Здравейте и от нас, пътешествията ни се отразиха добре, но сега сме много доволни да сме си у дома
Лидка, Гане, много съжалявам за загубата ви.
Да оздравяват всички болни дечица, мами и татковци и повече такива да ги нямаме!
Гери, това с багажа сега ти е само генерална репетиция за догодина с двата мушморока, да сте живи и здрави, тогава ще настъпи веселбата. Аз даже се повталих набързо, че да ми е комфортно между двете столчета отзад и да има място и за двата комплекта различни забавни програми
Ади, д-р Молева е педиатър и на племенницата ми, сестра ми е супер доволна от нея, явно е много компетентна и загрижена лекарка, слушай я и дано бързо се оправи детенцето.
За разстройството, аз знам, че ентерол даваме само в краен случай, според д-р Бърди и според нашия педиатър не се променя диетата на детето и е много важно да се дава Хидрасек, разтворимото прахче хидратира и възстановява баланса на солите. Е, аз подбирам предимно затягащи храни в такъв случай, но млякото никога не съм спирала (АМ, не чисто краве).
За нослето на съвсем малките бебчета - само физиологичен р-р (тонимер, насо либеро са все това) да омекнат секретите и след 1-2 минутки обирам с памуче на фитилче.