Бисерче, честито мила!!! Много се радвам за теб! Желая ти здраве и спокойствие, в оставащите 6 месеца, изпълнени само с хубави емоции от тук нататък. Ако не те притеснявам много би ли ни разказала какво се случи, ще ни бъде от помощ, всяка от нас изживява своите проблеми всеки месец.
Благодаря ти че не си ни забравила и си носила списъчето с теб.
Сега си почивай, пази леглото и се наслаждавай на бременността си.
Виксънче, Вили,
По повод това, че ме питахте за "патилата", случи се така:
На мен ми "процапа" на 10 ден след ембриотрансфера /ЕТ/, започнах да пия лекарства /по съвет на доки/, но въпреки това на 13 ден от ЕТ си прокървих и си продължи това почти като една нормална лелка /въпреки всички лекарства/.Съвсем случайно на 12 ден от трансфера се наложи /по-рано от предвиденото/ да направя кръвен тест, за да пътувам спокойно в чужбина и ооо, чудо ++ тест, после направих още два и те ++,но въпреки това при кървенето реших,че тестовете са фалшиви. Но вместо в петзвезден хотел в чужбина се озовах на 10-ти етаж на Майчин дом.
Казаха ми да лежа непрекъснато, но аз се отнесох много несериозно и 10 дена след като ме изписаха, отново ме приеха по спешност с частично отлепване на ембриона, това беше причината да не казвам нищо - не знаех дали ще се задържи беби. Сега съм много сериозна и въпреки, че се чувствам добре, не си позволявам да ставам много от леглото, ще трябва да лежа до деветия месец.
Исках да ви кажа, че особено след процедури, дори да прокървите - няма гаранция за нищо и е по-добре да се уверите със сигурност дали има бременност.Ако ви се случи така - бегом веднага към болницата /по най-бързият начин, не утре или в понеделник, а веднага/,защото понякога това е направо борба "на живот и смърт".
Дано по-рядко да се случват моите патила, а всички вие скоро да си бременеете безпроблемно!!
Не забравяйте секса, той е прекрасно нещо
Ще ви наглеждам,