0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
Re: ин витро октомври и ноември 2008
« Отговор #140 -: Септември 21, 2008, 12:05:39 pm »
Таня, Киара, стискам палци!
Успех!
:crossfingers:
*
« Отговор #141 -: Септември 21, 2008, 18:38:52 pm »
Момичета, успех
*
« Отговор #142 -: Септември 22, 2008, 11:38:14 am »
На мен на 20-ти ми сложиха диферилина.На 06.10 съм на изследване естрадиол и преглед.Това което ме притеснява е ,4е на мен без дуфастон не ми идва,а сестрата ми каза,4е трябва да ми дойде.Аз и обясних,тя звънна на Персенска и тя каза да ми слага диферелина,дошло не дошло на 06 сам на преглед.Може ли без да ми е дошло да запо4на стимулацията?Много ми е притеснено,като в невидение съм,а никой нищо не ми обясни,не можах и да попитам,защото д-р Стаменов беше мн зает.
На 06.10 съм при него на преглед,но ми се иска за пункция и трансвер пак да съм при него,има ли вероятност да се падна при Персенска,не 4е не и вярвам,но... аз съм 4акала 1 год,за да съм при Стаменов.
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

« Отговор #143 -: Септември 22, 2008, 18:33:41 pm »
Да, мила, има вероятност да се паднеш и при Персенска. Аз също съм пациентка на Стаменов и той ми следеше случая, прави ми сондаж, но за пункцията и трансфера се случих при Персенска. Съответно трансфера беше труден, а опита за съжаление неуспешен. Не обвинявам никого, просто това са фактите!
Късмет на теб и на останалите момичета в процедура!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #144 -: Септември 22, 2008, 19:08:43 pm »
Успех на всички и от мен!
Незнам кога ще започна и дали ще започна процедурата, тъй като имам час при Стаменов за края на октомври, но ще ви чета с интерес!
Жалко, че не те следи един лекар и незнаеш на кого ще попаднеш следващия път. Нямах представа, че така стоят нещата..... Но нали все пак са от един отбор :wink:!!!!!!!!! Ще им се доверим и ще се надяваме, всичко да е ОК.
*
« Отговор #145 -: Септември 22, 2008, 19:23:47 pm »
На мен на 20-ти ми сложиха диферилина.На 06.10 съм на изследване естрадиол и преглед.Това което ме притеснява е ,4е на мен без дуфастон не ми идва,а сестрата ми каза,4е трябва да ми дойде.Аз и обясних,тя звънна на Персенска и тя каза да ми слага диферелина,дошло не дошло на 06 сам на преглед.Може ли без да ми е дошло да запо4на стимулацията?Много ми е притеснено,като в невидение съм,а никой нищо не ми обясни,не можах и да попитам,защото д-р Стаменов беше мн зает.
На 06.10 съм при него на преглед,но ми се иска за пункция и трансвер пак да съм при него,има ли вероятност да се падна при Персенска,не 4е не и вярвам,но... аз съм 4акала 1 год,за да съм при Стаменов.

Аз съм по същия начин с малки изключения.. Значи аз съм при д-р Персенска по начало..От нея не бива да се притесняваш.Те са един екип и работят като един човек..
Относно диферилина..На 28.09 и аз го слагам и големите ми притеснения са че ако не е имало ову,няма да има и мензис(поне така е при мен) а ситуацията е такава че с диферилина,ако не ти дойде до 12 дена след него се опорочава цялата процедура..Но днес пък ходих заради изследвания в клиниката и понеже ми е на мисъл,специално попитах д-р Персенска има ли вероятност да стане така,а тя ми отговори че ще ми дойде със сигурност след диферилина..Единственото което мога да кажа е ДАНО!!!

Имам _ Вяра - имай вяра! :) Дано при всички нас имат успех процедурите и за нова година да има мир в душите ни..
*
« Отговор #146 -: Септември 22, 2008, 20:04:22 pm »

Аз съм по същия начин с малки изключения.. Значи аз съм при д-р Персенска по начало..От нея не бива да се притесняваш.Те са един екип и работят като един човек..
Относно диферилина..На 28.09 и аз го слагам и големите ми притеснения са че ако не е имало ову,няма да има и мензис(поне така е при мен) а ситуацията е такава че с диферилина,ако не ти дойде до 12 дена след него се опорочава цялата процедура..Но днес пък ходих заради изследвания в клиниката и понеже ми е на мисъл,специално попитах д-р Персенска има ли вероятност да стане така,а тя ми отговори че ще ми дойде със сигурност след диферилина..Единственото което мога да кажа е ДАНО!!!

Имам _ Вяра - имай вяра! :) Дано при всички нас имат успех процедурите и за нова година да има мир в душите ни..

А твоя цикъл по принцип идва ли ти без медикаменти?Аз ако не пия лекарства въобще не ми идва.
Зна4и ако не ми дойде процедурата се отлага ли? :(
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

maggi4ka

• 440
  • Няма невъзможни мечти....
« Отговор #147 -: Септември 23, 2008, 01:59:57 am »
И аз окончателно се включвам в отбора. Днес бях при доки с час за диферилинче, ама....диферилинче нямааааааааа   :wink:   На 2 или 3 ден от цикъла започваме стимулацият - къс протокол предполагам, щом е без диферилин...Знам ли? Има малко завишение в имунологичните и в сряда ще ида до клиниката, за да ми кажат колко имуновенин ще трябва да се влее. В общи линии - това е. В началото на октомври започваме. Успех на всички, които са в отбора.   :wink:

*
« Отговор #148 -: Септември 23, 2008, 07:17:10 am »
Имам _ Вяра,на мен ми идва и без медикаменти,но ми е доста дълъг цикъла..А нямам ли ову,просто не ми идва и точно това ме притеснява...А доколкото разбраха за Диферилина е че наистина ако не дойде до 12-13 дни се отлага процедурата,но все пак не съм много сигурна..В неделя съм в клиниката и ще питам специално..

