0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
Сънят ми...
« -: Август 29, 2008, 16:44:19 pm »
Момичета, много съм объркана. Снощи ми се случи нещо много странно и незнам дали е под влияние на напрежението или е някакъв знак. Преди 13 години почна дядо ми, а преди 5 чичо ми ( лека им пръст и на двамата ). Много си ги обичах и до ден днешен, когато се сетя за тях започват да ми текат сълзите. Снощи ги сънувах и двамата. Държаха 2 дечица за ръчичките и идваха към мен. Попитах ги на кого са децата, а те не ми отговориха. Само се спогледаха. В следващият момента от нищото се появи съпругт ми, прегърна момченцето и му каза "Велиславе, нали съм ти казвал никога да не тръгвате без да се обадите!!! Майка ви се поболя от тревоги." ( Велислав е името което искам ако имам син ) А детенцето се обърна към мен и му каза "Амам тя мама е с нас, нали тя ни доведе тук!" Едното дете беше с блузка на която имаше числото 20, а другото със същата, но с числото 9. Днес цял ден го мисля и смята и сега чак се сетих, че ако реша да започна новият си опит инвитро, както се бяхме уговорили с д-р Стаменов, приблизително около 20.09 би трябвало да е датата за диферилина. Дали това е знак да спра или да започна уговореният преди 3 месеца опит....

Re: Сънят ми...
« Отговор #1 -: Август 29, 2008, 16:51:43 pm »
Много се задълбочаваш.Аз веднъж си мислех че съм сънувала числата от тотото ама...
Съня си е сън и всеки си го тълкува както си иска.И съновника да отвориш,ще видиш че за едно и също нещо има по няколко тълкувания.
 А като сънуваш починал човек,трябва да подадеш нещо на някого.Аз поне така знам.
 Ходи пий една биричка и довечера ще спиш като къпана :wink:
Препятствията са тези ужасни неща, които виждаш, когато не гледаш към целта си

*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #2 -: Август 29, 2008, 17:07:07 pm »
За мен сънят ти не е лош. В крайна сметка ако погледнеш философски бебетата се появяват от "нищото" едва ли не. Защо пък не е възможно някой твой близък да ти ги доведе.
Майка ми винаги ми е казвала, за приятеля на нейната баба, който бил много набожен, но имал собствена теория за появяването на бебетата: бебетата били ангели и ходели по небето и си търсели родителите, когато ги намерили се появявали на нашия свят. Твоите починали близки може и да им помогнат да те намерят.

Усмихни се и продължи напред в борбата. Стиснати палци от мен за новата процедура. А тя ще е успешна, да знаеш! :D
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #3 -: Август 29, 2008, 18:10:24 pm »
Ако си се чудила дали постъпваш правилно и дали ако зарежеш всичко и се върнеш и дали ако започнете процедура ще забременееш с близначета... ми ето ти го съня.

Иначе тази теория е много добра:
Майка ми винаги ми е казвала, за приятеля на нейната баба, който бил много набожен, но имал собствена теория за появяването на бебетата: бебетата били ангели и ходели по небето и си търсели родителите, когато ги намерили се появявали на нашия свят.
Върви си ангелчето и си търси родители с неговите болести. Мисли си "аз ще имам алергия към котки, трябва ми майка с алергия към котки и татко, който не харесва котки. Другото върви и си мисли "аз ще имам слабо стомахче и много ще повръщам" и си търси татко със слабо стомахче и майка, която да не е много гнуслива... И ако накрая се родят близначета значи имаме негнуслива майка с алергия и татко със слаб стомах, който мрази котки. Е, ако кръвната група е като тази на съседа... ами то не може всичко да съвпада, я.
А тия генетици да вземат да си актуализират учебниците! Какво са се измързеливчили такива и още разчитат на Дарвин.
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #4 -: Август 29, 2008, 18:20:34 pm »
maggi4ka аз също мисля че сънят ти е хубав и може е би резултат от мислите ти които те вълнуват в момента.
Вземи това решение което ти е на сърце и ще те направи щаслива и спокойна, но не се осланяй само на знака от съня си.
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #5 -: Август 29, 2008, 19:42:56 pm »
Аз също вярвам в сънищата. Много пъти са предсказвали събития от живота ми. Определено не е лошо да сънуваш близък починал. Иди запали свещичка и се помоли, точно на тях. Аз винаги съм смятала, че баба ми, ми помага отгоре, та ако ще и смешно да ви се струва, така вярвам, и това си е.
Ще видиш, че един ден ще имаш свое дете, а защо не и две. И в никакъв случай не се отказвай от опита следващия месец. Това ще е успешния ти опит, а аз те чакам в синия отбор.  :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

