0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
КАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?
Цитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклеткитеТъй като имам вече 2 инсета!!!!не е ли ясно дали са годни или не?просто не съм питала и не са ми казали?!
Цитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклетките
STL пожелавам ти да има сакче и то да си е на мястото и другата седмица да подскачаме от радост заедно с теб.
Цитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:38:29 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклеткитеТъй като имам вече 2 инсета!!!!не е ли ясно дали са годни или не?просто не съм питала и не са ми казали?!
Здравейте момичета,Аз отдавна не съм се включвала, но редовно ви чета Имам едно въпросче към вас - възможно ли е прогестерона да е 13.50 и в същото време лигавицата 13мм ? Питам защото се съмнявам в резултата от прогестерона.На всички много от мен
Цитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:48:20 pmЦитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:38:29 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклеткитеТъй като имам вече 2 инсета!!!!не е ли ясно дали са годни или не?просто не съм питала и не са ми казали?!Е добре де, преди инсе-то не сте ли проследявали овулация? ТО така се засичат яйцеклетките дали се развива добре, дали се пука фулукула... таква неща
Цитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:54:02 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:48:20 pmЦитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:38:29 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклеткитеТъй като имам вече 2 инсета!!!!не е ли ясно дали са годни или не?просто не съм питала и не са ми казали?!Е добре де, преди инсе-то не сте ли проследявали овулация? ТО така се засичат яйцеклетките дали се развива добре, дали се пука фулукула... таква неща Ами следяха ме!!!Растяха нормално - по 2-3-4. Пукаха се уж когато трябва!!!Ама никой не ми е казвал дали са годни или не - кухи!!!
Цитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 16:32:43 pmЦитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:54:02 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:48:20 pmЦитат на: Vickson в Юли 11, 2008, 15:38:29 pmЦитат на: viki_vat в Юли 11, 2008, 15:30:46 pmКАЖЕТЕ МИ МОЛЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!!!! Решили сме септември да правим инвитро или иксисамо че ме притеснява факта, дали правя годни яйцеклетки!!! Нали фуликулите може да се окажат кухи!!!та какво мога да направи за да разбера дали са ми хубави фуликулите?Трябва да говориш с док. Фуликулометрия да правиш няколко месеца... после той ще ти каже дали са годни яйцеклеткитеТъй като имам вече 2 инсета!!!!не е ли ясно дали са годни или не?просто не съм питала и не са ми казали?!Е добре де, преди инсе-то не сте ли проследявали овулация? ТО така се засичат яйцеклетките дали се развива добре, дали се пука фулукула... таква неща Ами следяха ме!!!Растяха нормално - по 2-3-4. Пукаха се уж когато трябва!!!Ама никой не ми е казвал дали са годни или не - кухи!!! Когато фоликула съдържа зряла и годна за оплождане яйцеклетка , естрадиола е около 200 единици. Когато непосредствено преди овулацията имаш естредиол около 200 - 1 годна яйцеклетка , около 400 - 2 годни яйцеклетки. Така ми обясни док. ориентировъчно. Щом сте правили инсета , задължително сте изследвали естрадиола.
Момичета сега и от мен един въпрос.Гледам че доки ми е назначила всички хормони за изследване без прогестерон.Това има ли общо с лигавицата ми която е по думите на доки "страхотна" всеки месец?Прогестерона само за състоянието на лигавицата ли отговаря?