0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Положителен тест и кървене-какъв е шанса?
« Отговор #60 -: Ноември 28, 2008, 13:15:39 pm »
Ами този е с най добрата апаратура в нашия град и се води и за добър специалист...пък и не се видя нищичко там където би следвало да е сакчето изпитах адската болка при прегледа абе беше ужасно...просто не мога да спра да плача нещо така хубаво се превърна в кошмар :balk_146: а ми каза и да не се бавя с решението защото е доста опасно за мен....Незнам много ме е страх!
« Отговор #61 -: Ноември 28, 2008, 13:20:27 pm »
Как разбрахте с док., че със сигурност е извънматочна и в тръбата ли е или другаде?В коя седмица си -колко е закъснениято от нормалниа ти цикъл и правила ли си проследяване на ЧХГ-то през последните дни? Аз имам 1 извънматочна и при мен също не се виждаше доста дълго чак до 8 г.с почти и тогава изведнъж започнаха много силни болки и кървене и стана ясно че е извънматочна. Ти имаш ли силни болки , които се усилват на моменти , после за малко утихват и после пак започват и не можеш дори да седнеш от тях? Мен тогава ме приеха по спешност, защото когато започне кървене става опасно от кръвоизлива в корема и затова се маха директно тръбата, понеже тя се разкъсва от нарастването на плода. По принцип така се прави-лапароскопска операция.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
« Отговор #62 -: Ноември 28, 2008, 13:34:54 pm »
ти откаде си ако трябва ела в София защото е доста ранна бременост и може да се допусне и грешка и какъв е апарата трябва да те гледат само на външен ехограф най добре да е 3или 4d а може да отидеш и в Пловдив там също има добър лекар
« Последна редакция: Ноември 28, 2008, 13:41:24 pm от sapsovae »
« Отговор #63 -: Ноември 28, 2008, 13:40:08 pm »
пиеш ли някакви лекарства в момента или ти ги е спрял ако искаш мога да ти дам някакви кординати поне можеш да попиташ по телефона дали има основание да се съмняваш че може да не е правилна диагнозата
« Отговор #64 -: Ноември 28, 2008, 13:47:11 pm »
Момичета доктора ми каза че нямам никакво време....аз съм с 10дневно закъснение и би следвало да се види да 4D му е видеозона /вагинален беше прегледа/ и тази ужасна болка в областа не левия яйчник при прегледа и липсата на плоден сак просто той каза че не вижда такъв а такова закъснение би следвало да се покаже все нещо.....а аз се чуствам повече от добре не ме боли нищо освен това леко зацапване не изпитвам болка ама никаква гърдите си ме болят като преди цикъл нищо смущаващо но и нищо не се видя ....незнам объркана съм ами ако греши пък е най добрия с най добрата апаратура във Варна .....толкова ми се иска всичко да не е така както той го изрече но нямам времето да се убедя незнам как е правилно да постъпя....смущаващи са фактите не ме боли/само при прегледа беше изкормващ просто/ Сега имам леко зацапване ,а вчера нямах абсолютно нищо сега се появи след док......незнам посъветвайте ме как да постъпя
Благодаея за светкавичните ви отговори усещането да не си сам в този момент е незаменим Благодаря ви
« Отговор #65 -: Ноември 28, 2008, 13:50:07 pm »
пиеш ли някакви лекарства в момента или ти ги е спрял ако искаш мога да ти дам някакви кординати поне можеш да попиташ по телефона дали има основание да се съмняваш че може да не е правилна диагнозата
Пиех но днес ми ги спря утрогестан дуфастон и да ако има шанс да се допитам до друг бих била щастлива но аз съм от Варна
« Отговор #66 -: Ноември 28, 2008, 14:06:39 pm »
Момичета моля ви нека ако някоя от вас знае към кого да се обърна и би ме посъветвала как да постъпя очаквам вашите съвети....
« Отговор #67 -: Ноември 28, 2008, 14:19:08 pm »
Така както ги обиясняваш нещата и на мен ми прилича на извънматочна с тези болки и зацапването, но в малко по-ранен стадий. Вижда ми се наистина малко рано. Има случеи в които ембриона започва да се вижда в 7-8г.с. От друга страна пук е доста рисково да се седи така и да се чака, защото в един момент нещата стават изведнъж и тогава няма време за реакция. По принцип да знаеш, Точица, че ако си е в матката то ще си остане там дори и след лапароскопята. При лапароскопията се влиза през 3 малки дупчици и не се пипа нищо в матката, има случеи при които е имало съмнения за извънматочна и правейки лапароскопия става ясно, че не е извънматочна и бременността се запазва. Лапароскопията е вид много лека операция с бързо възстановяване и още на следващия ден можеш да ходиш.

