0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
Re: Людмила Филипова продължава да се подиграва !!!
« Отговор #20 -: Септември 27, 2008, 12:53:11 pm »
Запознахте ли се с много майки с репродуктивни проблеми - какво научихте от тях и кое ви впечатли?

Запознах се с много и различни семейства. Разбрах, че хората не говорят за проблемите си, докато не срещнат сродна душа. Онова, което най-много ме впечатли обаче, бе да осъзная, че много жени са готови на всичко в името на бъдещото си дете. Дори да поеме сериозни рискове за здравето си и външния си вид. Проблемът е, че с времето тази готовност има склонност да се превръща и в отчаяна мания.

Тази женица у ред ли е?

*
« Отговор #21 -: Септември 27, 2008, 13:08:47 pm »
Запознахте ли се с много майки с репродуктивни проблеми - какво научихте от тях и кое ви впечатли?

Запознах се с много и различни семейства. Разбрах, че хората не говорят за проблемите си, докато не срещнат сродна душа. Онова, което най-много ме впечатли обаче, бе да осъзная, че много жени са готови на всичко в името на бъдещото си дете. Дори да поеме сериозни рискове за здравето си и външния си вид. Проблемът е, че с времето тази готовност има склонност да се превръща и в отчаяна мания.

Тази женица у ред ли е?

Ми, то всеки по своему. Явно тя има склонност към мании, маниакално поведение и лепва етикет на всички... "Бедна човешка душа" ми е тя. Нали е постигнала своето, какво, всъщност, я боли за другите?! Намерила и тя ниша, популярност да гради. Жалко. По жалък начин. Защо въобще й обръщате толкова внимание, яз не желая да работя за нейната популярност и толкоз, така че тази жена, нито ме интересува, нито ме вълнува.
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

Nina

• 2643
« Отговор #22 -: Септември 27, 2008, 13:41:28 pm »
Защо и се обръща внимание? Защото, ognyana, такива хора като Людмила Филипова трябва да се разобличават! Повърхностни! Които обаче се появяват из общественото пространство периодино и системно, чрез медиите. И не какви да е медии, а такива, които доста се четат. Включително и електронни медии. Не просто печатно изданийце на Полски Тръмбеж. Появява се и като латерна мели едно и също и промива мозъци и затвърждава лъжи.

Има една много мъдра приказка:

Докато един се колебае, защото се чувства непълноценен, друг, зает с правенето на грешки се издига и печели превъзходство.

Ей те тя е валидна за наглата "писателка". Не я е срам, намерила и тя как да гради кариера и да се издига!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #23 -: Септември 27, 2008, 13:47:55 pm »
"Сития на гладния не вярва!" - Това е!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #24 -: Септември 27, 2008, 16:17:43 pm »
Малии, Нинче, ама каква си фурия!

Ми точно това имах предвид и аз - срещу нея трябва антипод, но истински човек, с истинския случай, който да отразява истинската същонст, болка и емоционални лутания на всички тези момичета, които пишат в този форум. Може и да не е един, да са двама или трима, и да действат на публичната сцена точно по същия начин. Може ли да стане според теб това?
*

Nina

• 2643
« Отговор #25 -: Септември 27, 2008, 16:32:33 pm »
Ми точно това имах предвид и аз - срещу нея трябва антипод, но истински човек, с истинския случай, който да отразява истинската същонст, болка и емоционални лутания на всички тези момичета, които пишат в този форум. Може и да не е един, да са двама или трима, и да действат на публичната сцена точно по същия начин. Може ли да стане според теб това?

Ами не може да стане, защото тя се възползва точно от нейни антиподи и болката им, личната им драма, борбата на свестни и стойостни хора, за да си напише бозата. Как ли пак да бръкнат в раната? Че даже си направи и реклама там, където "живеят" тези хора!

Огняна, нищо лично към теб!  :D
В известен смисъл си права, че не трябва да се обръща внимание, но ти знаеш истината, има хора обаче, които не я знаят!
*
« Отговор #26 -: Септември 27, 2008, 17:00:35 pm »

Ами не може да стане, защото тя се възползва точно от нейни антиподи и болката им, личната им драма, борбата на свестни и стойостни хора, за да си напише бозата. Как ли пак да бръкнат в раната? Че даже си направи и реклама там, където "живеят" тези хора!

Огняна, нищо лично към теб!  :D
В известен смисъл си права, че не трябва да се обръща внимание, но ти знаеш истината, има хора обаче, които не я знаят!

Може, Nina, може.
Ще е трудно, много трудно...
Може би ще трябва малко време.
Но, може.

Въпросът е, че трябва да се намери момиче, което въпреки изразходваните сили, за да постигне мечтата си, загърбвайки всякакви предразсъдъци се реши да е лице на всички останали стойностни момичета. После трябва да се направи нещо. После трябва някой да е зад гърба й, за да я подкрепи, организация като Зачатие, например; да се намерят, подходящите хора, които разбират каузата и могат да сътрудничат и лансират фигурата й в медийното пространство - за да се говори често... а вярвам, че има много хора, които биха протегнали ръка...

И, Нинче, въобще не приемам написаното от теб като нападка към моята особа!  :) Просто, не ми е безразлично, искам нещо да се направи, мисля,...е неща, които не са достатъчни...
И за да те разсмея малко, давам ти пълното право този път да ме изядеш (за обръщението, например)  :lol: Ще се справим с тази Людмила, не се кахари много, утре или други ден  :wink:!
*

Ganka

• 5926
  • мама и леля на ангелчета
« Отговор #27 -: Септември 28, 2008, 12:29:02 pm »
Заболя ме и ми стана обидно, защото съм 100 кила след стимулации, но никога не съм имала мания, че съм с отвратителен външен вид. А мъжа ми ме харесва такава, каквато съм, защото знае през какво сме минали, за да имаме деца. И дори да не съм манекенка като Л.Ф., то за него съм най-красивата жена...
Нямам думи, честно... Тъжно ми е за тази жена, защото не е разбрала най-съкровеното и свято нещо, което ни движи по пътя да имаме дете...
Обещах на Лили:)

"... Защото, ако има някаква утеха в трагедията да изгубиш любим човек, тя е в необходимата вяра, че може би така е по-добре.
""Вещицата от Портобело", Паулу Коелю