0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

отново на кръстопът
« Отговор #20 -: Февруари 10, 2006, 17:27:21 pm »
Сигурни ли сте че искате да знаете
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
отново на кръстопът
« Отговор #21 -: Февруари 10, 2006, 17:30:08 pm »
Цитат на: marianasiko
Ами за да изясня за себе си нещата.
Като цяло никой не ми каза ходи там или не ходи там. Всеки каза довери се на себе си. Или все пак никой не може да каже със сигурност кой е добър и кой не. Значи трябва да продължа по метода на изключване.

Мариана, никой не ти казва ходи там или не ходи там, да.
обаче, когато ти дойде в чата преди 2 месеца (няма и толкова) и започна да разпитваш, какво се оказа?
не от докторката ти в клиника Щерев, а от мен - Джам - научи какво е това проверка на проходимост на тръбите, че хормони не се изследват веднъж в живота, че не може да те стимулират с Клостил без да са ти проверили тръбите и че спермограмата ви не е за ИКСИ.
мисля, че с това ти дадох достатъчно мегдан за размисъл и да можеш сама, по пътя на логиката, да си направиш изводи къде да вървиш...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
отново на кръстопът
« Отговор #22 -: Февруари 10, 2006, 17:31:55 pm »
Цитат на: marianasiko
Сигурни ли сте че искате да знаете

искаме, искаме, казвай какво стана :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

отново на кръстопът
« Отговор #23 -: Февруари 10, 2006, 17:51:40 pm »
Да, да Джами така е. винаги съм казвала, откакто съм с вас де, че се радвам, че ви има. Добре ще споделя пък макар и с риск да има лоши последствия за мен. Все пак съм човек на честта и обещах да споделя. Прочетох твоята тема в дира, но чак днес. Ако го бях направила по рано сега нямаше да ми е толкова кофти, а може би нямаше и да отида. Та разказвам днешния ми престой там:
Пристигам 20 мин. преди уречения час. Вътре направо митинг. Жени, мъже, представям се и една сърдита администраторка ми казва да изчакам, защото има момичета преди мен. Най търпеливо чакам не бързам. Добре че не ми правят забележка в работата. Минават 50 минути и аз решавам да си взема едно кафе от машината, но си викам я да питам първо кога е редът ми, за да не изляза и да го пропусна. Тава същото сърдито момиче едва ли не не ме наби и ми каза че доста имало преди мен и да не съм била само аз, та в тази болница се правели и други процедури. Дааааааааа, не могат да ме нервират лесно, взех си кафето и малко навън на чист въздух. Обадих се до работата и колежката ми вика" ама ти нали имаш колебания, защо още си там" пък аз си викам, абе дойдох до тук сега пък да видя какво ще стане. Влизам отново вътре, хората се поразотишли малко, аз продължавам да вися, и си викам я да се загледам. Тази администраторка, заедно с другата абе вдига телефона говори и после айде коментар. Излезе някоя жена айде коментар. Викам си брей че гадост. И мен ли ме обсъжда така тази. Стана ми гадно. Ама много гадно. Изведнъж се появява директора на клиниката и администраторката сменя фейса. Той се скрива и тя продължава с арогантния тон. Вече я заподозрях в подигравка и реших да попитам сестрата какво става и дали не са ме забравили. Докато чакам отговор се появява Таня Милачич и настроението в чакалнята се променя. Жената поздрави всички пациентки които познаваше, а на останалите се усмихна много приятелски. След нея минава доктор Баров също поздравява всички и се спира тук там да попита кой как е. (Ще продължа на нов отговор да не ме изтрие)
отново на кръстопът
« Отговор #24 -: Февруари 10, 2006, 18:03:57 pm »
Та след близо два часа излиза докторката и вика не се притеснявай след това си ти. Тя явно разбра че нарочно са ме оставили да чакам и реши да ме поуспокои, пък нали ме гласи за ИКСИ. Може и малко по добре да се отнесе. Слвд два часа благополучно влизам и докторката вижда третата спермограма. ЯЯЯЯЯЯЯЯЯ ама тя била добра. Аз и казвам че сме ходили при Кацаров и доктора е казал че с такива спермограми спокойно може да се направи инсеминация. На докторката и прилоша( или поне на мен ми се стори така) Ето в този момент си помислих: Сигурно докторите взимат процент от всяко ИКСИ, ИНВИТРО или каквото и да е там. Казах и че ми е било много лошо и че ми е дошло на 50 ден, че искам изследване на хормони, но според мен всичко приключи в мига когато казах че доктора е препоръчал инсеминация , а не икси. Изпратиха ме по бързата процедура, отвън ми се развикаха че нямам дребни пари а трябвало да ми развалят и определено ме одумаха след това. Но какво от това нали аз повече няма да стъпя там. Сега разбирате какъв ми е проблема и защо така настоятелно ви моля за свестен доктор. Там много добре знаят на всеки историята, въпреки че създават впечатление че не е така. Знаят я и добре ни подработват. Радвам се че джам и лали ми подсказаха истината. Но момичета моля ви не ме оставяйте сега. Помогнете ми да намеря и аз своя доктор. Благодаря ви
отново на кръстопът
« Отговор #25 -: Февруари 10, 2006, 18:08:53 pm »
Много неприятна случка, наистина...

Опитай при д-р Стаменов или д-р Владимиров (вече с малко резерви). Първият е "моят" доктор.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
отново на кръстопът
« Отговор #26 -: Февруари 10, 2006, 18:58:30 pm »
Аз ходя при Владимиров и съм доволна.
*

neva

отново на кръстопът
« Отговор #27 -: Февруари 12, 2006, 15:53:41 pm »
И аз съм за Д-р Стаменов  Клиника ,,Малинов,, :)
отново на кръстопът
« Отговор #28 -: Февруари 12, 2006, 17:07:48 pm »
Аз също съм при Владимиров и съм много доволна.
отново на кръстопът
« Отговор #29 -: Февруари 13, 2006, 14:22:22 pm »
Момичета премина ми лошото настроение и ми дойдоха нови сили за борба. Благодаря на всички ви, сега мисля, че по-леко ще взема решение при кой от двамата доктори да отида. Нали все пак и двамата са добри. Надявам се повече да не попадам на фалшиви хора и да не губя ценно време. Пожелавам успех на всички нас и дано сме били полезни и на други момичета.