Zdraveite ot nas! Mnogo sujaliavam za latinicata, baba ima samo BDS kirilica, kredorut ne ste da trugne, a az imam samo 5 min.
Geri, chestito! Kato gledam, celite se v nashata razlika ot 1g 4m:) Gurch e, ama i kef, goliam! Chestito i na vsichki novi bremenni, da ste jivi i zdravi i samo dobri novini da chuvame!
Meche, kupi obezopasiteli sa shkafovete i premesti vsichko chuplivo i rejesto navisoko, taka ste e sledvastite 1-2 godini, da sa ti jivi i zdravi mechencata. Kasi, mnogo hubavi sa stanali momcite, pu, pu!
Fanince, radvam se mnogo za Kole-bole.
Lady, mnogo kofti tova s ochichkite, dano se opravite burzo. Moje da potursish dobur detski oftalmolog v Aleksandrovska (preporuchvam Topov i Galia Dimitrova), susto d-r Oblashka ot Vita e prekrasna, mnogo mi pomogna s edna seria konyunktiviti na Dimana. Spriaha sled kato spriah da ya puskam v detskiya basein i da ya kupia vuv vanichkata, sega se kupe pod dusha i ochite sa super.
Jazzy, mnogo sa sladki shapchovcite!
Nie sme ok, na men mi beshe dosta trudno, no se prisposobih veche kum selskiya jivot. Dani si bere sam bio krastavici, koito spodelia s kucheto i kokoshkite, kani se sam u vsichki komshii; ako propusne, te izlizat na ulicata da go pokaniat, posturia i porastna za 2 sedmici. Dimana umira za kakite-susedki, pokazva kolko ste porastne i sama si rakopliaska; pulzi mnogo, hodi izpravena po mebelite i za edin den gostuvane nauchi i dusteriata na sestra mi (s 1 den po-goliama ot nas) da pulzi i da stoi izpravena v kosharata. Az karam kola vseki den, no s tova umeniata mi ne sa se podobrili osobeno, ta ste vi predupredia koga ste se vurna v Sofia
Cunki ot nas. Gaby32, pojelavam prekrasen podaruk za rojdenia den na Yulia! Az kato rajdah Dimana, imah susedka po staya, koyato rodi v sustia den, a tova beshe i rojden den na tehnia batko, mnogo veselo beshe - pokanili gosti na zavedenie za batkoto, a tatkoto gi posresta i cherpi dvoino. Kogato i da e, samo da ste zdravi! Za vsichki vi vaji, mnogo mi lipsvate!