0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Lisko

• *
  • 5448
  • Липсваш ми Бари:)
Re: за сбогом
« Отговор #100 -: Ноември 09, 2008, 09:42:06 am »
...Ако някога те споходи самотата,
застани на някоя улица и си науми, че чакаш някого.
Той ще дойде, непременно, някога.
Дори сега, когато навън е студено,
душата ти ще бъде стоплена отново.

Желая ти го искрено Мимка.
*
« Отговор #101 -: Ноември 09, 2008, 22:35:52 pm »
мимка, съжалявам че нещата са стигнали до тук. предполагам е било неизбежно.нали знаеш, че след буря винаги изгрява слънце... не спирам да си го повтарям, когато съм в лоша ситуация и не виждам изход. рано или късно нещата стават, понякога не по начина, който сме планирали, но... не винаги можем да контролираме на 100 % съдбата. късмет! дано разрешението на ситуацията е скоро и ти вземеш правилното решение, със сърцето си.
*
« Отговор #102 -: Ноември 09, 2008, 23:46:52 pm »
Мимка, потвърждаваш ми впечатленията, че хората, които най-много се смеят и усмихват, са тъжни...

Мим, няма да изразявам подкрепа, защото това е ясно... Споделеното от теб ме върна назад и добре припомни вкуса на солта в устата и празнотата, която може да се изпитва, когато се стигне до подобни взаимоотношения. Ти си разумен човек и думите ти ми говорят, че решението ти не е взето импулсивно. Направила си добре обмислен избор. Навремето и на мен, както и на много други момичета, ми се наложи да направя избор по същите причини, от който сега търпя последиците и ми е мъчно... НО не мога да се упреквам, защото за тогава решението ми беше правилно и дори от днешна гледна точка, въпреки терзанията ми смятам, че съм постъпила правилно и донякъде благодарение на това нещата се развиха в правилна посока за нас. Няма универсална истина. Тя е различна според всеки, времето, обстоятелствата...
Пожелавам ти да бъдеш щастлива, мило момиче, само на почти двадесет и осем!

И никакво - сбогом! Чу ли!?
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*
« Отговор #103 -: Ноември 10, 2008, 08:17:13 am »
Мили момичета!
Думи нямам да ви опиша каква подкрепа и надежда сте ми!
Когато писах тук бях толкова отчаяна и уплашена...Не бях си и представяла, че нещо, което съм обмисляла почти 3 години ще ми причини толкова болка и страх.Не вярвах, че ще бъде толкова тежко!
Още на другия ден, когато слънцето изгря видях, че нещата не са толкова мрачни, колкото изглеждаха, пък и на трезва глава се мисли по-лесно (трезва не в буквалния смисъл, разбира се).Пък и установих, че голяма част от вас са минали по този път и все още мърдат..значи не се умира ;)
Безкрайно съм благодарна на всички, които ме подкрепиха тук, на ЛС и на Скайп.Вдъхнахте ми толкова кураж, толкова утеха.Страхотни сте!Благодаря ви!
С мъжа ми се виждаме сега, чуваме се..той е по-активния в това отношение и дори снощи малко му направих забележка, че целта на 'почивката' ни не беше да се виждаме и чуваме всеки ден.
Може би по-лошото в случая е, че се усещам как не ми липсва и от това ми става още по-мъчно...
Имам време, достатъчно дори, за да размишлявам.
Специални адмирации към Бандата на Шаро.Малко са лудички, то е ясно ( все пак и аз съм там  :oops: ) но пък умеят да вдигат човек на крака!Само дето нещо не ми възразяваха срещу Милър цял ден, ама после влязоха в релси.Тъкмо бях започнала да се кахъря!
Отново ви благодаря, момичета!Идея си нямате каква подкрепа ми оказахте в онази вечер и сутринта след това, точно когато ми беше най-тежко! :youwoman:
Много ви обичам! :bighug:
*
« Отговор #104 -: Ноември 10, 2008, 11:03:03 am »
Мимс, разплака ме. И ние те  :heartbeat:

« Отговор #105 -: Ноември 10, 2008, 13:13:07 pm »

Седя, гледам монитора и не знам какво да напиша...
Малко ли бяха трудностите, че и още има...
Защо на усмихнатите и лъчезарни хора им се случват кофти неща ?!?
Дано скоро намериш отговорите, които търсиш и
нещата се наредят по най-добрият начин за теб.....за Вас !
Дано скоро облаците си отидат и
слънцето отново изгрее за теб !

