Здравейте,момичета.
Как сте.
В последно време нямам възможност да влизам и да ви пиша,почна се годишното приключване и имам много работа.
Искам да ви питам,какво означава раното идване на цикъла.Всеки месец ми идва на 28-30 дни,а този на 25.,и пак съм много разочарована.Означава ли това,че яйцеклетката не е могла да се имплантира и затова идва рано,може пък просто овулацията да е настъпила рано и да не сме оцелили този път момента.Къде всъщност мога да прочета за тези неща.
Благодаря ви.
При вички случаи е хубаво да мериш БТ. Ако тази промяна в дължината на цикъла е само 1 месец,няма проблем.Моят цикъл е 28-31 дена (за 10-тина години) само 1-2 пъти е бил 26-27 дена.
Мисля че това е нормално.
Рано настъпила овулация, или не се е образувало жълто тяло, или рано е загинала яйцеклетката.
Всички тези неща се виждат от БТ.
Мисля ,че ако не се е имплантирала яйцеклетката ,щеше да остане и да се изхвърли с отделянето на повърхностният слай на матката с М., а не да ти идва п -рано от обичайното.
А промяната в дължината на цикъла,може да се дължи на куп инцидентни неща.Не мисля че трябва да се притесняваш.
Успех!!!