Да, да Джами така е. винаги съм казвала, откакто съм с вас де, че се радвам, че ви има. Добре ще споделя пък макар и с риск да има лоши последствия за мен. Все пак съм човек на честта и обещах да споделя. Прочетох твоята тема в дира, но чак днес. Ако го бях направила по рано сега нямаше да ми е толкова кофти, а може би нямаше и да отида. Та разказвам днешния ми престой там:
Пристигам 20 мин. преди уречения час. Вътре направо митинг. Жени, мъже, представям се и една сърдита администраторка ми казва да изчакам, защото има момичета преди мен. Най търпеливо чакам не бързам. Добре че не ми правят забележка в работата. Минават 50 минути и аз решавам да си взема едно кафе от машината, но си викам я да питам първо кога е редът ми, за да не изляза и да го пропусна. Тава същото сърдито момиче едва ли не не ме наби и ми каза че доста имало преди мен и да не съм била само аз, та в тази болница се правели и други процедури. Дааааааааа, не могат да ме нервират лесно, взех си кафето и малко навън на чист въздух. Обадих се до работата и колежката ми вика" ама ти нали имаш колебания, защо още си там" пък аз си викам, абе дойдох до тук сега пък да видя какво ще стане. Влизам отново вътре, хората се поразотишли малко, аз продължавам да вися, и си викам я да се загледам. Тази администраторка, заедно с другата абе вдига телефона говори и после айде коментар. Излезе някоя жена айде коментар. Викам си брей че гадост. И мен ли ме обсъжда така тази. Стана ми гадно. Ама много гадно. Изведнъж се появява директора на клиниката и администраторката сменя фейса. Той се скрива и тя продължава с арогантния тон. Вече я заподозрях в подигравка и реших да попитам сестрата какво става и дали не са ме забравили. Докато чакам отговор се появява Таня Милачич и настроението в чакалнята се променя. Жената поздрави всички пациентки които познаваше, а на останалите се усмихна много приятелски. След нея минава доктор Баров също поздравява всички и се спира тук там да попита кой как е. (Ще продължа на нов отговор да не ме изтрие)