Когато искаш, намираш начин, когато не искаш, намираш оправдание
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #68 -: Ноември 28, 2008, 14:52:28 pm »
Точица, може би малко късно се включвам, но ти защо не проследи как се развива ЧХГ -то? Да видиш, как нараства?
Преди да направиш каквото и да било, пусни си кръвен тест и и ди при друг лекар да те види отново.

Стискам палци, това да е една нормална бременност.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #69 -: Ноември 28, 2008, 15:04:40 pm »
Момичета моля ви нека ако някоя от вас знае към кого да се обърна и би ме посъветвала как да постъпя очаквам вашите съвети....
Моят съвет е да се срещнеш с професор Козовски , безпогрешен е от към поставяне на диагноза. Аз имам две извънматочни бременности. И двете той ги констатира , като при втората в рамките на две седмици ходих около 10 пъти на преглед и ме гледаха 6 различни лекаря. Съответно чух и толкова мнения. Накрая отидох пак при професора за да чуя и неговото мнение. За съжаление страховете ми се сбъднаха. Дано при теб не е така. Но задължително потърси второ , че и трето мнение. А относно лапароскопията това е лека операция и ако се стигне до операция е по-добре лапароскопски. Ако имаш въпроси питай. Успех ти желая!
*

neia

• *
  • 45
  • искам бебче
Re: КРЪВЕН ТЕСТ-къде във Варна?
« Отговор #70 -: Ноември 28, 2008, 17:02:25 pm »
Лаборекспрес до два часа са готови резултати те
« Отговор #71 -: Ноември 28, 2008, 18:06:51 pm »
Момичета отивам при друг доктор в друг град,за трето мнение,преди малко ходих тук във Варна в Майчин дом и там ми казаха че може би е прекалено рано,може овулацията да ми е била по късно и за това да не се вижда нищо.....за това отивам в друг град само това ми остава....дано не стане късно но искрено се надявам всичко да свърши добре..... :balk_144:
Незнам дали има определени симптоми на извън маточната бременност но аз се чуствам мн. добре.....
Очаквам с нетърпение вашите мнения за това дали не пък рано да се види....а ЧХГ-тест дори нямах време да си направя толкова бързо се разви всичко и дойде лошата вест..... :balk_145: Приемам вашите мнения и съвети.....
Положителен тест и много леко бяло течение???
« Отговор #72 -: Ноември 29, 2008, 12:11:11 pm »
Здравейте,
След доста усилия този месец теста бе6е положителе, док още не може да види плоден сак, но кръвния тест покава бременост, но от време на време мн рядко осещам по една капка прозрачно или бяло течение, мн рядко е, но прочетох че не трябва да има никакво течение. Дали е нормално? Само да допълня че съм леко настинала и не съм правила секс от седмица, мъжо го е страх  :( Та моля ви ако някой има опит нормално ли е, доста е леко даже незнам дали да го нарека течение!
Благодаря :goodluck:

*

Stela74

• **
  • 139
  • не ми трябва огън,а малка свещица...
« Отговор #73 -: Ноември 29, 2008, 18:23:14 pm »
To_chica стискам палци всичко да е добре и да се окаже наистина една нормална бременност.Не мога да ти помогна с никакъв съвет за съжаление. :bighug:
*
« Отговор #74 -: Ноември 29, 2008, 18:54:20 pm »
точица,незнам кой и къде те е гледал на видеозон,но моята докторка със вагинален видеозон витя малката точица още 3 дни след закъснението,и всяка седмица ходя за да видим ,колко е пораснала мъничето.И аз прокървих в края на 5-тата седмица-ужасно се уплаших ,защото загубихме едно бебче,но благодаря на Господ за сега всичко е ок.Кървенето беше слабо и за 2 дни(би ми прегнил мускулно една инжекция).Сега имам леко зацапване,но се надявам всичко да е ок-в понеделник съм на лекър и се надявам да видим сърчице вече.Пия само дуфастон 3*1.
Успех ти желая,защото знам какво изпитваш.Аз всяка суприн като стана се моля дано мъничето да оцелее и да се радваме на едно бебче.Дано Господ помогне на всички ни да се радваме на бебчета.
*

tancheto

• 199
  • Всичко е възможно!
Re: Положителен тест и много леко бяло течение???
« Отговор #75 -: Ноември 29, 2008, 19:20:55 pm »
Нормално е, дори се счита за един от признаците на бременност.Щом няма неприятен мирис и нямаш сърбеж не се притеснявай.Все пак най-точен отговор може да даде само лекар:) Успех и се наслаждавай на бременноста си!

Бременност-въпрос
« Отговор #76 -: Ноември 29, 2008, 21:10:32 pm »
Не видях дали има такама тема,но искам да попитам ако някой знае от кой ден започват признаците на бременност
Re: Бременност-въпрос
« Отговор #77 -: Ноември 29, 2008, 21:34:05 pm »
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=8168.0

Ето я темата. Има към 30 изписани страници по въпроса. Пожелавам ти да си намериш твоите признаци - симптоми и наистина да са свързани с бременност!   
« Отговор #78 -: Ноември 30, 2008, 16:57:26 pm »
Да използвам темета  :oops:
и аз имам един такъв проблем, имам бяло течение което преди няколко дни беше станало кафеникаво като преди цикъл. Тогава пиех и едни лекарства за повръщането  8O
Не можах да се свържа с мед. сестра на доктора ми , а на следващия ден вече беше минало. Някой ако може да каже дали е от лекарството или ако знае нещо по въпроса ще съм много благодарна  :oops: Следващия ми час при доктора е чак след 2 седмици и немога да чакам толкова време.....
« Отговор #79 -: Ноември 30, 2008, 18:46:02 pm »
Да използвам темета  :oops:
и аз имам един такъв проблем, имам бяло течение което преди няколко дни беше станало кафеникаво като преди цикъл. Тогава пиех и едни лекарства за повръщането  8O
Не можах да се свържа с мед. сестра на доктора ми , а на следващия ден вече беше минало. Някой ако може да каже дали е от лекарството или ако знае нещо по въпроса ще съм много благодарна  :oops: Следващия ми час при доктора е чак след 2 седмици и немога да чакам толкова време.....
До колкото разбирам си бременна,по добре опитай пак да се свьржиш с док.,отколкото да гадаем и да се притесняваш!
Дано всичко е о.к :balk_602:
Здравейте,
След доста усилия този месец теста бе6е положителе, док още не може да види плоден сак, но кръвния тест покава бременост, но от време на време мн рядко осещам по една капка прозрачно или бяло течение, мн рядко е, но прочетох че не трябва да има никакво течение. Дали е нормално? Само да допълня че съм леко настинала и не съм правила секс от седмица, мъжо го е страх  :( Та моля ви ако някой има опит нормално ли е, доста е леко даже незнам дали да го нарека течение!
Благодаря :goodluck:
Да нормално е,не се притеснявай!
« Последна редакция: Ноември 30, 2008, 18:47:33 pm от anjela80 »
http: