Ми точно това имах предвид и аз - срещу нея трябва антипод, но истински човек, с истинския случай, който да отразява истинската същонст, болка и емоционални лутания на всички тези момичета, които пишат в този форум. Може и да не е един, да са двама или трима, и да действат на публичната сцена точно по същия начин. Може ли да стане според теб това?
Ами не може да стане, защото тя се възползва точно от нейни антиподи и болката им, личната им драма, борбата на свестни и стойостни хора, за да си напише бозата. Как ли пак да бръкнат в раната? Че даже си направи и реклама там, където "живеят" тези хора!
Огняна, нищо лично към теб!
В известен смисъл си права, че не трябва да се обръща внимание, но ти знаеш истината, има хора обаче, които не я знаят!
Може,
Nina, може.
Ще е трудно, много трудно...
Може би ще трябва малко време.
Но,
може.
Въпросът е, че трябва да се намери момиче, което въпреки изразходваните сили, за да постигне мечтата си, загърбвайки всякакви предразсъдъци се реши да е лице на всички останали стойностни момичета. После трябва да се направи нещо. После трябва някой да е зад гърба й, за да я подкрепи, организация като Зачатие, например; да се намерят, подходящите хора, които разбират каузата и могат да сътрудничат и лансират фигурата й в медийното пространство - за да се говори често... а вярвам, че има много хора, които биха протегнали ръка...
И,
Нинче, въобще не приемам написаното от теб като нападка към моята особа!
Просто, не ми е безразлично, искам нещо да се направи, мисля,...е неща, които не са достатъчни...
И за да те разсмея малко, давам ти пълното право този път да ме изядеш (за обръщението, например)
Ще се справим с тази Людмила, не се кахари много, утре или други ден
!