Привет момичета и от мен,
Олимпия, Асси, Тани77, Елфита и Кайли - ЧЕСТИТО БЪДЕЩИ МАМИ!!!Да сте живи и здрави и да износите и родите едни прекрасни, здрави,умни и хубави бебета!!! Леко и безпроблемно бременеене!!!
Кайли, ще бъдеш прекрасна булка, а датата ви е чудесно-избрана за щастлив брак, изпълнен с много любов.
Отдавна не съм влизала в сайта,но имах основателни причини ... Сега искам да поздравя и новодошлите момичета - надявам се да не се задържате много тук!
Е, няма да крия повече и ще "изплюя камъчето" - бременна съм от три месеца,но не смеех да се надявам, защото всичко започна много зле. Сега лежа в къщи и беби расте, а аз дебелея. Дано да го добутам до деветия месец ...
От всичко, което преживях, мога само да ви кажа,че наистина дори на "лелята" не трябва да се вярва - понякога тя съпътства началото на бременността.
ВЯРВАЙТЕ В ЧУДЕСАТА! - те се случват наистина.
А на "старите пушки" тук - Роси, Роузи, Соф, Новилка, Любето, Мими ... /пропускам още някой, но да ме извини/ и останалите искам да кажа, че вече отдавна "им е ред и им се пада" да видят
Всички здраво съм ви заплюла още когато разбрах, че минавам в долната част от списъчето,освен това редовно /като ходех до болницата/ носех "нашето списъче" в Руската черква. Моля се винаги за всички нас - да сме живи, здрави и щастливо да гушкаме поне по едно малко
! АМИН!