Здравейте момичета. Преди 4 дена направих инсе при д-р Стаменов. Имах доста силна стимулация, с Фостимон-24 ампули, и няколко меногона (защото по принцип на мен проблема ми е липса на ову) и съответно получих доста фоликули -близо по 5 на яйчник и два дена преди инсе-то ми биха Овитрел.
В петъка преди инсе-то д-ра ме прегледа и предположи, че са се спукали само два, а другите си бяха там-даже имаше един, който беше станал 32 мм. Но инсе-то мина и д-ра ми каза да пия от следващия ден Дуфастон по 2 на ден.
Обаче още в същия ден след инсе-то корема ми се изду страшно и ме болеше. Подуването понамаля следващите дни, но болките останаха-не много силни, но все едно имам мускулна треска на корема, и даже като легна по корем усещам, че все едно имам въздух в корема.
Искам да ви попитам това от какво може да се получи, дали фоликулите са се спукали и ако не са, какво следва. Опитвам се да се свържа с клиниката да си запиша час - безуспешно, но все пак съм решила утре когато ходя да се разплащам да се набутам за консултация.
Но все пак искам и вашето мнение