Здравейте сладурки, днес кипи страхотно настроение от темичката
Вие "взимащите се",имайте предвид,че станахте много, и съмнителни ...
Новилка, как знаеш, че ще се спукаме от смях на това с марлята - лелееее, дъх едвам си поех като прочетох ...
prettily ,повярвай - чудото ти стана, сега много да се пазиш! Пожелавам ти да си здрава и бременността ти да е безпроблемна! След девет месеца - прекрасно, здраво и пухкаво бебе!!!
rositka13 - да ти е жив и здрав племенника и скоро да си има брадовчедска компания в игрите!!!
Дяволче, поздрави майка си, да ти е жива, здрава и скоро да стане баба!!!
Виксън, и аз стискам палци всичко да мине нормално!
Благодаря ви отново за пожеланията и да ви се връща!!!!
Работната седмица свършва, но "работата" с половинките - не, никакво отпускане, чупенето на легла е задължително, по примера на Олимпия
Лелее, ние сме със забрана и не можем да чупим легла
Да знаете обаче, и аз не си губя времето - в разходките от едното легло до другото си влача крачетата за вас и освен това седейки пред компа не спирам да ви плювкам ето така :blowingdust: :blowingdust2: :blowingdust: :blowingdust2:
Айде pretti почвай ги и ти, дружно да ги заразим с бременния бацил
, че искам заедно да ходим в бременната тема. Аз още си стоя в тази, щото ми е гот при вас и там не съм се отчитала с постове, наистина си чакам готината компания.
Първите заразени с бременния бацил ще са очакващите
, после и тези, които още ловуват, а накрая и тези, които още не са почнали да ловуват....