Здравейте и от мен. Нова съм тук, но това е болната ми тема и реших да се включа, макар че няма да Ви вдъхно много надежда
Оперирана съм ноември 2004г., 6см. ендометриозна киста. После 6 месеца на Диферелин. /Може би тук е мястото да кажа, че имаше едни билкови таблетки, които открих петия месец от лечението, за съжаление не помня как се казваха, но ще проверя и ще пиша пак. Въпросните таблетки облекчават поне малко страничните ефекти от Диферелина./ Мисля, че се възстанових бързо от операцията, гледах да се движа доста, върнах се на работа след месец болничен. Според докторката се възстановявах много добре и след като приключих с Диферелина не ми изписа никакво ново лечение. Нямаше и никакви изследвания
. Ходила съм на профилактичен преглед 3 пъти след Диферелина и всеки път на въпроса какво следва, получавах отговор "всичко е наред, действайте за бебе"! Уж не съм неграмотна, но вместо да потърся второ мнение, аз си живея спокойно и си действаме
... но без резултат
И така до миналата седмица, имах леки болки и реших, че е време за преглед. Оказа се, че имам нова киста - 10 см
Бях почти в истерия, наревах се хубаво и сега гледам напред. Опитвам се да е с надежда
На всички искам да пожелая успех в постигането на заветната цел, както и да благодаря, че сте тук. Може би ще ми предстои ново лечение с Диферелин или Золадекс и няма да се справя без Вашата подкрепа.
Благодаря!