« Отговор #106 -: Ноември 10, 2008, 15:04:53 pm »
Мимка, не те познавам, но от това, което съм чела, ми прави впечатление, че си един прекрасен, слънчев, лъчезарен човек. Много ми е мъчно за това, през което трябва да минеш. Не знам с какво мога да ти помогна, освен да ти изпратя част от моята положителна енергия и добро настроение днес.  :bighug:
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #107 -: Ноември 13, 2008, 16:44:54 pm »
мими, докато четях 1-я ти пост, за раздялата, си мислех, че цитираш някой и това не се случва на теб. не те познавам, но си оставила впечатление в мен, че ти си най-щастливия човек тук.... толкова си лъчезарна... аз знам, че ще намериш сили и ще съумееш да продължиш напред с, или без този човек. зная, че ще звемеш правилното решение.
 :bighug:
пожелавам ти да си такава, каквато си мислех, че си!
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав
« Отговор #108 -: Ноември 13, 2008, 17:17:45 pm »
Днес мина развода ни-за десетина минути се разделих с години от живота си с толкова мечти и надежди..
За да е пълна иронията съдебната зала се намира до клиниката където ходихме две години...
И сега с надежда и вяра очаквам новите неща в живота си  :).
*

alimania

• 212
  • Златно детенце си имам
« Отговор #109 -: Ноември 13, 2008, 17:47:27 pm »
Днес мина развода ни-за десетина минути се разделих с години от живота си с толкова мечти и надежди..
За да е пълна иронията съдебната зала се намира до клиниката където ходихме две години...

:bighug:
Знам, че за съжаление с нищо не мога да намаля болката ти! Дай Боже всяко зло да е за добро! А аз вярвам, че ще е така!!!!
БЛАГОДАРЯ ВИ, ПРИЯТЕЛИ ОТ "ЗАЧАТИЕ"
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #110 -: Ноември 13, 2008, 18:05:50 pm »

На добър час, gubkata11! :flower:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #111 -: Ноември 13, 2008, 19:43:01 pm »

Хубавите неща ти предстоят, мила, вярвай ми, минала съм по твоя път!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #112 -: Ноември 13, 2008, 20:17:46 pm »
Гъбка, затвори тази страница и започни нова, в която да попълваш само хубави неща и сбъднати мечти.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #113 -: Ноември 13, 2008, 20:50:31 pm »
Гъбке,вярвам че хубавото ти предстои! Всяко зло - за добро!
 Желая ти много късмет!
Ако се появят препятствия по пътя Ви - сменете посоката, а не крайната цел...

БЛАГОДАРЯ ВИ, Д-Р СТАМЕНОВ!
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #114 -: Ноември 13, 2008, 20:55:24 pm »
 Мимка,сега прочетох...всичко.Вярвам,че човек не може да избяга от съдбата си и че няма случайни неща.Вярвам,че всичко което се случва около теб,не е случайно и че е ...за хубаво.Каквото и да стане занапред,вярвам,че ще върне прекрасната ти усмивка...и искрено ти желая да намериш своето щастие!Извинявай за "тормоза" по скайпа и се моля за теб!

gubkata11,сила и късмет към новото начало !
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #115 -: Ноември 13, 2008, 23:44:01 pm »

Хубавите неща ти предстоят, мила, вярвай ми, минала съм по твоя път!
Жекова е права както винаги :)
Наистина сега ти предстоят хубавите неща. Питай нас дето вече сме минали от там :D
*
« Отговор #116 -: Ноември 14, 2008, 01:11:29 am »
Гъбката, сигурна съм, че много хубави мигове ти предстоят. Желая ти го от сърце!  :hug2:

« Отговор #117 -: Ноември 14, 2008, 06:30:14 am »
 Гъбчице , успех в новото начало! :bighug:
« Отговор #118 -: Ноември 14, 2008, 07:57:22 am »

Габи и аз съм съгласна с момичета...тепърва ти предстоят хубави неща! :)
"Любовта е състояние,при което е невъзможно да си щастлив без щастието на друг човек."-Робърт Хайнлайн!!!
*

big_eyes

• 432
  • Само преживените неща са истински разбрани.
« Отговор #119 -: Ноември 14, 2008, 08:13:05 am »
гъбка, затвори вече тази страница от книгата! гледай напред, предстоят ти много хубави неща  :bighug:
Има три неща, които възрастните могат да научат от децата: да бъдат радостни без повод, винаги да са заети с нещо и да се стремят с всички сили към това, което желаят. Паулу Коелю
Хубав-Рошав