Здравейте момичета!!! От толкова много време не съм влизала тук!!! поради "кадърността" на нашия интернет доставчик (бол.бг)почти месец нямахме нет, изгоря ни лан-картата, добре че компютъра не замина, та сега влизам само за малко
от служебния комп
Честито на всички нови бъдещи мами, желая ви леки 9 месеца!!!! нямах време да изчета всички теми, искам да пожелая леко раждане на тези от вас, които са на финала!! видях, че сте разисквали въпроса за стриите. понеже моята кожа е склонна към такива неща, от скоро се мажа с кремче, но не съм от най-редовните
взех си от българските, на "Дева", малко е гъст като консистенция и труно попива,ама това е положението.
аз все още съм на нокти. нали бях контактна с болен от заушка, и до края на месеца ще тръпна
иначе с нас всичко е наред, дай Боже да продължаваме все така
Бебо е почти 0,500 кг, доста шавлив е станал, но това ме радва адски много. искам да ви попитам как се справяте с подуването на краката. от жегата моите все още се подуват съвсем леко, и то вечер, но ги чувствам много топли, направо врящи и постоянно ги поливам със студена вода. една приятлка ми каза да ги вдигам на високо, ама аз да стане това трябва да легна по гръб, а нали не е хубаво да се лежи по гръб...та се чудя вие как се справяте??
толкоз от мене, дано скоро оправим проблема с интернета, за да мога да влизам по-често!!!
на всички!!!