Filadelfia

• **
  • 122
  • ...бих продавал познайте какво?Надежда за всички!
« Отговор #6 -: Август 30, 2008, 10:56:54 am »
Не се тревожи, мила!Запали свещичка в памет на близките ти, разгледай техни снимки, спомни си хубави моменти когато сте били заедно.Те явно много ти липсват,  в същото време ежедневната борба за деца те кара дори и в сънищата си да ги виждаш.Мисля, че това е знак.От живота ти са си отишли двама твои близки и обичани хора, но скоро, съвсем скоро ще се появят нови членове на семейството, още по близки и по-обичани.Желая ти го от сърце!

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #7 -: Август 30, 2008, 11:33:12 am »
И за мен сънят е на добро.
А сдобрихте ли се?
*
« Отговор #8 -: Август 30, 2008, 15:26:12 pm »
Аз вярвам в сънищата.Мисля,че съня ти е хубав,самата аз често сънувам подобни неща и се надявам,че един ден ще станат реалност!Не се отказвай,направете опита,но все пак е важно ти как го чувстваш и дали самата ти искаш на този етап да правите опит.Успех,каквото и да решиш!

*
« Отговор #9 -: Септември 01, 2008, 14:47:47 pm »
Maggi4ka, близо 6-годишния ми опит в търсене и разчитане на знаци за зачеване   :lol: показва, че знаци ... няма. Виждала съм включително щъркел да крачи срещу мен по шосето в момент, в който очаквах да НЕ ми дойде, ама явно си било не знак, ами просто щъркел... Не си внушавай разни неща, вярвай в мечтата си и успех на инвитрото!

