0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: моля ви погледнете ми графиката
« Отговор #20 -: Август 24, 2008, 17:17:51 pm »
Здравейте,моми4ета!Може ли да ми погледнете графиката.Според вас имала ли сам ов при такава ниска ТТ.6те се радвам на вси4ки ва6и мнения :D
*

veni_I_koci

• 609
  • Няма невъзможни неща, когото има желание за тях.
« Отговор #21 -: Август 24, 2008, 20:23:01 pm »
Миличка здравей, последната най ниска БТ ти е била на 15 ден след това започва да се повишава макар и много бавно, вие имате 1 сърце така че надежда има то до няколко дни ще се види дали е била ОВ тогава ще проличи по БТ, за БТ не се притеснявай тя се покачва до 6-7 дни след ов не е проблем тя, ще те следя и ще коментирам.

« Отговор #22 -: Август 24, 2008, 23:17:38 pm »
Благодаря ти ,много!Дано да се пока4и о6те пове4е.Благодаря ви,4е ми давате надежда и ми помагате.6те се радвам да ме наблюдава6!Успе6на седмица на вси4ки и дано на вси4ки се появят така 4аканите :bfp:
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #23 -: Август 25, 2008, 10:36:13 am »
Ето днес БТ се е покачила Още малко това мисля че значи че ОВ е била на 16 ден тогава имате сърце така че сичко е възможно, е можеше и поне още едно на 17 ден но корой минало е вече дано да е писано  и с едно сърце да сте хванали щъркела. ПУ-ПУ-ПУ

*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #24 -: Август 25, 2008, 16:21:10 pm »
Добре е да мериш анално - по-точно е  :D

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #25 -: Август 25, 2008, 21:56:34 pm »
Благодаря ти ,мила!Много се радвам,4е ме наблудава6.Многа сам 6тастлива,4е е имало ов.Много ти благодаря! :P
« Отговор #26 -: Август 25, 2008, 22:02:35 pm »
Здравеи,Денис!Много се радвам,4е си ми писала :P Аз я меря анално с жива4ен термометар всяка сутрин в 5h.Според теб имала ли сам ов и кои ден?6те се радвам на всяко твое мнение.Благодаря ти!Желая ти успе6на седмица!
« Отговор #27 -: Август 27, 2008, 19:15:05 pm »
Здравеите,моми4ета!Явно вси4ки сте мн заети,но да ви помоля да ми видите отново графиката.Моля ви!Имала ли сам ов и кои ден.6те се радвам на вси4ки ва6и коментари.Благодаря ви!
« Отговор #28 -: Август 27, 2008, 21:18:22 pm »
Струва ми се на 13 ден е било овуто.Дано не греша. :)
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #29 -: Август 28, 2008, 09:38:16 am »
Според мен ако е имало въобще ОВ тя е била на 14 ден защото тогава БТ се е покачила, но тази БТ след това е много нестабилна и ниска, сигурна ли си че термометъра ти е наред, ако е наред значи може да има повече от един фоликул или някакав друг проблем.

« Отговор #30 -: Август 29, 2008, 17:59:15 pm »
Здравейте,моми4ета!Благодаря ви за бьрзите отговори.Незанам какво става!Вообще не мога да я разбера тази ов,вообще имала ли сам и кога ,а пак на вси4кото отгоре сега ТТ ми се ка4ва.Какво зна4и това!Благодаря ви моми4ета,за оказаното ви садействие.Бих искала и Денис да се вклю4и ако може .Прегра6там ви сарде4о!
« Отговор #31 -: Август 29, 2008, 18:17:23 pm »
Здравей,Вени!Извинявай за невежеството ми,но какво зна4и ,4е може да имам о6те един фоликул.Моля ви моми4ета отговорете ми.За мен е мн важно да разбера дали сам имала ов след вси4ките мъки,ако не -трябва да предприема може би инвитро.Благодаря ви!
« Отговор #32 -: Август 29, 2008, 22:55:22 pm »
Гали, при поликистоза се наблюдава наличие на повече от един доминантен фоликул. /нормално е да има 1 през цикъла/
Ако има повече от 1 фоликул, тогава БТ не е достоверна и по нея не може да се определи дали е имало О., както тестовете за О. също може да са "лъжливи" и да не отчитат наличието на О.

дано да съм те ориентирала...

Графиката ти е доста непостоянна и играе, мериш ли в един и същи час?

« Отговор #33 -: Август 30, 2008, 09:53:55 am »
Здравей,Raliuna!Отдавна не си ми писала.Благодаря ти за разясненията.Това се слу4ва ве4е 2-ри месец с мен.Преди това си имах нормална ТТ и ов.Проверих термометара-добре е ,за6тото са6тото показва и дигиталния.Благодаря ти!Надяван се да ме наблудав6.
Re: моля ви, погледнете ми графиката
« Отговор #34 -: Септември 02, 2008, 18:51:10 pm »
Здравейте,моми4ета!Може ли пак да ми погледнете моята 6антава графика.Аз сам на дуфастон от 14ден на цикала(2*1) и винаги имам менструация,а този месец не-ве4е 4-ти ден.ТТ ми оба4е мисля не е мн висока.Вие какво мислите.Имам ли 6ансове за радост най-после и аз!?Прегра6там ви!6те се радвам на всяко ва6е мнение.БЛАГОДАРЯ!
« Отговор #35 -: Септември 04, 2008, 16:29:18 pm »
Здравейте,моми4ета!Моята лекарка ми каза,4е може да имам задаржан фоликул и да из4акам 5-6 дена.Ина4е днес си направих тест-отрицателен :( Вазможно ли е при 24-25 дневен цикал о6те да не показва теста!?Тайно се надявам да е най-сакровенната ми ме4та.Изпитвам болки долу в слабините и ниско краста,както и гардите,а и ТТ сяка6 е добре.Може и да си вну6авам.Вие какво мислите?Благодаря ви!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #36 -: Септември 05, 2008, 10:07:22 am »
Миличка ха дано това което си мислиш да се окаже вярно и много скоро да ни се похвалиш, не се притеснявай за теста че е - възможно е да нисък хормона който отчита бременност при мен също беше така, дано и при теб е така ако не ти дойде до 2 дни направи пак тест че ако утре направиш няма да отчете пак трябва да минат поне 2 дни. ПУ-ПУ-ПУ и успех.

« Отговор #37 -: Септември 05, 2008, 13:49:38 pm »
Благодаря ти,много.Аз сам се от4аяла и само пла4а,но ти ми вдьхна кураж,за което ти благодаря  сарде4но:P Радвам се 4е ви има и ни помагате и данооо 4удото стане!
*

veni_I_koci

• 609
« Отговор #38 -: Септември 07, 2008, 09:35:09 am »
Гали приготви си тестчето и давай смело напред, дано да ни зарадваш с прекрасната новина.

« Отговор #39 -: Септември 07, 2008, 09:57:25 am »
Здравей,Вени!Страх ме е ,ТТ ми малко падна днес.Дали е признак,4е може да ме навести....Не искам да го вярвам,но ти какво 6те каже6.Благодаря ти много мила ,4е ме следи6 и ми дава6 надежда!Остава само да стискаме палци и да се молим. :balk_56:Дано се сбадне ме4тата на всеки един,не само намен,за6тото знаем колко е тежко.Прегра6там те горе6то и о6те веднаж БЛАГОДАРЯ!