0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Re: Сънят ми...
« Отговор #20 -: Септември 05, 2008, 17:26:55 pm »
Какво усещах... Ми някакво неопределено спокойствие и учудване. Някак не вярвах и в същото време знаех, че тези деца са мои и, че са в безопасност.

*

daniski

• 550
  • Моят дар от Бог-Грант Даниел
« Отговор #21 -: Септември 08, 2008, 06:26:06 am »
Всеки път преди да забременея съм сънувала някой починал близък да ми води дете...Мисля че твоите са на път.
« Отговор #22 -: Септември 08, 2008, 11:59:17 am »
Стискам палци!  Запази спокойствието от съня си. Очевидно, че ти е писано да стане - все някога  ще дойдат!
*

Dragica

• 499
  • Няма невъзможни неща
« Отговор #23 -: Септември 11, 2008, 08:11:30 am »
Мацки здравейте;-) Добро утро.Да питам и аз за съня ми снощи;-)))Какво мислите .....сънувах ,че си правя уринен тест оня с касетката и ми излязоха 2 много ярки черти и така се зачудих....защото знам,че ми дойде вчера:-)))))Събудих се....уви няма и следа от съня;-))))Какъв знак може да е това;-)))
*
« Отговор #24 -: Септември 20, 2008, 17:22:48 pm »
Мацки здравейте;-) Добро утро.Да питам и аз за съня ми снощи;-)))Какво мислите .....сънувах ,че си правя уринен тест оня с касетката и ми излязоха 2 много ярки черти и така се зачудих....защото знам,че ми дойде вчера:-)))))Събудих се....уви няма и следа от съня;-))))Какъв знак може да е това;-)))
Със сигурност ще ги видиш много скоро и наяве.Пожелавам ти го от сърце :crossfingers:
« Отговор #25 -: Септември 20, 2008, 23:18:46 pm »
...бебетата били ангели и ходели по небето и си търсели родителите, когато ги намерили се появявали на нашия свят.
Невероятна приказка! Искам някой всеки ден да ми разказва такива неща. И аз да слушам, и слушам...
От няколко дни се улавям, че като се сетя за тази приказка, денят ми става по-хубав.
*
« Отговор #26 -: Септември 21, 2008, 10:16:52 am »
Много отдавна искам да пиша тук. Но аз не сънувам бебета... Въобще вече рядко сънувам. Но когато има сън, той е пълен със страшно много информация. Която често ми е трудно да разкодирам, защото трудно се прави връзка с образите... Но усещането и чувствата от съня водят. Имам няколко сънища в живота си, които помня. Толкова силно са оставили белег в мен. Които не успях да разкодирам. И сега страшно съжалявам за това... Защото те наистина подсказват. Нали са някакво подсъзнателно знание, което идва от цялата информация, с която се сблъскваме през деня, но не сме й обърнали внимание, не сме я разбрали... но подсъзнанието работи и е направило своето заключение и послание към нас чрез съня...
Съжалявам, писането ми не е в тон с вашите... Искам да кажа, че сънищата казват много, стига човек да успее да ги разгадае за себе си...
Магичка, а твоят сън ми се струва хубав...
Особеност на огъня е, че гори независимо от посоката на вятъра!
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #27 -: Септември 21, 2008, 11:18:46 am »
Аз също вярвам в сънищата,такмо мислехме следващия месец да пробваме с инсе и майками една сутрин става и ми казва ще ти кажа какво сънувах и към следобяд ми разказва как жена облечена в черно и слага златни обици на 2 уши.
Майками казва този месец ще забременнеш,златото значело бебе а жената е Света Богородица.
След няколко дни аз пък сънувам,че си купувам злато и тоз месец не ми дойде и сега съм в 11 г.с и се моля на Господ и на Света Богородица да си гушна здраво бебче.
Има си сила момичета молете се и чуото ще стане желая ви го на всички от все сърце :P
« Отговор #28 -: Септември 24, 2008, 13:09:58 pm »
здравейте момичета, и на мен ми се случи тази нощ. Сънувах,че си правя уринен тест и се появяват двете черти.Плаках от радост ,бях толкова щастлива.Едва успях да се похваля на мъжа ми,толкова бях развълнувана.Правим ин-витро в момента и скоро започвам стимулацията...може би е на нервна почва. После се събудих...Вярвам обаче ,че един ден ще го изживея наистина-пожелавам го на всички
Очакваме те бебче
*

daniski

• 550
« Отговор #29 -: Септември 24, 2008, 18:52:32 pm »
boiger и sesi,
искрено ви желая успех и на двете!
Sesi,щом са обици сигурно е момиченце,а? :D
*

