0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Тема на бременните № 28
« Отговор #260 -: Юли 28, 2008, 17:58:26 pm »
Вики, много, много  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Успешна среща с малкия мъж!!!
А за спането и аз като теб не можах да спя, вчера и мен ме стягаше корема, но ме отпускаше , без болки, вижда му се вече края май.
*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #261 -: Юли 28, 2008, 18:26:07 pm »
Ай, ай, ай... :D :D :D
everton, ама и ти си вече на финала :D
Успех и на теб, леко и безпроблемно раждане! :crossfingers:
« Отговор #262 -: Юли 28, 2008, 18:32:39 pm »
 :lol: :lol: :lol:ами да, време е вече, но все още не сме уточнили дата за секциото, дано бебо да чака :lol:
Благодаря за пожеланията, на теб леки и успешни дни до финала.
*
« Отговор #263 -: Юли 28, 2008, 19:08:17 pm »
Вики, кураж и леко раждане, и още стиснати палци от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
*
« Отговор #264 -: Юли 28, 2008, 19:24:18 pm »
Вики, everton леко и безпроблемно раждане момичета! Щастлива да е срещата ви с малките човечета! И ще чакаме да се похвалите  :D

*
« Отговор #265 -: Юли 28, 2008, 19:50:47 pm »
everton леко раждане и на теб!
« Отговор #266 -: Юли 28, 2008, 21:15:16 pm »
Здарвейте и от мен,
най-накрая се престраших да се запиша в тази темичка.Днес бях на преглед и д-ра ме увери,че всичко е нормално,но въпреки това много се притеснявам,не смея все още да се зарадвам истински ..

Успех и леко раждане на момичетата,на които предстои  :crossfingers: :crossfingers:

*
« Отговор #267 -: Юли 28, 2008, 21:25:35 pm »
beni13 добре дошла!
Не се претиснявай всичко ще е наред!
Лека бременност!
« Отговор #268 -: Юли 28, 2008, 21:38:20 pm »
Вики, everton леко и безпроблемно раждане момичета! Щастлива да е срещата ви с малките човечета! И ще чакаме да се похвалите  :D
Благодаря ви момичета, непременно ще се похвалим :lol:
« Отговор #269 -: Юли 28, 2008, 21:39:27 pm »
beni13   добре дошла и леки 9 месеца  :D yahoo_17
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #270 -: Юли 28, 2008, 21:57:38 pm »
Вики, Евертон, леко раждане и прекрасна среща с малките слънца!
Бени, добре дошла!

Момичета, НК клетки само в Плевен и в Малинов ли правят?
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #271 -: Юли 28, 2008, 22:11:32 pm »
да се отчета с изследвания по касата, които са ок, с изключение на хемоглобина, който е 109, пак ще се пият лекарства за съжаление  :(
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*
« Отговор #272 -: Юли 28, 2008, 22:35:26 pm »
Бени, добре дошла в темичката! Лека и безпроблемна бременност до края!

*
« Отговор #273 -: Юли 28, 2008, 23:09:07 pm »
Вики стиснати палци и от мен :goodluck:
аз да се похваля - тази вечер ходих на водна аеробика и съм много доволна изключително разпускащо и тонизиращо преживяване - хем се раздвижваш, хем ти олеква. И все повече се замислям за водно раждане.

*
« Отговор #274 -: Юли 29, 2008, 00:32:37 am »
vixi, къде, приемат ли небременни на водна гимнастика?
За раждането - сигурна съм, че няма да усетиш във вода ли си, на тръни ли си...според мен смисъл много няма, по-добре си дай парите за добър екип!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #275 -: Юли 29, 2008, 07:52:35 am »
Вики, Евертон, леко раждане и прекрасна среща с малките слънца!
Бени, добре дошла :D
« Отговор #276 -: Юли 29, 2008, 10:39:03 am »
Благодаря ви mpia ,adi ,maia_st ,Виктория , Ganka  ,за топлото посрещане :D

Вики, Евертон стигнахте края, най-накрая ще си видите сладките ангелчета :D Успех

*

elma

• 1289
  • Само преживяното е истински разбрано
« Отговор #277 -: Юли 29, 2008, 10:39:12 am »
beni13, добре дошла и от мен :D Лека и безпроблемна бременност ти желая, без грижи и притеснения!

mini, мисля че при хемоглобин 109 засега няма да има лекарства. Моят беше 111 в началото на бременността и казаха, че е ок - просто е нормално за бременните хемоглобинът да е малко под долната граница (мисля, че тя е 117).
*
« Отговор #278 -: Юли 29, 2008, 10:41:43 am »
Долната граница за хемоглобина е 120.
Аз започнах с хапчетата когато моя падна на 112.
« Отговор #279 -: Юли 29, 2008, 12:42:58 pm »
Здравейте момичета,

и аз да ес отчета след днешната ЖК. Този път не ме гледаха на видеозон, а само записвахме тоновете на бебчето. Госпожицата се чувства добре, скача и се движи. Матката ми е спокойна, без контракции. Дано да е така до края. Мериха ми кръвното - 110/70. Пуснах и контролни изследвания, че бях правила в началото на 4 месец: ПКК, утайка, кр. захар, желязо и обикновена урина. В урината се оказа, че имам единични бактерии и 7-8 левкоцита на поле. Докторката поиска утре да пусна стерилна урина, за всеки случай. Аз нямам никакви оплаквания при уриниране. Не знам откъде цъфнаха тия гадинки, дано стерилната урина да е добре. Иначе ПКК е наред, само хемоглобина е малко нисък - 112. Следобяд чакам  да излезнат и стойностите на желязото и лекарката ще реши какво да правим. Ако желязото е в норма няма да се наложи да приемам нищо допълнително, ако не е трябва да приемам таблетки. Учудвам се, че хемоглобина ми е паднал, при условие, че преди 3 месеца беше 128. Може би ще трябва да увелича яденето на месо, че аз карам повече на зеленчуци, плодове и постни манджи. Това е засега от мен, ще пиша пак като имам новини.
Малко съм притеснена за този хемоглобин и урината, ама това да с апроблемите...Бели кахъри....

Гане, мисля че нк-клетки правят в Плевен и Малинов. Наскоро разбрах от д-р Тодорова, че клиниката в Плевен има филиал някъде на Неофит Рилски в София. Там вземали кръв, пращали я в Плевен и после си получаваш резултатите и заключенията пак в София. Трябва да попиташ д-р Тодорова или да се разровиш в нета. Съжалявам, че не мога да ти помогна с точен адрес.

Весело настроени на всички! :lol: