателен а кръвния беше положителен. късмет
Благодаря ви, момичета! Ако днес и утре не ми дойде, в събота сутринта ще отида до клиниката да пусна кръвен тест. Но до тогава има толкова много време... Колкото и малък шанс да има лелката да ме подмине обаче, аз си се моля и надявам.

*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Привет и от мен! Днес бяхме на инсе! Спукал се е фоликула този път в другия яйчник! Доста са болезнени тези инсета, обаче реших днес да отида на работа, за да не мисля постоянно "Дали стана, дали не, а сега защо ме боли отляво, а после отдясно",знаете как е. Дано не сбърках, не ми казаха да си почивам в къщи? Доста ми кърви - незнам нормално ли е? Ох,дано да прихвана и аз от добрите новини!!  :D :D
--Бобченце направо сърцето ми прескочи като прочетох за кървенето, добре че всичко е наред, желая ти късмет и безпроблемна бременност от все сърце!!!
--Титката от тези фоликулченца ще излезне бебченце, да знаеш!!! :D :D
Хайде, търпение и спокойствие на чакащите и успех на стартиращите! И мойто чакане започна:? :? :? :? :?
*

GERSHUIN

• *
  • 23
  • Щом сме стартирали, ще завършим успешно!!!
Красита и аз като тебе избързах от нетърпение с тестовете даже си направих два още преди датата на очакваната М., пък накрая ми дойде и бях разочарована :(. То с тест или без ако е станало, станало е, а на тебе ти е ред и съм сигурна, че ще има добри новини! :D :D :D Не се измъчвай излишно, мисли си за други хубави неща и времето до закъснението ще мине по-бързо, пък и за бебчетата е по-добре когато сме спокойни, нали? Този месец реших да се опитам изобщо да забравя за инсето пък да става каквото ще!!!!
Късмет Красита, стиснала съм палци и на краката даже :D :D :D!!!   
*
Доста са болезнени тези инсета.... Доста ми кърви - незнам нормално ли е?
Не би трябвало да те боли.За кървенето също,по скоро може да ти цапа по малко ако са те разранили.Успех на всички момичета!
Gershuin, благодаря ти за пожеланията!
Аз да ти кажа, че и аз имах кървене по време на инсеминацията, с 1-2 съсиречета даже, и док каза че това е от шийката, защото те я почистваха преди инсето. Не беше просто зацапване, а кървене. И мен ме болеше малко. При реинсеминацията кървене нямах, само слаба болка.

*

Bobbie

• *
  • 5701
  • Beauty is in the eye of the beholder!
Доста ми кърви - незнам нормално ли е? Ох,дано да прихвана и аз от добрите новини!!  :D :D
--Бобченце направо сърцето ми прескочи като прочетох за кървенето, добре че всичко е наред, желая ти късмет и безпроблемна бременност от все сърце!!!

Благодаря ти Gershuin. За сега вече няма кървене, само зацапване. Дано да отмине. Утре съм на лекар и ще ви пиша.

Колкото до твоята инсеминация - и аз кръвнах след инсеминациите, но не беше кой знае колко силно. Не съм го мислила много много, защото ме предупредиха, че може да има кръв. Обаче корема ме съса да ме боли в деня на овулацията. Просто не можех да ходя. Лекарят каза, че е защото овулирам някоко фоликула на куп. И аз си отидох на работа и не съм почивала. Стискам палци да е станало.

Боби