daniski

• 550
« Отговор #30 -: Септември 24, 2008, 19:09:30 pm »
Да ви споделя и аз съня си от месеца в който забременях:
Гледам една групичка деца-детска ясла,водени от учителката напред.дечицата,хванати за ръчичка две по две-голички и по памперси!Ние с мъжото стоим отстрани и им се радваме.И изведнъж едно от децата се откъсна от групата и се затича към нас,викайки:"Искам Дана,искам Дана!"
И беше едно такова набитичко,пухкавко, с дебелички краченца и едно сладко личице,приличащо на моя...аз се зарадвах в съня си,а после се събудих.
няколко дни по-късно видях :bfp1:!
По същото време мъжа ми имаше сън:починалия си баща,дошъл с бутилка ракия и му рекъл:
"хайде,ела да се почерпим сега..."странното е че мъжа ми рядко сънува,а и не помни после какво е сънувал... :)
*

sesi

• 218
  • Прави добро и ще получиш добро!
« Отговор #31 -: Септември 25, 2008, 07:27:04 am »
daniski и на теб ти желая успех,а за бебо няма значение момиченце или момченце важно е всички да гушнем здрави бебчета :P
*

daniski

• 550
« Отговор #32 -: Септември 25, 2008, 20:07:25 pm »
нали? :D
*

lawyer

« Отговор #33 -: Септември 26, 2008, 10:52:17 am »
Айде и аз да си споделя снощното сънче - този месец съм решила да зарежа всякакви бебешки мисли - нито БТ меря нито ф.к. пия, нито ще правя тестове за ову, ей така, напук... ама тази нощ сънувам - правя тест за бременност и гледам как се оцветява прозорчето и изчакала-недоизчакала тръгвам да изхвърлям теста. В последния момент преди да го пусна в кофата за боклук виждам две ярко червени черти и настана една радост, събудих се от радостните си викове и осъзнах, че всъщност е само сън, а беше много истинско (още ме държи приповдигнатото настроение)... А до сега, като сънувам нещо в тази връзка, все сънувам, че МЦ ми идва ... и той наистина ми идва...
*

vilimili

• 512
  • Ще ми липсваш много татко!Поклон пред паметта ти.
« Отговор #34 -: Септември 26, 2008, 11:40:33 am »
lawyer,и аз все сънувах,че ми идва МЦ,ама последния път не дойде,така че не се отчайвай!Стискам палци и при теб да се получи! :D
*
« Отговор #35 -: Септември 28, 2008, 11:12:45 am »
момичета искам да споделя с вас какво сънувах тази нощ,от този сън съм изпълнена с много надежди.
Сънувам че съм много гладна и решавам да отида да си купя нещо,отивам в нещо като рестурант и там има човек които продава кебабчета и кюфтета :lol:,и аз решавам да си купя,а тои ме пита какво искаш,аз му казвам и кебабче и кюфте,а тои учудено вика и двете а аз казвам ами да,тои ми дава храната и по едно време гледам че ми приготвя и друго.На една маса виждам огромен плат за пица,а продавача ме пита с тиквени семки ли да бъде или не,аз му казвам с тиквени семки,тои исипва тиквените семки върху пицата и с нещо като спреи почва да я пръска,и какво да видя тя стана толкова хубава даже има и рози по нея :lol:.С пицата ми дава и една чаша мляко,която изпивам веднага.
Можеби сънят ми е малко глуповат но вижте какво значи в съновника.

тиквени семки-Тиквени семки обещават много деца в дома ти. :lol: :P     
МЛЯКО - Ако сънувате мляко - ще имате много деца и ще бъдете много здрави; ако го пиете - непретенциозният ви вкус ще бъде задоволен
 Пица-    
Ако видите или ядете пица насън, символизира изобилие, избор и разнообразие. Също така може да означава че нещо ви липсва или че се чувствате лишени.

за съжеление за кебабче и кюфте не намерих нищо :lol:
« Отговор #36 -: Септември 28, 2008, 12:00:53 pm »
Е как какво значат кебапче и кюфте - момченце и момиченце  :lol: :lol:
*
« Отговор #37 -: Септември 28, 2008, 13:28:10 pm »
Е как какво значат кебапче и кюфте - момченце и момиченце  :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: дано сънят ми е пророчески тъй като скоро ми предстои икси :bori_007: :bori_004: :cloud9:
« Отговор #38 -: Октомври 03, 2008, 10:46:25 am »
Момичета , да споделя и аз съня си преди да разбера , че съм бременна. Края на юли бяхме на море. През цялото време със сестра ми си говорехме , че другата година сме на почивка вече с бебчетата. Една нощ сънувах , че раждам син и че се казва Тодор. Това е името на баща ми. Беше толкова истинско. Дори се чувствах изтощена след раждането. Помислих , че е просто сън. Като се върнахме от морето трябваше да ми дойде. Да , но не ми дойде и сега съм бременна. Все още не зная пола на бебето, но ако е момче ще се казва Тодор.
*
« Отговор #39 -: Октомври 03, 2008, 13:19:06 pm »
честито лека и безпроблемна бременост :)