0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: защо не забременявам след аборт
« Отговор #20 -: Юли 25, 2008, 13:08:54 pm »
наистина,това беше таз година март месец сутриннта ме връщат че не можели да ми помогнат,аз им казвам че съм имала един аботр и че искам някакви хапчетаза за задържане,а те ми казват че е малко и хапчета се даали след 3-я месец,прибери се и си почивай,аз се прибрах,легнах и когато станах да ходя до тоалетната започна обилно кървене,след това в спешното и край-бебето го няма вече
*
« Отговор #21 -: Юли 25, 2008, 13:48:06 pm »
menche моля те не ходи повече там! Направо нямам думи  8O
« Отговор #22 -: Юли 25, 2008, 14:06:13 pm »
това беше в спешното и аз мисля така но тогава нямаше кой да ме приеме,най вече ме дразни че щяли да ми пратят изслед.от аборта но все още нищо не е дошло,когато попитах за тях никои нищо незнае нали се редуват там и така
*
« Отговор #23 -: Юли 25, 2008, 14:07:49 pm »
Колко време е минало от тогава, че още не са готови?
« Отговор #24 -: Юли 25, 2008, 14:18:18 pm »
4месеца-но не се знае дали изобщо са направени такива изследвания,незная лекарката как се казва та да я попитат дали са пуснати изсл.от аборта
*
« Отговор #25 -: Юли 25, 2008, 14:25:27 pm »
menche определено аз там не бих стъпила повече  :x
Неможе толкова месеци да не е готово едно изследване  8O
« Отговор #26 -: Юли 25, 2008, 14:32:51 pm »
мисля че не са пуснати изобщо такива изсл.
*
« Отговор #27 -: Юли 25, 2008, 14:34:23 pm »
За бой са тия  :x Това в кое спешно ако не е тайна?
« Отговор #28 -: Юли 25, 2008, 18:57:38 pm »
         menche много съжалявам за това което си преживяла и напълно те разбирам! Моят мисед го прекъснаха на 11.07. но изследванията тоест хистологията беше готова този понеделник и доки видя резултата! Така , че миличка най - вероятно изобщо не са взели проба. Сподели кое е лечебното заведение за да предпазим евентуално други момичета от тази безотговорност!
 Целувки и прегръдки за теб и кураж , много е трудно но трябва да продължим до сбъдването на съкровенната мечта.
*
« Отговор #29 -: Юли 25, 2008, 19:05:18 pm »
(menche) -живее в Испания.
« Отговор #30 -: Юли 25, 2008, 19:16:33 pm »
ще кажа за момичетата живеещи в Испания,ако им се наложи да ходят в спешното в Сеговия да не ходят,даже да ви споделя че дори ми се скараха защо съм била викнала линейката,че тя била само за спешни случаи,та мойто май не е било талкова спешно аз съм била вече го загубила вкъщи
*
« Отговор #31 -: Юли 25, 2008, 20:33:17 pm »
Лелееееее тия в Испания били много зле бе  8O Хем се върнах от там преди 2 месеца и не останах с такова впечатление, ама след това което казваш онемях  :?
« Отговор #32 -: Юли 27, 2008, 21:08:40 pm »
Здлавейте момичета,редовно влизам във форумите,но рядко пиша.Ние със съпруга се пазехме почти 7 год.Когато решихме,че е време за бебе,мислех,че ще стане от първия път,но уви.Чак след 8 месеца непрекъснати опити забременях,но в 10г.с.направих мисед/16,04,2007/.Сринах се тотално.Успокояваха ме,че след аборт по лесно се забременявало.Ето вече повече от година след това резултат няма,дори си мислех за инвитро,но часът,който ми дадоха при д-р Стаменов е чак за 02,06,2009.
« Отговор #33 -: Юли 29, 2008, 00:17:44 am »
menche,много съжелявам за случилото се. И аз съм в Испания и от опит зная, че е по добре да си плащаш застраховка, отколкото да разчиташ на социалното осигуряване в Испания. Преди месец отидох до личната си докторка и я помолох да ми даде направление да направя изследвания, тя ми каза, че било рано, трябвало да мине 1 година след аборта. Обясних и че ми закъснява със седмица, тя каза, няма проблеми, просто е стрес. Та така този стрес се оказаха поликистозни яйчници, дето ако нямах частната застраховка нямаше и да знам, че ги има. А за стрес е доста силно казано, работата ми е страхотна, а съпругът ми е чудесен.
elpida, не се отчайвай сладур, имаш час чак за следващата година, не е ли много време? няма ли накой друг доктор? Какво ти казаха за изследванията?
« Отговор #34 -: Юли 30, 2008, 12:51:35 pm »
асесина,ако ти кажа аз колко трудно си взех направление от лич.лекар....първия аборт го направих в България и след 6мес. дойдох тук,след 2год.неуспешни реших да си взема направлиние за пулни изсл.и на двама ни,когато обясних на лекаря за какво ги искам и най-вече тогава мъжа ми беше опериран от херния и искам да се изсл. и двамата той ми каза че трябва да чакам 10г.и ако до тогава все още не съм забременяла може да ми пусне изсл.но започнах да настоявам,обяснявам че мисля че нещо се е случило след първия аборт та не мога да забременея и искам само едно направление да ме види гинеколог,едва ми го даде та сега се занимава с мен този гинеколог
« Отговор #35 -: Август 17, 2008, 21:57:51 pm »
Така е в Астуриас- Испания. За голямо съжеление. Трябваше да направя 5 аборта за да ми обърнат внимание. А и да започна да ходя на частно при шефа на гинекологията. Сега само като ме видят летят като луди. И дори нямам усигуровки.
А същто и хапчетата за задържане ми ги изписаха от часното иначе отказваха.
На какво ви прилича това. Същтото както в БГ. :(
*
« Отговор #36 -: Август 17, 2008, 22:13:49 pm »
Цитат на: asturiana link=topic=28867.msg459675#msg459675 date=121899
Същтото както в БГ. :(
[/quote

Мисля че тук не е чак толкова зле..
« Отговор #37 -: Август 18, 2008, 10:44:13 am »
Зависи на какви лекари ще попаднеш.Истината е че никой не го вълнуват чуждите проблеми,и ако ние не се вземем в ръце,няма кой да ни помогне!Затова дерзайте!
Във всяка стъпка виждай края на пътуването!
« Отговор #38 -: Август 18, 2008, 11:38:04 am »

Мисля че тук не е чак толкова зле..
Искаш да кажеш,че не си плашташ в БГ? :D
Имах в предвид, че не си ли плащташ никой не ти обръщта внимание!
« Отговор #39 -: Август 20, 2008, 13:27:39 pm »
Аз забременях девет месеца след спонтанния аборт/без кюртаж/,така,че мила спокойно,не се притеснявай -всяко нещо с времето си,ако не стане до една година или година и 2-3месеца,тогава имаш основание за притеснение...то и това не е критерии че няма да стане,но в общи линии така стоят нещата.Съжалявам за случилото се.Горе главата,намери сили да продължиш нататък,не мисли постоянно за това.Аз вече бях загубила надежда и така се изненадах и зарадвах като видях положителния тест. :bighug:и успех