П.П. Един единствен път сънувах нещо, което се сбъдна, и то свързано с момиче от Зачатие, което стана мама на близнаци. Малко след като тя сподели, че е бременна, аз сънувах как се раждат бебоците, че даже и имената им - тя вече роди и едното име е обсолютно същото, като в съня ми, а другото с лека модификация в окончанието  8O  Подчертавам, че абсолютно не познавам момичето, само съм чела тук постовете й...   
« Отговор #10 -: Септември 02, 2008, 17:26:28 pm »
maggi4ka, аз вярвам в сънищата. Многократно ми се е случвало да сънувам нещо, което се случва. последният пример беше със сестра ми. 2 дни преди да ми се обади и да се похвали, че е бременна, я сънувах -как иска да продължава да кърми 1 пораснало вече детенце, на ок.3год. и й казвах, че ще се побърка с това кърмене. Е, малко сбърках пола на бебето, но то е вече факт -да е живо и здраво. Нямаше обстоятелства, които да ме подтикната да сънувам точно това- тя нито ми е казвала, че правят опити, нито пък сме говорили за дете в каквато и да е връзка с нея.
Вслушай се във вътрешния глас и продължавай. Стискаме палци.
<br />[link=http:
« Отговор #11 -: Септември 02, 2008, 18:35:31 pm »
аз също вярвам в сънища.Няколко месеца преди да забременея сънувах  много красива жена,облечена с черно ,която държеше дете ,подаде ми го ,а един мъж  и каза ,защо даваш това дете то е момиче не момче,а тя му отвърна момиче е но си е нейното.Аз го взех и съня ми свърши.Свекърва ми каза ,че съм сънувала Богородица,сега след 9 години стерили :Pтет си имам едно сладко бебче,момченце.
« Отговор #12 -: Септември 03, 2008, 14:49:49 pm »
maggi4ka, вярвай във всичко, което ти дава надежда! :dance2:
« Отговор #13 -: Септември 03, 2008, 15:08:11 pm »
Сънуваме починали близки, когато собствената ни сила вече се е изчерпала и те "идват", за да ни вдъхнат кураж. Казвам ти го от опит. Дали сега, дали по-късно деца ще имаш. Моля, напиши ни отново, когато разбереш какво точно е искал да ти подскаже този сън. Ние те подкрепяме.
« Отговор #14 -: Септември 03, 2008, 15:17:45 pm »
Сънуваме починали близки, когато собствената ни сила вече се е изчерпала и те "идват", за да ни вдъхнат кураж. Казвам ти го от опит. Дали сега, дали по-късно деца ще имаш. Моля, напиши ни отново, когато разбереш какво точно е искал да ти подскаже този сън. Ние те подкрепяме.
Не знам дали е така или не, но нощта преди операцията ми от извънматочна сънувах починалия си дядо, тогава ме хвана страх, но операцията мина много добре и нямах никакви усложнения
« Отговор #15 -: Септември 03, 2008, 18:52:50 pm »
Незнам дали да вярвам в сънищата. Може би всичко е внушение или отприщване на емоциите които ни терзаят през деня, но и аз преди да забременея сънувах че с мъжът ми държим едно момченце за ръчичка и се прибираме в къщи. Е сбъдна се.  :D
Пожелавам ти искрено успех при новия опит и дано твоите ангелчета долетят при теб.

« Отговор #16 -: Септември 03, 2008, 20:28:28 pm »
Оф, аз колко бебета и деца съм сънувала... е, за последно снощи - момченце и момиченце сънувах. Дай Боже вече да се сбъдне!
« Отговор #17 -: Септември 04, 2008, 08:31:36 am »
брей, много бебчета посещават сънищата ни напоследък - дано ги видим и наяве!
*

julia_m

• 665
  • Най-хубавото нещо тепърва предстои :)
« Отговор #18 -: Септември 04, 2008, 09:30:22 am »
Аз незнам дали вярвам в сънищата, обикновено, когато са хубави ми се ще да не свършват.
Точно преди да забременея и аз имах един сън - в него нямаше бебета или деца. Бяхме на гости на кумувете ни  в София и аз сънувах през нощта морето едно такова спокойно и красиво, прекрасен слънчев ден, разходки по плажа и ... един кит :) - да кит. В нащо си море  :lol: На кумата ми майка й ми каза тогава "така както си сънувала тоя кит, да не се похвалиш след време с нещо по-радостно от към бебешка страна". Тогава си мислех че няма как да стане, поне не тоя месец - беше февруари. Но толкова хубав сън - явно е имало нещо вярно, защото се оказа, че наистина се похвалих следващия месец с нещо по-радостно, и сега очаквам с нетърпение рожбата си :)
Аз също знам да сънуваш умрял близък е на добре, на лошо било само ако те вика с него да тръгнеш, а тези две слънчица, които си сънувала сигурно ще огреят и твоята градинка.
Желая ти успех и много късмет на 20.09.
« Отговор #19 -: Септември 05, 2008, 15:57:54 pm »
maggi4ka ,
А каква беше емоцията в съня ти? Какво усети - радост и изненада, спокойствие или страх, напрежение?
Ако се замислиш над емоциите от съня си, може би сама ще усетиш какво значи. Може би имаш добро предчувствие и според мен, ако е така трябва да бъдеш позитивна и да повярваш, че все някога това ще стане - не се фокусирай в датите, а във вярата, че това ще стане!
Питам защото и аз наскоро сънувах бебе, което твърдяха, че е мое, но аз не вярвах и чувствах вина заради него и страх, че не полагам достатъчно грижи...