Маги,дано вливанията закрепят положението.. Аз имам 2* 28 ампули имуновенин.Ще ти стискам палци..
« Отговор #149 -: Септември 23, 2008, 08:22:44 am »
Мили момичета първо искам да ви пожелая успех на процедурите и само  :bfp1: на края.Нека не ви прозвучи неприятно ,но много искам да ви попитам,защо се притеснявате толкова от участието на д-р Персенска във вашите процедури,тя е прекрасен човек и професионалист,както споменах те работи в екип с д-р Стаменов,аз съм нейн пациент,тя ми прави и трансфера и пункцията и сега съм бременна,не  е гаранция какво ще се случи при никой лекар,просто им се доверете,те са страхотен екип.Още веднъж ви желая успех и вярвайте yahoo_17
*

nimika

• *
  • 3357
  • Да сме усмихнати , добри и слънчеви!
« Отговор #150 -: Септември 23, 2008, 09:50:15 am »
Честито danini2  :balk_102:- леко бременеене !!!!!!!

*
« Отговор #151 -: Септември 23, 2008, 10:23:34 am »
Имам _ Вяра,на мен ми идва и без медикаменти,но ми е доста дълъг цикъла..А нямам ли ову,просто не ми идва и точно това ме притеснява...А доколкото разбраха за Диферилина е че наистина ако не дойде до 12-13 дни се отлага процедурата,но все пак не съм много сигурна..В неделя съм в клиниката и ще питам специално..

Маги,дано вливанията закрепят положението.. Аз имам 2* 28 ампули имуновенин.Ще ти стискам палци..
Ще съм ти много благодарна ако питаш!Но то по тази логика моята процедура никога няма да запо4не :(Защото Стаменов ми каза да не пия дуфастон този месец.
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #152 -: Септември 23, 2008, 11:51:09 am »
Теди успех миличка, от сърце!;-))
Евро и на теб - успех - силно ти стискам палци;-)
eganeva, мерси за пожеланията!
И на всички, които са в процедура - УСПЕХ!
3 дена не бях влизала и чак сега ви чета.
Сега да се отчета - положението при мен май е зле - днес ми е седми ден от стимулацията, Владимиров не можа да ме прегледа сутринта но русата докторка, която е при него гледа, гледа и май не видя никакви фоликули.
В резултат на което не ми биха сутринта декапептила, пуснах хормони и следобяд отивам да ми прочетат окончателната присъда.
ех, толкова се надявах, понеже ме наболваше левия яйчник, че съм произвела някой и друг фоликул....а то нищо!
*

assya_g

• 168
  • мама на нинджи
« Отговор #153 -: Септември 23, 2008, 11:53:02 am »
Имам _ Вяра и luba_boiko - не се притеснявайте, че няма да ви дойде. Аз по-принцип също съм с дълъг цикъл, правех всеки месец кисти и без дуфастон не ми идваше. 10 дена след поставянето на диферелина ми дойде, а след още 7 дни ми беше и първата инжекция Гонал. Успех на всички момичета в процедура.  :crossfingers:
*

eganeva

• 4584
  • И утре е ден, но друг....
« Отговор #154 -: Септември 23, 2008, 11:55:52 am »
гледа, гледа и май не видя никакви фоликули.
В резултат на което не ми биха сутринта декапептила, пуснах хормони и следобяд отивам да ми прочетат окончателната присъда.
ех, толкова се надявах, понеже ме наболваше левия яйчник, че съм произвела някой и друг фоликул....а то нищо!

Стискам палци да се появят поне 2.
*
« Отговор #155 -: Септември 23, 2008, 12:05:09 pm »
Цитат
Стискам палци да се появят поне 2.
Много ти благодаря!
*
« Отговор #156 -: Септември 23, 2008, 12:12:16 pm »
Dragica, благодаря ти миличка за пожеланията и на теб, извинявай, пропуснах те преди малко!
На теб ти стискам особено силно палци, дано скоро да започнеш и да завършиш с  :bfp1::crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21: :bighug:
*
« Отговор #157 -: Септември 23, 2008, 13:24:47 pm »
Имам _ Вяра и luba_boiko - не се притеснявайте, че няма да ви дойде. Аз по-принцип също съм с дълъг цикъл, правех всеки месец кисти и без дуфастон не ми идваше. 10 дена след поставянето на диферелина ми дойде, а след още 7 дни ми беше и първата инжекция Гонал. Успех на всички момичета в процедура.  :crossfingers:

Благодаря ти! Дано си права!Моят цикъл не е дълъг,около 3 дни,но само 4рез дуфастон ина4е никакъв го няма.Днес ми е 3 ден след дефирилина.
Успех на вси4ки!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #158 -: Септември 23, 2008, 13:48:37 pm »
Привет и от мен!!!
Имам още 2 инжекции диферелин - за днес и утре - и чакам цикъл.
Някой знае ли след колко време трябва да ми дойде?! 8O
*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
« Отговор #159 -: Септември 23, 2008, 14:46:16 pm »
 Благодаря на всички за пожеланията!!!
 Танче, много ти стискам палци да са тръгнали поне два фоликула, дано!!! Пиши!!!
 Магичка късмет и на теб и на всички останали момичета, които стартират или вече са в процедура!!!