Няма никой явно, но аз трябва да дам малко отчет, че много ми е натоварено последния месец и нещо. НО се надявам от другата седмица вече нещата да са по-добре и вече да имам време да пиша по-редовно, че много ми липсвате.
Та така имам много неща за казване, но преди всикчо искам да поздравя всички нови бременелки:
Елфи, Олимпия, Притили и специално Бисерче. Надявам се всичко при вас да е ОК и скоро да се радвате на прекрасни бебчета.
Много неща са става ли с вас, къде прочетох , къде не, ама вие много пишета, не мога да насмогна да чета.
Вили, стига бачка, бе душа, карай го по-леко, жалко, че нямам път нататък да те видя
. Стискам ти палци за всичко.
Соф, как е ръчичката, сърби ли те множко
. да отминава по-бързички и да внимаваш да не контузиш мъжлето.
Любче, хубаво си ме сънувала, но все още не истина. И ние като вас май ще се гласим за инвитро, според док нямало смисъл от повече инсеминации и в понеделник сме на нова СГ и СДИ тест, да видим как са нещата и да почваме, ако трябва веднага. Така чче, душо, не се натъжавай от тази работа и ти стискам палци да стаен по-скоро това, което искаш.
Ивеееееееееееееее, фейче, какво да ти кажа, чак и аз не знам
. Внимавай с фейчо да не стане нещо, да не строшите нещо друго освен спалнята
.
На
нашето Миме, то си е наше и не го даваме на никого, да кажа, че ако ще се вземате, вземете ме и мен, че с вас ми е много гот
Вики, до къде докарахте ремонта, айде да свършвате, че ви чакат вече хубави работи.
Айде мацки стига съм писала, че малко дълго стана, повече съм писала и в темата за графиката ми, че да не спамя повече.
Лека вечер на всички и наистина се надявам, че от другата седмица ще имам повече време да пиаш и да ви чета редвоно.
Целувам ви всички, и тези, които не съм споменала.
Поздрави
Меги